Anneme söyledim de ne oldu ne değişti şimdi??

Yanlış hatırlamıyorsam o sapık amcanizdi?
Lütfen susmayın korkmayın
Siz korkuyorsunuz susuyorsunuz diye onlar sizden güç alıyor babanıza anlatın anneniz bişey yapmadıysa....
Babanız da yapmazsa polise gidin

Reactions: Wcy
Ben gizlemiyorumm inanın içim içimi yiyor ama konuşturmuyorlar işte psikolojim bozulduu

Bunu tek bir çaresi var sen de çok iyi biliyorsun. Evet kuzenine anlattın. O annesine anlattı. Sen annene anlattın. Evet ne değişti?
Sen çıkıp haykıracaksın sen..

Annen de toplum baskısı ile büyümüş korkak bir kadın. Bunu kabullen ve annene değil kendine güven.
Babanın kötü bir şey yapmasından korkuyorsan önce onu engelle. Bu da önce hukuken şikayetçi olup babanın bir adım önüne geçmekle olur.

Kaç yaşındasın bilmiyorum reşit olmadığını varsayıyorum oturduğun ildeki çocuk şubeye gidip anlat. Annenin bildiğini ama destek olamadığını o yüzden yalnız geldiğini, babanın o kişiye karşı tepkisinden korktuğunu anlat ki önlem alsınlar.

%1500 emin olabilirsin ki o sapık şu anda çevresindeki her çocuk için tehlikeli. Sadece sana yapıldığını sanma bunun. Sen şikayetçi olursan arkası da gelecektir. Hem gelmese ne olur sen sesini duyurmuş olacaksın. Onlar sana psikolojik destek de sağlayacaklar.

Reactions: Wcy
Bende babamın bilmesini istiyorum. Eşi yok pisliğin..

Yok öyle şey olmaz deyip kardeşini de koruyabilirler ama bilmiyorum ya annem de gidip baban bir şey yapar falan diyor. Sıkışıp kaldım.

Bakın ben ilçedeyim ve öyle aklıma estiği gibi gidemiyorum bir yerlere. Annem sürekli benimle geliyor ne olursa olsun.
Şimdi bir şey yok ortada diyor ve başka çocuklara da yapıyordur dediğim de ise tamam o zaman onlar çıkarsın ortaya diyor. Bir şeklide üste çıkıyor, anlamıyor. Benim arkamdan olur olmadık konuşurlarmış bilmem ne.

annen sürekli yanına geliyorsa gelsin, bi şekilde gidip sesini duyurmalısın. olmadı mail at cocuk subeye. yazışarak haykır madem ki. sosyal medyaya yaz. yaz işte bi yerlere. seni duyan olacaktır. haydin biraz cesaret. susmak en büyük kötülüktür. başkalarına yapmaya devam edeceği için. kötü şeylere susulmaz. konuşulur. korkuyorsun biliyorum ama korka korka bile olsa aşmalısın bunu yapmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…