Anneme karsi cok mahcubum

Ketılı ocağın üstüne koyup su ısıtmaya çalışanı bi kaç kez duymuştum da süpürgeyle de lavaba açanı ilk defa duydum 😂😂
Bunu ben dalginlikla yapıyordum bir gün caycigi ocağa koydum Allah tan Ocak tek çakmakla yanmdi farkına varıp fişe taktım 😂

Olur böyle şeyler üzme canını :). Ileride gülebileceginiz bir anı olmuş. Eğer yapabiliyorsan güzel bir kahvaltı veya kek ile teşekkür edebilirsin, belki içini rahatlatır.

Bende bir gün sarımsaklı yoğurt yaparken yoğurdun içine tuz yerine karbonat atmışım. Ortaokul yaşında falanım. Köpürdü ama nasıl. Ben hala çözemedim olayı. Götürdüm sofraya. Döken dedi neden acı bu yoğurt. Sonradan annem çözdü olayı😂😂

Boyle bir çocuğum olsun istemezdim. Problem cozme becerisi sifir. Biseyi halletmeye uğraşmayıp hemen yardim arayan bir kiz çocuğu. Insanin bir gözü arkada kalir ; bu kiz nasil benden ayri kalacak,bana birsey olsa bu kiz nasil hayatta kalacak, bu kiz bu hayatta cok zorlanacak diye..
hele profil yazin... bir gun adimi sordugunda basin sagolsun desinler.
Tovbe bismillah. Evlerden irak
Neden aglayip anneni arayip kadinin erken gelmesine sebep oldun ki?
Ev pislenir,hali mahvolur. Dunyanin en dogal seyi. En en en kötü baktın gerçekten mahvoldu,verirsiniz metrekaresi 5 liradan yikaniyor bizim orada.
Haliyi rulo yapip atsaydin kuvete.kalan suyu da ittire ittire giderlerden gonderseydin. Ustune biraz kurulayip detrjanli suyla temizleseydin mesela... bu kadarcik seyden aglanir mi?
Benim ogrenci evimi su basmisti. Her yer (evin pisliginden) simsiyah camur olmustu mesela. Dunya hali...
Annenize bu kadarcik sey ici mahcup olmaniza gerek yok. Anne o. Aliskindir zaten boyle durumlara.
Gonlunu almak icin yarin naap biliyor musun?
Git şinitzellik tavuk al . Kasap ince ince kesiyor zaten ama dövsün bir de.
Eve gel bir bardaga 1 yumurta kir ,1 tatli kasigi tuz koy, süt koy karıştır . Bir tabaga galeta unu koy. Dövülmüş tavugunu once yumurtaya bandir sonra her yerini galeta ununa bas.
Sonra az yağda kizart.
Ustu icin de metrdotel yagi diyorlar onu yap. tereyagini cikar dolaptan erisin. Icine kekik nane tuz kirmizibiber uc bes damla limon,varsa incecik incecik kiyilmis maydonoz koy. Bir strec filme dizip iyicene sarip buzluğa at.
Aksam bir makarna yap (tuzlu kaynar suya makarna at olsun bitsin. Sonra suzersin. suzdukten sonra biraz peynir at uc bes karistir. Bu kadarcik makarna yapmak)
Bir de salata yap. Anneni hic ugrastirma. "Seni cok yordum. Bir gun de dinlen hadi" gibi guzel şeyler söyle.
Kadincagiz bir aksam kurtulur yemek derdinden rahat rahat tvsini izler. Sofrayi kaldirip bulasiklari dizip kahve de yaptin mi annenlere, oh daha ne gerek :)

