Anneme dayanamıyorum

burcudeniz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
332
739
303
İzmir
Annem çok düşüncesiz, sorumsuz, laftan anlamayan bir insan. Yıllardır aynı şeylerden kavga ediyoruz, güzellikle söylüyorum, baktım anlamıyor kavga ediyorum ama yine anlamıyor yine anlamıyor. İzin almadan odama giriyor, eşyalarımı kurcalıyor, hatta izin almadan kullandığı oluyor. Kafasına göre eşya atıyor evden. Sürekli yalan söylüyor. Bir saatliğine diye evden çıkıyor saatler sonra geliyor. Cüzdanımdan para alıyor bana sormadan. Az önce bu yüzden kavga ettik. Markete gidecekti 1.5 lira almış. Ne var 1.5 lira için neden böyle yapıyorsun diyor. Ama mesele 1.5 lira değil ki. Bu hırsızlık bana göre. Siz ne düşünüyorsunuz? Bir insanın cüzdanından izni dışında parasını almak hırsızlık değil midir?

Annem çok düşüncesiz, sorumsuz, laftan anlamayan bir insan. Yıllardır aynı şeylerden kavga ediyoruz, güzellikle söylüyorum, baktım anlamıyor kavga ediyorum ama yine anlamıyor yine anlamıyor. İzin almadan odama giriyor, eşyalarımı kurcalıyor, hatta izin almadan kullandığı oluyor. Kafasına göre eşya atıyor evden. Sürekli yalan söylüyor. Bir saatliğine diye evden çıkıyor saatler sonra geliyor. Cüzdanımdan para alıyor bana sormadan. Az önce bu yüzden kavga ettik. Markete gidecekti 1.5 lira almış. Ne var 1.5 lira için neden böyle yapıyorsun diyor. Ama mesele 1.5 lira değil ki. Bu hırsızlık bana göre. Siz ne düşünüyorsunuz? Bir insanın cüzdanından izni dışında parasını almak hırsızlık değil midir?
Kadın ekmek alacak bozuk parası yok diye düşünürüm. Hırsızlık olarak bakmam.

Ne kadar abartmışsın,ne hırsızlığı,ne sorumsuzluğu ? Annen sadece senin mahremine saygı göstermiyor.Bunu da herhalde kızı olduğun ve büyüdüğünü kabullenmediği için yapıyor.Güzelce konuşmayı dene ama bu şekilde suçlayıp bağırmakla olmaz.

Abartı ve şımarıklık.. bahsettiğiniz kişi anneniz sıradan bi insan değil.
1.5 liranın lafını yapıyorsunuz yazık degil mi ben yeri geliyor anne al cuzdandan istediğin kadar diyorum çünkü o bir anne çünkü ne kadar kötü olursa olsun herkes gitse de yanında kalacak tek insan
Bireysel sorunun var mı kavganın var mi annen kotu biri midir nasıl biri bilemem ama bi insan bile annesine böyle davranıyorsa sorunu çevrede değil kendinizde aramalisiniz

Abartıyorsun bence. Sonuçta bende annemle yaşarken ekmek almaya giderken para almışımdır. Hırsızlık mı şimdi bu?

Teorik olarak evet. Ama anneniz bunu sorun etmemiş, ikinizin arasındaki ilişkiyle alakalı bir durum. Ben ediyorum.

Ne kadar abartmışsın,ne hırsızlığı,ne sorumsuzluğu ? Annen sadece senin mahremine saygı göstermiyor.Bunu da herhalde kızı olduğun ve büyüdüğünü kabullenmediği için yapıyor.Güzelce konuşmayı dene ama bu şekilde suçlayıp bağırmakla olmaz.

İnanın defalarca konuştum, tamam diyor yine aynı şeyleri yapıyor.

Ya kendini anlatamamışsın yada saçmalıyorsun, anne bu anne , nolmuş cüzdanından para aldıysa???

Hanımefendi, bana sorsa ben zaten veririm. Çok çok daha fazlalarını defalarca verdim. Ben para kısmında değilim. Benden izinsiz odama girip, cüzdanımı açıp, paramı almasını istemiyorum ve o da bunu biliyor. Neden dönüp dolaşıp aynı sorunlardan tartışma yaşamak zorunda kalıyoruz açıkla bana diyorum açıklayamıyor. Bir şey yaparken ben ne yapıyorum diye düşünmüyor.

Abartı ve şımarıklık.. bahsettiğiniz kişi anneniz sıradan bi insan değil.
1.5 liranın lafını yapıyorsunuz yazık degil mi ben yeri geliyor anne al cuzdandan istediğin kadar diyorum çünkü o bir anne çünkü ne kadar kötü olursa olsun herkes gitse de yanında kalacak tek insan
Bireysel sorunun var mı kavganın var mi annen kotu biri midir nasıl biri bilemem ama bi insan bile annesine böyle davranıyorsa sorunu çevrede değil kendinizde aramalisiniz

Mesele para değil. Hırsızlıkta paranın miktarının önemi yoktur. Anneme ben de para veririm ama bana sormadan almasının hiçbir makul açıklaması olamaz üstelik ben de evdeyken.

Herhalde annesinin düşüncesiz hareketleri için böyle demiş yani kendisinin dediği annesinden para alabilir miyim diyip nezaket göstermesini bekliyor ama yapmıyor diye hırsız gibi demiş.

Annenize bağırıyor musunuz???

Çok öfkelisiniz sakın olun . Olabilir böyle şeyler. Çoğu anne çocuğunu çocuk görür çocuğudur yani . Bilerek yapmıyordur sizi sinirlendirmek değildir amacı. Anneniz ne tepki verdi size ? Ben şöyle düşündüm bilmiyorum tabi, bir köşeye geçip sessizce ağladı? ??

Back
X