baby hiç rahat durmazmısın senlmaz:
aliden yeni kurtuldun daha
ebe kızım dur artık birazlmaz:
kimnerden bulursa bulsun parayı ailenden isteme bir erkeğide asla para vermeye alıştırmaalmaz:
böyle giderse iyi bir paatağı hak ediyorsun senlmaz:
canım adı üstünde anne 'n ..
senı nasıl dünyaya getirdiyse ihtiyaçlarını karşılamak zorunda
neden bu kadar sıkılıyorsun ki ondan para istemek için
bence bir anne cocuguna yardımcı olmalı..
kötü bir amaçla almıyacaksın ki parayı..
sadece küçük bir yardım yapacaksın...
bence açık açık söyle sevgilinin okulda paraya sıkıştığını..
belki bekledğin gibi olmaz hemen verir..
Yok ablacım istemedi aslında vermem lazım. Zaten 3 ay sonra kendi maaşını alacakben hiç bir şekilde dayanamıyorum. Cumaya kdr çıkarsın yeter. aslında alıştırma gibi olmayacak ama bilemiyorum ki canım yaa :gitme: Göndermeyi kendim istiyorum ama yk işte Dua ediyorum sürekli Allah büyüktür diyorum ama :gitme:
off baby offf bırak güzelim artık şu erkek arkadaş muhabbetlerini önünde koca bir sınav var tüm zamanını ona ver :umursamaz:
kızımla aynı yaştasın bu yüzden sana yakın lığım a.s
inan şu anda sınavda üç gündürde sınavdan başını kaşıyacak vakti yok eve geldimi ters geliyor kafamçokkarıştı
1 yıl askıya al şu gönül işlerini tam gaz derslerine çalış bak atı alan üsküdarı geçecek haberin olsunlmaz:
Evet canım o sürekli gaz veriyor bana bu konuda. Derslerde de cok yardımcı olur erkek arkadaşm. Aynen bende kızınız gibiyiim ablacım sürekli ders calısıyorum ama arada oluyor böyle seyler. Erkek arkadaşmla sadece toplasan günde yarım saat , bir saat konusuyoruz. Sürekli o diyor şuna da çalış, iki haftan kaldı buna da çalış. :1shok: Aslında normal olan kişiler engeller ama hiç engellemiyor. Hatta ders calısıyorum diyorum hemen ara verdiğinde görüşelim falan diyor. Onunda dersleri var canım yaa işte ara verdiğimizde görüşebiliyoruz sadece. :1shok: Sürekli telkin ediyor, destek veriyor. Canım ablacım seninde desteğini gördüm gerçekten tüm kalbimle dua ediyorum inan ki inşallah kızında bende istediğimiz üniversiteleri kazanırız.
askeri okullarda bütün masrafı okul karşılar,büyük ihtmalle polis okulunda da öyledir.üstelik nasıl bir erkekmiş sana para sıkıntısını anlatıyor.parası yoksa ailesinden isteyecek.bu işte bir terslik var[/QUOT
bencede bu işinn içinde başka bişey var
canım adı üstünde anne 'n ..
senı nasıl dünyaya getirdiyse ihtiyaçlarını karşılamak zorunda
neden bu kadar sıkılıyorsun ki ondan para istemek için
bence bir anne cocuguna yardımcı olmalı..
kötü bir amaçla almıyacaksın ki parayı..
sadece küçük bir yardım yapacaksın...
bence açık açık söyle sevgilinin okulda paraya sıkıştığını..
belki bekledğin gibi olmaz hemen verir..
ama sevgilinide cok alıstırma..
cok zor durumda kalırsan para ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?