annemden nefret etmeye basliyorum.

Her doğuran anne olmuyor ne yazikki canim benim. Beddualari tutmaz korkma. Canini da sıkma boşver annenin psikolojisi oldukça bozuk belli.

Keske oyle olsa. Teni sevgilisinin resmi nikahi yok ama evli sayilir bir kadinla birlikte ve 4cocugu var. Evlilik olmadigi icin 4cocugun kimligi yok ve okula bile gidemiyorlar. Annemin her isi berbat.

Keske oyle olsa. Teni sevgilisinin resmi nikahi yok ama evli sayilir bir kadinla birlikte ve 4cocugu var. Evlilik olmadigi icin 4cocugun kimligi yok ve okula bile gidemiyorlar. Annemin her isi berbat.

Resmen yanlışlıklar zinciri gibi olmus. Cok fena. Allah sabır versin iyi ki Evlenip hayatınızı kurtarmıssınız

Annenin duası babanın bedduası tutar derler.K.bakma Böyle annenin bi de haksız yere ettiği bedduanın tutacağını zannetmiyorum. Allah yardımcın olsun canım.

Benim annemden pek bi farki yokmus. .
Uzulme herkes anne olamiyor malesef. ...
Kardesine cok uzuldum o soguk odakarda kalmak zorunda annesi varken

şoktayım.
anne demek bile gelmiyor içimden böylesi için.insan nasıl kendi evladına bu kadar beddua eder nasıl "inşallah evlat aşkıyla yanıp tutuşursun"demeye dili döner.
bu anne mi?
gerçek öz annen olduğunundan eminmisin?
üvey anneler bile bu kadar beddua etmez üvey evlatlarına.
resmen hayretler içerisindeyim.

Evet maalesef gercek oz annem. Bilmiyorum onca seneden sonra belkide alisamadik birbirimize ama benim niye bu kadar kotu dilegim yok onun icin. Cocuk sahibi olmayi cok istedigimi biliyor. Asil problem bugun hicbirsey olmamis gibi davranmasi.

Hatta soyle soyleyeyim annemin 3ayri evliliginden 3kardes. Hepimizin babalari ayri. Babamin ikinci evliligindende 3kardesim var. Babamin cocuklari genelde kendi yanindadir cok nadir babannemde kalir.

Evet maalesef gercek oz annem. Bilmiyorum onca seneden sonra belkide alisamadik birbirimize ama benim niye bu kadar kotu dilegim yok onun icin. Cocuk sahibi olmayi cok istedigimi biliyor. Asil problem bugun hicbirsey olmamis gibi davranmasi.

Umarım isteğiniz gerçekleşir ama kardeşlerinizin yanında bir de eşinizin diğer evlilik/sevgilikten olma iki çocuğu daha var zaten ve daha 21 yaşındasınız? Annenize duygularınız ne olursa olsun sizin bileceğiniz iş ama en azından çocuk konusunda biraz daha dikkatli kararlar almanız sizin de yararınıza olur.

Bazi uye arkadaslarim durum gelismesiyle ilgili buraya yazip haber vermemi istemişti. 7yasinda yuvada olan kardesimi mahkeme anneme verdi. Simdi yariyil tatili ve hayirlisiyla 2hafta icinde gelicek eve. Şimdilik çözüm bulamadim ama ananemle görüşüp ona bakabilir mi diye ogrenicem. Ama şükürler olsun ki artik yuvada kalmicak

Bazı insanların yokluğu varlığından daha iyidir. Tekrar hayatına sokarak hata etmişsin...

Anne sifatini bile haketmeyen bir kadin annelik ic gudusu yok herhalde her cocuk doguran anne olamiyor iste marifet cocugu yapmakda degil onu ahlakli,edepli bir sekilde yetistirebilmekte annenz olmasada siz kendi kendnzi cok iyi yetstrmissiniz vize islemlerniz biter bitmez esinizn yanina donun ve bir daha mecbur olmadikca o kadinla muhatap olmayin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…