baby hiç rahat durmazmısın senlmaz:
aliden yeni kurtuldun daha
ebe kızım dur artık birazlmaz:
kimnerden bulursa bulsun parayı ailenden isteme bir erkeğide asla para vermeye alıştırmaalmaz:
böyle giderse iyi bir paatağı hak ediyorsun senlmaz:
Arkadaşlar annemde çoğunluk gibi düşünüyor. Şimdiden alıştırma onu dedi. Kesinlikle olmaz sonra alışırsa baş edemezsin faln dedi :S Artk inşallah ailesi gönderir. Ya allah büyük dua edebilirim ancakUf hayırlısı olsun... Böyle yardm edemiorm ama inş. Allah büyük ya çok isterdim göndermeyi ama malesef ooffff
bu kadar iyi hoş anlattığın bir genç bir kızla niçin para muhabbetine girer o halde
işin bu yönünü düşündünmü canım :hulya:
bence onun para sıkıntısı çektiğini enson duyacaklardan olmalıydın
valla nacizane fikrimm sendede olmadığını bildirmem yönünde
bak oğluşum var benimde 21 yaşın da bazen oda parasız kalır böyle durumlara düşer babaya söylemeyediğide olur ben güzel bir dille aracı olur babasına anlatırım yada varsa ihtiyacını kendi yanımdan temin ederim a.s
anneler oğlanlarına dayanamaz erkek arkadaşın annesinden istesin canım bırak tüm sorunları kendin çözmeye kalkma bu kadar verici olma yanlışsın yanlış yoldasın :teselli:
Kızım sen deli misinnn? erkek adama para mı verilir ya??? tepene çıkartmak istiyosun herhalde.Nerden bulursa bulsunn:mymeka:
bence annene söyle. borç olarak alınabilir o para. demekki zor durumda.
benim kızım gelse,erkek arkadaşım zorda dese,borç olarak 50 ytl veririm. ne olacak... borç ama hibe değil....
bana ters gelmedi....
Günün birinde benim kızım gelip bana "anneee sevgilimin okul harçlığını göndericemde azcık para ver" dese, ağzına çakarım iki tanelmaz: . Her anne tabiki çocuğuna yardımcı olmalı ama başkasının annesi babası varken sırf sevgililer diyede kimse kusura bakmasın vermem, bana böyle bir konuyla gelen kızıma da haddini bildirirm.sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?