Anneme bunu nasıl açıklayabilirim?

beyda_59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
7
7
1
25
lise sona gidiyorum.
Ve bi sevgilim var 1 aydan fazladır çıkıyoruz.
Ben artık anneme söylemek istiyorum.
ama annem biraz geri kafalı beni bi erkekle gördüğünde bile hesap sorar.
yinede artık diğer arkadşlarım gibi benimde annemin sevgilimden haberi olsun istiyorum.
ya ben bunu anneme nasıl söyliyebilirim?

Önce bir sevgilim olsun istiyorum diye giriş yapın.
Tepkisine göre söyleyip söylememeye karar verirsiniz.

Sevgilinin annenle tanisabilecegi bir ortam var mı? Once annenin sevgisini kazanırsa sevgili olduğunuzu duyduğunda sevinir.
Yani bizim öyle olmuştu. Gerçi sen benim izimden gitme,yürek yemiş bir eşim var🙄
hahahaaa malesef öyle ortamımız yok ama :(

Bence aynı okulda/dershanede filansanız önce sık sık bahset. Atıyorum Ahmet bugün okulda şunu söyledi çok güldük. X konuyu anlamadım ama Ahmete anlattırırım gidince. Yapamadığım geometri sorularını hep Ahmete çözdürüyorum, sayısalı çok iyi, şu bölümü istiyor. Annenin bir konuda yorumda bulunduğunda evet bizde geçen gün okulda konuşuyorduk Ahmet de senin gibi düşünüyormuş şöyle şöyle dedi:).Laf arasında ince ince işleyerek Ahmeti annene olumlu bir imaj bırakarak tanıt önce.

Zaten annen Ahmet lafı hiç ağzından düşmüyor, hayırdır diye sorar bir noktada. Sende evet hoşlanıyorum o da benden hoşlanıyormuş ama sınavlarımız bitene kadar arkadaşça görüşmeye karar verdik. Zaten önce seninle tanışıp iznini almak istiyormuş filan dersin.

İlla biz sevgiliyiz demene gerek yok yani. Maksat kadın kızı kimlerle takılıyor bilsin.

Son düzenleme:
Benim annemde öyleydi.
Benim sevgilim olduğunu 22 yaşında öğrenmişti.
Açıkçası hiç iyi olmamıştı öğrenince.
Sürekli nerdesin ne zaman geliyorsun soruları bitmiyor.
Ailesini kim olduğunu vs.araştırmaya çalışıyor çok soru sorup beni bunaltmisti.
Illa söylemene gerek var mı? Ben olsam söylemezdim.

Benim annemde öyleydi.
Benim sevgilim olduğunu 22 yaşında öğrenmişti.
Açıkçası hiç iyi olmamıştı öğrenince.
Sürekli nerdesin ne zaman geliyorsun soruları bitmiyor.
Ailesini kim olduğunu vs.araştırmaya çalışıyor çok soru sorup beni bunaltmisti.
Illa söylemene gerek var mı? Ben olsam söylemezdim.
çünkü o da annemle tanışmak istiyor

Bence aynı okulda/dershanede filansanız önce sık sık bahset. Atıyorum Ahmet bugün okulda şunu söyledi çok güldük. X konuyu anlamadım ama Ahmete anlattırırım gidince. Yapamadığım geometri sorularını hep Ahmete çözdürüyorum, sayısalı çok iyi, şu bölümü istiyor. Annenin bir konuda yorumda bulunduğunda evet bizde geçen gün okulda konuşuyorduk Ahmet de senin gibi düşünüyormuş şöyle şöyle dedi:).Laf arasında ince ince işleyerek Ahmeti annene olumlu bir imaj bırakarak tanıt önce.

Zaten annen Ahmet lafı hiç ağzından düşmüyor, hayırdır diye sorar bir noktada. Sende evet hoşlanıyorum o da benden hoşlanıyormuş ama sınavlarımız bitene kadar arkadaşça görüşmeye karar verdik. Zaten önce seninle tanışıp iznini almak istiyormuş filan dersin.

İlla biz sevgiliyiz demene gerek yok yani. Maksat kadın kızı kimlerle takılıyor bilsin.
çok güzel bi fikir. ya çok teşşekür ederim o kadar çok yazmışsın tekrar tekrar okudum :)

En büyük kızım lise 3 de ve bizde durum şöyle gelişiyor
Önce halıları tırmalıyor ben Ali’ye aşığım diye
Bende diyorum gelsin istesin vereceğim😂
Aradan iki gün geçiyor Ali napıyor diyorum
Anne o çok aptal ben veliye aşığım sana demedim mi diyor ha diyorum tamam o gelsin😂
Veliyi sorduğum başka bir gün de bEn Efe ile platonik aşk yaşıyorum diyor hangi birine kızacağım ki gülüyorum artık😂😂😂

lise sona gidiyorum.
Ve bi sevgilim var 1 aydan fazladır çıkıyoruz.
Ben artık anneme söylemek istiyorum.
ama annem biraz geri kafalı beni bi erkekle gördüğünde bile hesap sorar.
yinede artık diğer arkadşlarım gibi benimde annemin sevgilimden haberi olsun istiyorum.
ya ben bunu anneme nasıl söyliyebilirim?

Lise son sınıfta kızı olan bir anne olarak "önünde hayatını etkileyecek bir üniversite sınavın varken ne sevgilisi çocuğum. Seneye adını anmayacağın, sümüğünü atmayacağın biri için hayatından fedakarlık etme" derim.

Annenin tavrını bilmediğim için bir şey diyemem. Açık açık konuş, hata yapmamak için annenin tavsiyelerine ihtiyaç duyduğunu anlat. Asla evine gitme, cafe/sinema gibi toplu alanlarda buluş.

En büyük kızım lise 3 de ve bizde durum şöyle gelişiyor
Önce halıları tırmalıyor ben Ali’ye aşığım diye
Bende diyorum gelsin istesin vereceğim😂
Aradan iki gün geçiyor Ali napıyor diyorum
Anne o çok aptal ben veliye aşığım sana demedim mi diyor ha diyorum tamam o gelsin😂
Veliyi sorduğum başka bir gün de bEn Efe ile platonik aşk yaşıyorum diyor hangi birine kızacağım ki gülüyorum artık😂😂😂
bu da iyimiş

Anneler geri Kafali degil, hatta sizden 20-30 yil daha ileride, ve senin gectigin yollardan coktan gecti, oda Genc di birzamanlar.. Ve bence Evlatlar Annelerinden Babalarindan hicbirsey saklamamali,, sana kizcak olsa bile yinede bilsin kiminle görüsüyorsun, Adi ne Kimin nesi,, Dünyamiz hem cok güzel hem cok Acimasiz,, Kimse Ailesinden birsey gizlemesin,, günün sonunda yine yanimizda olan Annemizdir...

Kardeşim lise 3e gidiyor. Sürekli artık yeter sevgili istiyorum, herkesin sevgilisi var. şuna aşık oldum, bu benden hoşlanıyor felan sürekli söylüyor valla annemde alışmış gülemiyo bile 🤣🤣🤣🤣🤣 arada Bi sevgili düşüneceğine ders çalış diye ibikliyo 🤣🤣🤣🤣🤣 geçen gün gelmiş, anne otobüste Bi cocuga aşık oldum ben yaaaa diyo 🤦‍♀️🤦‍♀️ çokta kasmamak gerek.

Back
X