Evet aynen böyle. Kesinlikle daha önce paranın konusu bile açılmamıştı. Evet evet kesinlikle onun yanındayken benim elimi cebime koydurtmadı.. para sıkıntısı çeken erkeği anlamıyor musunuz.
iyide bu erkek henüz öğrenci. çalışmıyor. para sıkıntısını yalnız kadınlar çekmez erkeklerde çeker. bu çocuk, polis kolejinde okuyor... demekki ihtiyacı var. arkadaşın elini cebine sokturmamış beraberliklerinde....
yani,,
böyle bir huyuda yokmuş.
devamlı para isteyen biride değil demek... kırk yılda bir gerekmiş ....
bana yanlış gelmedi.
. para sıkıntısı çeken erkeği anlamıyor musunuz.
iyide bu erkek henüz öğrenci. çalışmıyor. para sıkıntısını yalnız kadınlar çekmez erkeklerde çeker. bu çocuk, polis kolejinde okuyor... demekki ihtiyacı var. arkadaşın elini cebine sokturmamış beraberliklerinde....
yani,,
böyle bir huyuda yokmuş.
bana yanlış gelmedi.
Evet aynen böyle. Kesinlikle daha önce paranın konusu bile açılmamıştı. Evet evet kesinlikle onun yanındayken benim elimi cebime koydurtmadı.
. para sıkıntısı çeken erkeği anlamıyor musunuz.
yani,,
böyle bir huyuda yokmuş.
bana yanlış gelmedi.
arkadaşım bu banaydı galiba
para sıkıntısı çekeni anlamıyorum demedim
para sıkıntısını anlatanı anlamıyorum dedim
maddi sıkıntı çekmeyenmi var
okudum ve anladım
bu benım fikrim bi erkek maddi sıkıntısını anlamamalı
karşısında sözlüsü,nişanlısı ,eşi yok sadece kız arkadaşı var
sınırları bilmeliiiii
neden. anlatabilir. kız arkadaşından neden saklasın. illa sözlü yada nişanlımı olmalı... bir sorunu varsa,erkek arkadaşımın maddi yada değil,benle konuşmalı saklamamalı. bir beraberlik varsa,ben açık olunması taraftarıyım. dertte yanabilir. kız arkadaşa yanmayacakta kimle palaşacak sorununu.
bana değil başkalarına anlatsa,para sıkıntısını ,ben kızarım. onun , kötü anında yanıda olmak isterim. yapacağım şey varsa tabiii.
yani sözlüyken söyleyebilir o zaman strese girmeyecek mi, sevgilisi... yada nişanlıyken ...
bence farklı düşünüyoruz. ben normal karşılıyorum ve diyebilir diyorum,sizler hayır diyorsunuz....ayrı pencerelerden bakıyoruz. elbetteki kabul etmeyeceğim. görüşlerimiz farklı....
neden. anlatabilir. kız arkadaşından neden saklasın. illa sözlü yada nişanlımı olmalı... bir sorunu varsa,erkek arkadaşımın maddi yada değil,benle konuşmalı saklamamalı. bir beraberlik varsa,ben açık olunması taraftarıyım. dertte yanabilir. kız arkadaşa yanmayacakta kimle paylaşacak sorununu.
bana değil başkalarına anlatsa,para sıkıntısını ,ben kızarım. onun , kötü anında yanında olmak isterim. yapacağım şey varsa tabiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?