Annemi Doğuma Çağırmasammı

bide bu var canım işte eşime karşı mahcup olmak istemiyorum annem gelmezse eşime annem rahatsızmış gelemeyecek derim mahcup olmam
ama gelirde burda doğumumu zehir ederse eşime o zaman mahçup olurum işte

araştırıp öğrenirim canım ama dikişlerden dolayı oturup kalkmak zor olurmu bu yüzden bebeğimi ihmal edermiyim acaba
ben anneliğimin ilk günlerinde çok mutlu olmak istiyorum bebeğime de çok iyi bakmak istiyorum ama ikisi aynı anda nasıl olacak bilemiyorum

Sezaryen mi olacaksiniz? Ilk 3 gün zorlanirsiniz sonra rahatlarsiniz. Ben ikinci gun utu yaptim. Camasir attim makineye serdim falan..
Ins ameliyatiniz guzel gecer sorunsuz atlatirsiniz.

hicbisey olmaz yavrun olunca anneni daha iyi anliyacaksin.onlara off bile demeyin demisken Rabbim biz doguma gelmesin diyoruz beni istemedi diye basina kalkar bi omur kendini iyi hissettigin ve bebegine iyi bakabilecegine inandigin an annen zaten gitmek istersende anne ben artik iyiyim dersin.

Benim doğum tecrübem yok ama tecrübeli arkadaşlar da yapıcı konuşmuşlar aslında yapabilirsin demişler.
Ama tabi yine de son karar sana ait olmazsa annenle hafif sert bi konuşma yaparsın sütüm kesilmemeli anne vs.tarzında.belki bu kez anlar seni.baktın anlamıyor 10gün değil de 5gün kalsın anne sen de çok yoruldun diyip gönderebilirsin anneni.

Eger normal dogum yapacaksanz hemen ayaga kalkip is yapabilirsiniz tabiki cok agir isleri demiyorum ama dikiş acinız illa olacaktr bende normal dogum yaptm ve wc ye cıktigmda resmen 40 dkmi orda gecirmistim

Ama anneniz sonicta 10 gun kalacakmis gelsin kalsn hic gelmemesinden iyidir ne derse duymamazliktan gelin kendinizi uzmeyn ha birde benm kaynana ben dogum yaptigimda 2 ay kaldi bende ne eziyetler etti ne kadar uzuldüm her gece aģladm ama sütüm kesilmemisti bence o kadar herseyde kesilmez süt bebeginizi saglicakla alin insallaj kucagiginiza

Benim annem yok, kayinvalidem de sutunu keserim dedi gelmedi, sezaryan oldum ve bebegime esimle gul gibi baktik hic korkma bakarsiniz en guzel sekilde, hayirli ugurlu olsun

Lohusalık döneminde kimsenin gelmemesini tavsiye ederim. Eşiniz var hem.

Benim annem yok, kayinvalidem de sutunu keserim dedi gelmedi, sezaryan oldum ve bebegime esimle gul gibi baktik hic korkma bakarsiniz en guzel sekilde, hayirli ugurlu olsun
Ben anlamadım Nasıl kesecek? Moralini bozarım kesilir sütün anlamında mı?

Mesaj yazmadan geçemedim bence siz şimdiden stres yapmışsın annem bir şey der ve canımı sıkarsa diye gelmek isterse söylediklerini duymazdan geleceksiniz Benim ilk doğumumda Yanımda kimse yoktu herşeyi eşim ve ben hallettik doğum öncesi evi bir güzel temizledim Buzluğa pratik yemekler yapıp koydum bebek bakımı ve banyosuna gelince herşeyi İnternet'e bakıp öğrendim ilk banyosunu YouTube bakıp yaptırdım ayrıca belirteyim yabancı bir ülkedeydim normal doğumdu bir kaç arkadaş 4-5 gün yemek Yaptılar Ikinci doğumumdada yine kimse gelemedi bu sefer yardımcı tuttum o zaman daha kolaydı şimdiden Allah kolaylık versin

Cagarma. Çok net söylüyorum çünkü lohusa halimle bebeğin yeni doğduğu için öksürse bile bişey oldu diye korkucaksın kimsenin tutmasını yikamasini sevmesini begenmiceksın hep zarar veriyolar tam bakamiyolar diye düşünceksin ya içinde tutup catlicaksın yada annene yansıtıp hep kavga ediceksin bence annenle anlasamiyosan hiç cagarma ben Çağardim bin pişman oldum

Ben kendi ilişkimi düşünürsem annemi çağırmamak söz konusu bile olamazdı..

Ama sizin durumda ben de durup bir düşünürdüm.
Peki, siz çağırmasanız da gelirse, yani öyle ya çağırmaya gerek mi var, gelip bakacam diye düşünerek yola düşerse ne yapacaksınız?

En iyisi gelsin, annedir.. Ama en ufak bir sürtüşmede, tatlı dille konuşup uyarın, olmazsa yardımı için teşekkür edip gönderirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…