- 17 Eylül 2015
- 413
- 330
- 18
- Konu Sahibi melekper34
-
arkadas daha dogum anini dogum sonrasini yasamamis kolay degil o an yardimci elbet biri olmali el olacgina annesi olsun kocasi var demeyin bana tecrubeli biri varken koca ne anlar.. annesi kotu ilgisiz bir insan degil sadece her anne gibi karisan elestiren dedigim olsun diyen bi anne hepimizin amnesi azicik yada cok oyle degilmi zaten..bebegime yine ben baktim yattigim yerde kucagima annem dikislar cok aci verdi esim 3 gun sonra calismaya gitti iyide beslenmem lazim yemeklerimi yapti annem onume getirdi.idare ediver iki lafini 10 gun..[/QUOTE
idare etmek için her dediğine susarım cevap vermem ama bu durum beni çok yıpratmazmı
diğer taraftanda hem bebek hem ben perişan oluruz diyede korkuyorum kafam çok karışık
ekonomik durumumuz iyi çok şükür canm ama yabancı bi kadın almak nasıl olur bilmiyorumki tanıdığımız yok bu şehirde hiçKatlanilmaz biriyse yardimci tutun 1 ayligina falan. Ekonomik durumunuz ne? Cok sarsmaz sizi 1 ay.
bide bu var canım işte eşime karşı mahcup olmak istemiyorum annem gelmezse eşime annem rahatsızmış gelemeyecek derim mahcup olmamGelsin bence, duymazdan gel. Kaynananın gelmesinden iyidir, hem elin oğluna karşı anneni dışta bırakıp kendini kıymetsizleştirme. Bir insanı başkasının gözünde kıymetli yapan şeylerden biri ailedir unutma.
10 günmüş hem. Üstelik kendi geleceğini söylemiş. Ne ayıp olur.
araştırıp öğrenirim canım ama dikişlerden dolayı oturup kalkmak zor olurmu bu yüzden bebeğimi ihmal edermiyim acabaOlacakları görmek için müneccim olmaya gerek yok.bunca yıl evladının her güzel mutlu anını zehir etmiş bir anne tabi ki doğumunu da rezil edecek damadıma nasıl daha iyi laf sokarım diye düşünecektir.
Burada aman anne o diyenleri de anlamadım ben kadın evladının kilit noktası olan her güzel anını zehir etmiş arkadaşlar.hem de sırf kendi istedikleri olmadı diye yani kızının mutlu olup olmaması umrunda bile değil.
Konu sahibi ben de kesinlikle çağırmayın diyenlerdenim bol bol video iZleyin okuyun bu konularla ilgili anneler çok güçlüdür bence altından kalkarsınız.
Keske olsaydı. Yemek,temizlik vs aradan cikarirdi.ekonomik durumumuz iyi çok şükür canm ama yabancı bi kadın almak nasıl olur bilmiyorumki tanıdığımız yok bu şehirde hiç
Sezaryen mi olacaksiniz? Ilk 3 gün zorlanirsiniz sonra rahatlarsiniz. Ben ikinci gun utu yaptim. Camasir attim makineye serdim falan..araştırıp öğrenirim canım ama dikişlerden dolayı oturup kalkmak zor olurmu bu yüzden bebeğimi ihmal edermiyim acaba
ben anneliğimin ilk günlerinde çok mutlu olmak istiyorum bebeğime de çok iyi bakmak istiyorum ama ikisi aynı anda nasıl olacak bilemiyorum
daha belli değil ama bi aksilik olmazda doğum normal olacak inşallahSezaryen mi olacaksiniz? Ilk 3 gün zorlanirsiniz sonra rahatlarsiniz. Ben ikinci gun utu yaptim. Camasir attim makineye serdim falan..
Ins ameliyatiniz guzel gecer sorunsuz atlatirsiniz.
