Anneme söyledim de ne oldu ne değişti şimdi??

Wcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
559
326
53
Merhabalar,
Sizlere içimi dökmek istiyorum. Bu son zamanlar da çıkan haberler beni fazlasıyla üzdü, hani laf diye değil cidden çok etkilendim o miniklerle ilgili bir şey okuyunca içim almıyor. Ağlıyorum..
Ben yaşadıklarımdan dolayı hala da etkisinde olduğum bir dönemdeyim. Bilenleriniz vardır anneme o pisliğin yaptıklarını anlattıktan sonra çok rahatladım. Evet ama ne değişti?

Tabiki hiçbir şey. Anneme konuyu anlattım yapmak istediklerimden bahsettim ama annem boşver görmezden gel ben ona yapacağı biliyorum, babana söyleme kötü şeyler olur tarzı laflar etti.
Tamam sen yapacağı biliyorsun ona ağzının payını ver hadii. Hiçbir şey yapmadı korkakça hiçbir şey yapmadı...

Şimdi size soruyorum çoğunuz annesiniz, sizde mi böyle yapardınız?
Ve ben kötüyüm beni zerre koruyamayan bir annem var. Rahatladım ama annemin görmezden gelişi beni daha çok yaraladı.

Üzülüyorum, iyi değilim antideprasan kullanıyorum şimdilik bir faydası yok.
İşe girmek istiyorum babam müsaade etmiyor, ders çalış diyor. Bense bu düşüncelerden sıyrılamıyorum. Ben sürekli irkiliyorum bunları yaşamak zorunda mıyım bir misafirliğe gittiğimde oraya gelecek diye korkmak zorunda mıyım?
Evimden çıkarken beni görecek diye korkmak zorunda mıyım?
Minicik çocukların ondan sevgiyle bahsettiğini duymak zorunda mıyım?

Şu an iğreniyorum bu hayattan. İnsanlar çok kötü herşey çok kötü...

Son düzenleme:
Hiç mi kimse yok bana akıl verecak moral verecek???

annende malesef pıstırılmış susturulmuş sen kızsın denilmiş kız çocuğu
gözünü karartamıyor...

bu arada bende cesaretsizimdir ama söz konusu evlat olunca Allah korusun herhalde insanlıktan çıkarım
annen şunu da düşünüyor olabilir: o erkek üste çıkar iftira atıyor yanlış anlamıştır vs derler olan benim kızıma olur
böyle düşün canım

Boylelerinin allah belasını versn bende bakamıyorum artık haberlere çok uzuluyorm. Ben annenizin yernde olsam kesinlikle olmak istemem tabi çok ağır bişey ama sizin arkamızda dururdm sonuna kadar giderm duyan duysun sen niye utanicaksin o pislik serefsz utansın gebersin gecmis.olsun bu arada size olayı bimiyorum ama tahmi ettm

Reactions: Wcy
Aynen öyle hatta bu söyledikleriniz sadece bir kısmı. Ama bir insan gidipte suratına da mı tükürmez yaZoruma gidiyor işte..
Ne olacak ben bir sapıktan korkarak mı geçiricem bütün ömrümü.

Gerçekten çok üzgünüm çok.. Minicik bebeklerimizin başına bunlar geliyorsa bitmiş insanlık..
Durmadılar işte, ne acı verici tahmin edebiliyor musunuz?
Teşekkür ederim.

Aynen öyle hatta bu söyledikleriniz sadece bir kısmı. Ama bir insan gidipte suratına da mı tükürmez yaZoruma gidiyor işte..
Kim bu sapik akraba falan mi?

tam olarak ne yapılmasını istiyorsun? annen gidip adamın kulağını mı çeksin?

babanız bilmeli anneniz üstünü örterek herkese kötülük yapıyor.
başı belaya girmez merak etmeyin sadece ortalıklarda dolaşamax
kimsenin yüzüne pişkin pişkin bakamaz artık toplumda damgalanmış bir sapık olarak kalır.
söx agızdan çıktıktan sonrası çok çabuk gelir.
sizi daha kötü şeyler yapılsaydı anneniz ozaman ne yaparmış sordunuz mu?
en en son çare adamın karşısına çıkıp avanız çıktıgı kadar haykırın sapık varr kurtarın beni diye

haklısın canım annene böyle dök içini
ya da babana mı söyleyeceksin ne yapacaksın.. bilemedim
işin zor

Yaşadıkların için çok üzüldüm.Ne denir ki bence psikolojik yardım almalısın ... 12-13 yaşlarındayken teyzemde kaldığım bir gün damadı beni taciz etmişti , bacağıma dokunmuştu hemen kaçmıştım bahçeye ama ne kadar korktuğumu anlatamam. Kimseye bir şey diyememiştim ama çok şükür 1 ay sonra trafik kazasında geberdi pislik... Şimdi çocukları kocaman oldular , bazen kızı keşke babam hayatta olsaydı der öldüğünde kızı 2 yaşlarındaydı... Keşke canım derim ama içimden şansınız varmış da geberip gitti baban olacak soysuz derim...

Annem söyletmez ki , ya babam da aynı tepkiyi verirse ben ne hale gelirim. Yapmaz öyle bir şey derse kahrımdan ölürüm.
Ben genç kızmışım herkes farklı konuşurmuş.
Zaten bu yüzden boşveriyor şu an da bir şey yapmıyormuş boşver diyor. Ve ben o yaşta olsam yine yapar adım gibi eminim. Anlatmaya çalışıyorum anlamıyor.

Canim baban otoriter biriyse annen babanin ogrenirse bir sey yapacagindan korkmus olabilir.
Ya da annen sindirilerek buyudu oyle gorduyse ondan olabilir.

Sen de artik duygusal olarak onu yoksay kanattikca yarani canin yanar.
Cok travmatik duygular yasayan bazi insanlar o ani unutuyorlarmis psikoloji kendini korumaya almak icin bunu yapiyormus.
Sen de sartlama kendini onu gorucem diye ondan konusuldugunda duyma dikkat ettikce cekersin istemedigin ot burnunda biter derler o hesap.

Sen galiba taciz edildin tecavuz daha agir ve yakinlarindan sevgilisi tarafindan tecavuz edilenler var.

Erkeklerin cogu boyle kendini korumayi ogrenmis oldun iyisi de var oyle birini bulursun ilerde cocuklarini kendin korursun.

Tabi bunlarda once mesleki olarak kendine bir yol ciz ayaklarinin uzerinde dur.

Avukat Feyza Altun var Kadinin Fendi yazari bak o da kucukken tacize ugramis simdi guclu ve insanlara yardim ediyor.

Cocukken bende amcamin bir akrabasi tarafindan boyle bir seyle karsilastim bagirarak kendimi kurtardim.Korkudan kimseye soyleyemedim.Ayni kisi amcamin kizina bir seyler yapmak uzereyken yakalandi, o zaman anlatmistim.Allah hepsinin belasini versin.
Kim bilir amcaniz daha kimlere sapiklik yapti.Ortaya ciksa cok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…