Kıyamam sana ben aynı yaşta oğlum var ve asla yük değilsiniz ,okuyun mesleğiniz olsun bizim için önemli olan o....Merhaba
Ben 18 yaşındayım. Annemden para isterken çok utanıyorum. Kitap parası yemek parası ne bileyim kıyafet derdim bitmiyor sanki. Bir de lazere yazıldım.
Yazın ise girmeyi düşünüyorum. Üniversite sınavı kazanırsam böylece kimseden para istememe gerek kalmayacak diye düşünüyorum. Ama bu durum beni çok üzüyor. Sizce yük muyum? Babamda yok
Çok teşekkür ederim bunu duymak çok rahatlatıcıKıyamam sana ben aynı yaşta oğlum var ve asla yük değilsiniz ,okuyun mesleğiniz olsun bizim için önemli olan o....
Çok teşekkür ederim :) lazerede annem süpriz yapmış yazdırmış. Üniversiteye gidersen rahat edersin diyeCanim lazeri erteleyebilirsin.ise gir kendi paranla yaptır.diger konularda yük degils in ama harcamalarını dikkatli yap
Annem süpriz yapıp yazdırmış. Üniversitede rahat edersin diye gidersem eğer. Haklısınız aslında bunu konuşabilirimLazer işini kendi paran oluncaya kadar ertele derim.
Aylık olarak öderim diyor annem ama ben konuşacağım haklısınızAnnem neden utanıyorsun annen o senin bireyere kadar sorumluluk sizden sorumlu olan evebeylerinizde
Lazere gelince maddi durumunuz eğer bunu karşılayamayacak durumda ise ertelersen daha öncelikli ihtiyaçlar giderilebilir
Asla yük degilsiniz ama eger cekinerek para istiyorsaniz para konusunda kisitli bir durumdasiniz.
Lazerde öyle ucuz birsey degil .kendiniz calisip para kazandiginiz zaman yaptirabilirdiniz zira ben
bile pahali diye yapmadim.
Bende öyle düşünüyorum hem kendi parami kazanmak istiyorum :)Canım,sen okulunu bitirip mesleğini eline alınca annen nasıl gurur duyacak bilsen...Hem seninle,hem kendisiyle...Evet hayat çok zor,fakat herşeyimiz sizler için,yeterki ziyan olmayın,maddi manevi güçlü olun,hayata karışın hayırlısıyla.
Çalışabilirsinde tabii,kendine göre işlerde.
Bu kendini hayata karşı daha güçlü hissettirir ve güzel bir tecrübe olur.
Evet bende çalışmayı düşünüyorumHaklısın. O yaştayken ben de utanıyordum. Zira liseden beri de çalışıp masrafımı çıkardım, kimseden harçlık istediğimi bilmem. Lazer gibi bekletilebilir bir masrafı kendi paranı biriktirinceye kadar ertele bence. Bir işe girip çalışabilirsin.
Çok haklısınız benimde hayalim buBen de senin gibiydim. Hiç isteyrmezdim bizimkilerden para. Bu yüzden liseden beri çalışırım. Üni de masrafımı minimuma çekmiştim ama ne yaparsak yapalım o dönem ben onlara muhtaçtım.
Hatta üni bitti iki sene işsşz kaldım. O yaşta daha çok koyuyordu.
Ama azmettim. Memuriyeti kazandım. Mesleğe başladım. Şimdi ben onlara destek oluyorum. Elimden geldiğince esirgemiyorum. Böyle bu işler. Sen hiç o güzel canını bunlara sıkma. Gün gelecek annen senin için gururlanacak.
Ah cocugum,ne hossun. Sen meslegini edin,bol para kazan da annecigini guzelce yasat insallah. Bir yanda aile degil mi dogurdular elbet her seyimizi yapacaklar diyen kan emici evlatlar varken sendeki bu naiflik cok hosuma gitti. Umarim cok basarili olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?