Anneme karsi cok mahcubum

Güneşi Gördüm filminde kardeşini yıkamak için makineye koyan engelli bir kız çocuğu vardı. Tıkanan lavaboyu süpürgeyle açmaya çalışmak, süpürgeyi suya tutmak vs. bana onu anımsattı. 16 yaşında normal zeka düzeyine sahip bir insanın yapacağı iş değil bence bunlar.

Ben 6-7 yaşlarındayken mutfak dolabımızı yenilemiştik. Dedim acaba ateş yansa yeni dolabımız yanar mı dur deneyeyim😀 Çaktım çakmağı tuttum dolaba yanacak mı diye. Yandı. Küçük bir yanık ama hala duruyor.
Konunuz bana bu anımı hatırlattı.

Güneşi Gördüm filminde kardeşini yıkamak için makineye koyan engelli bir kız çocuğu vardı. Tıkanan lavaboyu süpürgeyle açmaya çalışmak, süpürgeyi suya tutmak vs. bana onu anımsattı. 16 yaşında normal zeka düzeyine sahip bir insanın yapacağı iş değil bence bunlar.
Bu mesajı okuyunca aklıma geldi geçen sene oğlum 15 yaşındaydı babasının şarjlı sakal traş makinesini suya tutmuş bozuldu makine babasına söyleyemedik neden bozulduğunu kızarmı kızmazmı bilmiyorum ama bizimde başımıza geldi yenisini aldı adam
“Niye tuttun oğlum dedim kılları temizlenek için dedi”🤣🤣

Birisi senin gibi kiz cocugum olsun istemezdim demis ama o panikle aklima gelmedi lavabo tikaninca napacagimi bilemedim o yuzden tuttum suya ayrica tedavim gayet iyi gidiyor

Kaç yaşındasın aşkım sen,ne güzel dertlerin var senin

Bir gün adımı sorduğunda başın sağolsun desinler hayatına şu yazıyı değiştirmekle başla lütfen..
Ve bu kadar küçük seyleride kafana takma.sabah annene güzel bir kahvaltı hazırla geçer..
Ilk isim bu yaziyi degistirmek olacak peki kahvaltiya ne hazirlayabilirim

Evde ne varsa onu koy,yumurta kır ekmek al ,çay demle tamamdir

Olur böyle şeyler. Takılma. Hepimiz öğrenirken milyon tane şey yaptık yani yapamadık😂. Sen üzülme. Annen o mahcup olunacak bir şey yok.

Kizlar benim icin cok ugrasiyorlar doktora goturuyotlar hele annem o yuzden cok mahcubucum onlara yuk oluyorum :(

Kizlar benim icin cok ugrasiyorlar doktora goturuyotlar hele annem o yuzden cok mahcubucum onlara yuk oluyorum :KK43:
Anne baba olmak, o yükü seve seve kabul etmek demektir zaten, iki küçük kız anası olarak yazıyorum bunu. Çocuklarımızı dünyaya getirmeyi biz seçtik, onlara gerçekten yük olarak bakmamız için ciddi psikolojik sıkıntılarımız olması gerekiyor. Ha çocuk büyütmek yorucu, zahmetli bir iş ama seve seve giriliyor işte o yükün altına. O yüzden şu düşünceni bir kenara bırak. 16 yaşında çocukluktan çıkmışsın ama anne babaları için 50 yaşındaki evladı bile minik bebesi olarak kalıyor, benim çevremde gördüğüm budur.

Elektrik süpürgesi mevzusuna gelince... Bazı insanlar kriz anını yönetemiyor. Epey şaşkınca bir iş yapmışsın ama panik anında elin ayağın birbirine dolaşmış demek. Olabilir, insanlık hali de geç. Annene karşı mahcubiyetin geçsin istiyorsan, bir sarılıp, özür dilesen, evde yardımcı olmaya çalışsan yeter de artar zaten. Anneler dünyadaki en iyi affedicilerdir. Dün popona terliği geçirir, yarın gınalı guuzuuum diye bağrına basar. (terliği tasvip etmiyorum tabi) Benim annem öyleydi, eminim annen de öyledir.

Ha kahvaltı fikri de güzel. Krep yapabilirsin mesela. Ama yapmadan lütfen tarife internetten bak ve elektrik süpürgesini işe karıştırma. =)) Şaka şaka.

Anne baba olmak, o yükü seve seve kabul etmek demektir zaten, iki küçük kız anası olarak yazıyorum bunu. Çocuklarımızı dünyaya getirmeyi biz seçtik, onlara gerçekten yük olarak bakmamız için ciddi psikolojik sıkıntılarımız olması gerekiyor. Ha çocuk büyütmek yorucu, zahmetli bir iş ama seve seve giriliyor işte o yükün altına. O yüzden şu düşünceni bir kenara bırak. 16 yaşında çocukluktan çıkmışsın ama anne babaları için 50 yaşındaki evladı bile minik bebesi olarak kalıyor, benim çevremde gördüğüm budur.

Elektrik süpürgesi mevzusuna gelince... Bazı insanlar kriz anını yönetemiyor. Epey şaşkınca bir iş yapmışsın ama panik anında elin ayağın birbirine dolaşmış demek. Olabilir, insanlık hali de geç. Annene karşı mahcubiyetin geçsin istiyorsan, bir sarılıp, özür dilesen, evde yardımcı olmaya çalışsan yeter de artar zaten. Anneler dünyadaki en iyi affedicilerdir. Dün popona terliği geçirir, yarın gınalı guuzuuum diye bağrına basar. (terliği tasvip etmiyorum tabi) Benim annem öyleydi, eminim annen de öyledir.

Ha kahvaltı fikri de güzel. Krep yapabilirsin mesela. Ama yapmadan lütfen tarife internetten bak ve elektrik süpürgesini işe karıştırma. =)) Şaka şaka.
Sabah sabah icime su serptiniz sagolun ayrica guldum :)) krepi denerim belki bilmiyorum aklimda henuz bie sey yok

Evlatlar ailelerine yük olmazlar 🥰 yanlışlar yapa yapa öğreniyoruz. Şimdi çocukken yaptığım şeyleri ailemle biraraya geldiğimizde anlatıp anlatıp gülüyoruz 🤭

Back
X