Ben gizlemiyorumm inanın içim içimi yiyor ama konuşturmuyorlar işte psikolojim bozulduuSapigi gizleyerek baskalarinin hayatlarının mahvolmasina sebep oluyor olabilirsiniz. Birde bua acıdan düşünün
Aynen öyle hatta bu söyledikleriniz sadece bir kısmı. Ama bir insan gidipte suratına da mı tükürmez yaannende malesef pıstırılmış susturulmuş sen kızsın denilmiş kız çocuğu
gözünü karartamıyor...
bu arada bende cesaretsizimdir ama söz konusu evlat olunca Allah korusun herhalde insanlıktan çıkarım
annen şunu da düşünüyor olabilir: o erkek üste çıkar iftira atıyor yanlış anlamıştır vs derler olan benim kızıma olur
böyle düşün canım
Gerçekten çok üzgünüm çok.. Minicik bebeklerimizin başına bunlar geliyorsa bitmiş insanlık..Boylelerinin allah belasını versn bende bakamıyorum artık haberlere çok uzuluyorm. Ben annenizin yernde olsam kesinlikle olmak istemem tabi çok ağır bişey ama sizin arkamızda dururdm sonuna kadar giderm duyan duysun sen niye utanicaksin o pislik serefsz utansın gebersin gecmis.olsun bu arada size olayı bimiyorum ama tahmi ettm
Kim bu sapik akraba falan mi?Aynen öyle hatta bu söyledikleriniz sadece bir kısmı. Ama bir insan gidipte suratına da mı tükürmez yaZoruma gidiyor işte..
Ne olacak ben bir sapıktan korkarak mı geçiricem bütün ömrümü.
haklısın canım annene böyle dök içiniAynen öyle hatta bu söyledikleriniz sadece bir kısmı. Ama bir insan gidipte suratına da mı tükürmez yaZoruma gidiyor işte..
Ne olacak ben bir sapıktan korkarak mı geçiricem bütün ömrümü.
AmcaKim bu sapik akraba falan mi?
Ya insan bir seni pis sapık deyip yüzüne tükürmez mi . ne kulağı Allahınızı severseniztam olarak ne yapılmasını istiyorsun? annen gidip adamın kulağını mı çeksin?
Annem söyletmez ki , ya babam da aynı tepkiyi verirse ben ne hale gelirim. Yapmaz öyle bir şey derse kahrımdan ölürüm.babanız bilmeli anneniz üstünü örterek herkese kötülük yapıyor.
başı belaya girmez merak etmeyin sadece ortalıklarda dolaşamax
kimsenin yüzüne pişkin pişkin bakamaz artık toplumda damgalanmış bir sapık olarak kalır.
söx agızdan çıktıktan sonrası çok çabuk gelir.
sizi daha kötü şeyler yapılsaydı anneniz ozaman ne yaparmış sordunuz mu?
en en son çare adamın karşısına çıkıp avanız çıktıgı kadar haykırın sapık varr kurtarın beni diye
Evet tekrar konuşmayı düşünüyorum canım ama bir faydası olacağını sanmıyorum.haklısın canım annene böyle dök içini
ya da babana mı söyleyeceksin ne yapacaksın.. bilemedim
işin zor
Cocukken bende amcamin bir akrabasi tarafindan boyle bir seyle karsilastim bagirarak kendimi kurtardim.Korkudan kimseye soyleyemedim.Ayni kisi amcamin kizina bir seyler yapmak uzereyken yakalandi, o zaman anlatmistim.Allah hepsinin belasini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?