- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
- Konu Sahibi heceyarisi
-
Keske oyle olsa. Teni sevgilisinin resmi nikahi yok ama evli sayilir bir kadinla birlikte ve 4cocugu var. Evlilik olmadigi icin 4cocugun kimligi yok ve okula bile gidemiyorlar. Annemin her isi berbat.Yani kendi hayatı sonucta 40 yasında kadın ama baskalarını düşünmeden yasaması sacma. Gün gelır mahvettıgı hayatların hesabını vermek zorunda kalırsa ne yapacak? Hayat bu hıcbır sey bellı olmaz. Belkı yenı sevgılısıyle evlenir yuva kurar kendı cocuklarını da alır yanına bır aıle olurlar
Insallah canim.umarim kardesini alabilirsin.
o kadar uzuldum ki size.
Keske oyle olsa. Teni sevgilisinin resmi nikahi yok ama evli sayilir bir kadinla birlikte ve 4cocugu var. Evlilik olmadigi icin 4cocugun kimligi yok ve okula bile gidemiyorlar. Annemin her isi berbat.
O ev gibi bir yerde kaliyor bildigim kadariyla. Allah sanada sabir versin madem farki yokBenim annemden pek bi farki yokmus. .
Uzulme herkes anne olamiyor malesef. ...
Kardesine cok uzuldum o soguk odakarda kalmak zorunda annesi varken
Evet maalesef gercek oz annem. Bilmiyorum onca seneden sonra belkide alisamadik birbirimize ama benim niye bu kadar kotu dilegim yok onun icin. Cocuk sahibi olmayi cok istedigimi biliyor. Asil problem bugun hicbirsey olmamis gibi davranmasi.şoktayım.
anne demek bile gelmiyor içimden böylesi için.insan nasıl kendi evladına bu kadar beddua eder nasıl "inşallah evlat aşkıyla yanıp tutuşursun"demeye dili döner.
bu anne mi?
gerçek öz annen olduğunundan eminmisin?
üvey anneler bile bu kadar beddua etmez üvey evlatlarına.
resmen hayretler içerisindeyim.
Hatta soyle soyleyeyim annemin 3ayri evliliginden 3kardes. Hepimizin babalari ayri. Babamin ikinci evliligindende 3kardesim var. Babamin cocuklari genelde kendi yanindadir cok nadir babannemde kalir.
Evet maalesef gercek oz annem. Bilmiyorum onca seneden sonra belkide alisamadik birbirimize ama benim niye bu kadar kotu dilegim yok onun icin. Cocuk sahibi olmayi cok istedigimi biliyor. Asil problem bugun hicbirsey olmamis gibi davranmasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?