- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.075
- 1.123
- Konu Sahibi forevermorrenk
Bir süre sonra canınıza tak ediyor ve deyim yerindeyse kaşarlanıyorsunuz. Çelik gibi oluyor sinirleriniz, yapacağı her manevrayı ezberlediğinizden anında karşılık verecek hale geliyorsunuz. Ama bunun için beklentiyi kesmeniz gerekiyor. O da hemen olmuyor. Sonra bir yerde artık sizi düşman kabul ettiğine hatta empat olarak gördüğüne emin oluyorsunuz. Bende film oğlumun sünnet mevlidine bir hafta kala koptu. İnşallah sizde daha erken kopar. Kopunca rahatlıyorsunuz. Sırtınızdan yük kalkıyor, sinek vızıltısı gibi hissetmeye başlıyorsunuz.Hasta olurum diye korkuyorum içime nasıl gömeyim ?
Zorlanıyorum yani bu öyle kolay değil ki.
Zaten yıllardır uğraşıyorum daha ne kadar uğraşmam lazım?
Kadın anlamıyor işte
Narsizmi bir araştırın, öyledir demiyorum ama gerçekten benzer yönler bulacaksınız. Siz onun sonsuza kadar kullanacağı stres topusunuz. Gideceğinize inanmıyor. Aklınız varsa kaçın, mecbur değilseniz her hafta gitmeyin, sık sık gelmesine izin vermeyin, ve sevdiklerinize bahane bulmasına asla alttan almayın. Bunları söyleyeceksen gidebilirsin ya da ben gidiyorum deyin. Dinlemeyin, ikna etmeye çalışmayın, ikna olmaz, bir yerden alt etseniz zuladaki yeni saldırıları devreye girer. Malzeme asla bitmez onlarda.