Boyle bir çocuğum olsun istemezdim. Problem cozme becerisi sifir. Biseyi halletmeye uğraşmayıp hemen yardim arayan bir kiz çocuğu. Insanin bir gözü arkada kalir ; bu kiz nasil benden ayri kalacak,bana birsey olsa bu kiz nasil hayatta kalacak, bu kiz bu hayatta cok zorlanacak diye..
hele profil yazin... bir gun adimi sordugunda basin sagolsun desinler.
Tovbe bismillah. Evlerden irak
Neden aglayip anneni arayip kadinin erken gelmesine sebep oldun ki?
Ev pislenir,hali mahvolur. Dunyanin en dogal seyi. En en en kötü baktın gerçekten mahvoldu,verirsiniz metrekaresi 5 liradan yikaniyor bizim orada.
Haliyi rulo yapip atsaydin kuvete.kalan suyu da ittire ittire giderlerden gonderseydin. Ustune biraz kurulayip detrjanli suyla temizleseydin mesela... bu kadarcik seyden aglanir mi?
Benim ogrenci evimi su basmisti. Her yer (evin pisliginden) simsiyah camur olmustu mesela. Dunya hali...
Annenize bu kadarcik sey ici mahcup olmaniza gerek yok. Anne o. Aliskindir zaten boyle durumlara.
Gonlunu almak icin yarin naap biliyor musun?
Git şinitzellik tavuk al . Kasap ince ince kesiyor zaten ama dövsün bir de.
Eve gel bir bardaga 1 yumurta kir ,1 tatli kasigi tuz koy, süt koy karıştır . Bir tabaga galeta unu koy. Dövülmüş tavugunu once yumurtaya bandir sonra her yerini galeta ununa bas.
Sonra az yağda kizart.
Ustu icin de metrdotel yagi diyorlar onu yap. tereyagini cikar dolaptan erisin. Icine kekik nane tuz kirmizibiber uc bes damla limon,varsa incecik incecik kiyilmis maydonoz koy. Bir strec filme dizip iyicene sarip buzluğa at.
Aksam bir makarna yap (tuzlu kaynar suya makarna at olsun bitsin. Sonra suzersin. suzdukten sonra biraz peynir at uc bes karistir. Bu kadarcik makarna yapmak)
Bir de salata yap. Anneni hic ugrastirma. "Seni cok yordum. Bir gun de dinlen hadi" gibi guzel şeyler söyle.
Kadincagiz bir aksam kurtulur yemek derdinden rahat rahat tvsini izler. Sofrayi kaldirip bulasiklari dizip kahve de yaptin mi annenlere, oh daha ne gerek :)
16 yaşında bir çocuğa senin gibi bir çocuğum olsun istemezdim denmemeli..

Emin olun annesi onun tırnağına kurban oluyordur.
Evet pek yaşına uygun bir davranış değil ama, sizde iyice yermissiniz.
Bu yaşlarda psikoloji çok hassas.

16 yaşında bir çocuğa senin gibi bir çocuğum olsun istemezdim denmemeli..

Emin olun annesi onun tırnağına kurban oluyordur.
Evet pek yaşına uygun bir davranış değil ama, sizde iyice yermissiniz.
Bu yaşlarda psikoloji çok hassas.
Sorununu cozememesinden ziyade profil yazisi (bir gun beni sordugunda basin sagolsun desinler), boyle küçücük bir olayda bile ağlamasi bana bunlari söyletti.
Aslinda yardimci olmak istedim . Uzun uzun tarif bile verdim :) ama gerçekten böyle bir kiz cocugum olsa endiseden uyuyamazdim. En civil civil- en cilesiz yaslarda bu ne arabesk?
Kiz cocugu dedigin KIZ gibi olmali, tuttuğunu koparmali bence. Amazonluk hepimizin genlerinde var bu cografyalarda. Insallah biraz kazirsa icindeki amazonu o da çıkarabilir

Annem bugun disari cikmisti ben de evi mahvettim annem gezmesinden benim icin dondu o kadar is yapti cok mahcubum :KK43: onemli degil kizim dedi ama bu mahcubiyeti nasil gideririm
o kadar tedavi oluyorum diyorsun ama hiçbir ilerleme olmuyor hiç çaba göstermiyorsun.biraz kendini düzelt toparla artık aileni üzmek istemiyorsan.koca kızsın tamam ergenliğin ağır geçiyor ama koca kızsın yani madem farkındasın yanlışlarının bir çaba göster.madem evi mahvettin kalk topla.bir şeylerin yanlış gittiğinin farkındasın ama aynı kafayla devam ediyorsun.

Hepsine toplu cevap vereyim lavabo tikanmisti yulaftan yulafi cekeyim derken supurgeye su girdi ben de duzelteyim derken etraf batti
hiçbir şey anlamamaktan bile daha az anladım şu mesajı..bu açıklamayı yapmasaydın daha iyi anlamış gibiydim :işsiz:

Back
X