- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 32
- Konu Sahibi forestnight
Merhaba. Ben 27 yaşındayım. yengeç burcuyum mühendis olarak çalışıyorum. eski sevgilimle barışalı 2 aydan fazla oldu. ramazan geliyor son günlerimiz diye 2 sevgili olan arkadaşlarımızla beraber 4 kişi cuma akaşamından kampa gittik. pazar akşamı döndük. anneme iş yeriden arkadaşlarla demek durumunda kaldım. dün eve geldim sohbet muhabbet. duş aldım, yattım uyudum. sahura kalktım. bir baktım telefonumda instagram açık masamın üzerine konmuş. anlam veremedim. neyse sofraya oturdum. yemek yerken kardeşlerimle şakalaştık annemin nabzını yoklamak için ona laf attım. anne yaa kardeşime bişey de falan diye. annem orda bana laf soktu. anneler kendi yöntemleriyle bazı şeyleri öğrenir ve sonrada kendini geri çeker , bu arada bulduğunu da hiç beğenmedim diye. şok oldu. storylerime bakmış belli. storylerde ne var diye sorarsanız birlikte çekinmiş fotolar işte. o denize girerken benimle şakalaşırken falan. her neyse ne dediğini anlamadım dedim. neyse bi ara konuşuruz dedi annem. bir iki lokma zor yedim. evet 27 yaşına geldim. ve annem telefonumu karıştırıyor bu çok kötü bir şey. yalnız ben özellikle ramazan ayını bekledim. onu iftara çağıracaktım. anneme hayatyımda biri var ciddi düşünüyoruz dicektim. şimdi herşey sarpa sardı. şu an iş yerindeyim. ama konsantre bile olamıyorum işe. erkek arkadaşıma anlattım. o da afalladı. hayatımda ilk defa bi çılgınlık yaptım. onda da patladım. benim anlamadığım normalde annem bu tip durumlarda odasına kapanır küser,kimseyle konuşmaz,trip atar,gözlerinden ateş çıkar. ama hareketlerine baktım gayet normal. konuşuyo (ama benle değil,bana mesafeli) kardeşlerimle şakalaşıyor. anlamadım gitti. onlar yaşım geçiyo diye hayatımda biri olsun çok istiyorlardı. artık evlenmemi,yuva kurmamı. zaten ilişkimi açklamamamın tek sebebi biraz daha ilişkimin oturması. erkek arkadaşımın maddi durumunu yoluna koymasıydı. şimdi allak bullak oldum. lütfen bana yardımcı olun , nasıl davranmam gerekiyor? çok kötüyüm. ağlamak istiyorum , yok olmak istiyorum. bana yardımcı olun lütfen. bu arada herkese hayırlı ramazanlar...