Benim doğum tecrübem yok ama tecrübeli arkadaşlar da yapıcı konuşmuşlar aslında yapabilirsin demişler.araştırıp öğrenirim canım ama dikişlerden dolayı oturup kalkmak zor olurmu bu yüzden bebeğimi ihmal edermiyim acaba
ben anneliğimin ilk günlerinde çok mutlu olmak istiyorum bebeğime de çok iyi bakmak istiyorum ama ikisi aynı anda nasıl olacak bilemiyorum
Lohusalık döneminde kimsenin gelmemesini tavsiye ederim. Eşiniz var hem.Merhaba hanımlar
26 yaşındayım evleneli iki yıl oldu. Bir aya kadar doğum yapacağım inşallah.
Eşimi çok seviyorum. Çok güzel bi evliliğim var. Ama annemle sorunlarım var malesef.
Annem herşey kendi istediği gibi olsun isteyen bir kadın. Onun dediği gibi olmayan bir şey annemi hırçınlaştırıyo.
Hayatı kendinede başkalarınada zehir ediyo.
Bir örnek vereyim :
Orta sonra lise sınavına girdim. Oturduğumuz yerde üç tane anadolu lisesi vardı. Bu üçü dışında bi yer yazmadım ve ikinci tercihime yerleştim. Ben sevindim çok mutlu oldum ama annem olmadı. Tam dört yıl boyunca bi kaç puan daha alsan ilkine yerleşecektin niye alamadın dedi durdu. Lise yıllarım bu saçma konuyu tartışarak geçti. Üniversitede istediğim bölümü kazandım yine aynı şeyler...Annemin gönlünden farkli bi bölüm geçiyomuş diye oda burnumdan geldi.
Okul bitince eşimle tanıştım aşık oldum. Evlenmeye karar verdik. Annem beğenmedi eşimi. Huyunu karakterini filan değil tipini beğenmedi. Eşim kumral annemse damadının esmer olmasını istiyomuş.Şaka gibi dimi...
Nişan düğün herşey kavgayla tartışmayla geçti. Son ana kadar beni vazgeçirmeye çalıştı. Nişanlılık dönemim boyunca gözyaşı döktüm.
Sonuçta evlendik
Evliliğimin en güzel geçmesi gereken ilk ayları annem sayesinde çok zor geçti. Eşimi gıyabında sürekli aşağıladı. İsmini bile kullanmaz hatta kendi taktığı saçma sapan lakaplar var benim zoruma gittiğini bile bile eşimden bahsederken onları kullanır. Kaç kez tartıştım kavga ettim ama değişen bişey yok. Kendini hep haklı görür asla sorgulamaz.
Neyse gelelim asıl meseleye. Annem doğuma geleceğini söyledi. 10 gün kadar kalacak. Ben yaşadığım ilde tek başımayım gelmesi iyi olur ama bi taraftanda çekiniyorum . Buraya gelip her mutluluğumu zehir ettiği gibi bebeğimi kucağıma alacağım zamanlarıda zehir ederse diye çok korkuyorum.
Şu ara bu mesele kafamı çok meşgul ediyo. Siz ne dersiniz ? Annemi çağırsammı? Annem gelmezse ilk günler tek başıma çok zorlanırmıyım? Eşim yanımda olacak gerçi ama ikimizde çok acemiyiz. Fikirlerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler
Ben anlamadım Nasıl kesecek? Moralini bozarım kesilir sütün anlamında mı?Benim annem yok, kayinvalidem de sutunu keserim dedi gelmedi, sezaryan oldum ve bebegime esimle gul gibi baktik hic korkma bakarsiniz en guzel sekilde, hayirli ugurlu olsun
Ben anlamadım Nasıl kesecek? Moralini bozarım kesilir sütün anlamında mı?
Cagarma. Çok net söylüyorum çünkü lohusa halinle bebeğin yeni doğduğu için öksürse bile bişey oldu diye korkucaksın kimsenin tutmasını yikamasini sevmesini begenmiceksın hep zarar veriyolar tam bakamiyolar diye düşünceksin ya içinde tutup catlicaksın yada annene yansıtıp hep kavga ediceksin bence annenle anlasamiyosan hiç cagarma ben Çağardim bin pişman oldum
Açık açık söylemiş yani..yok artık yaaEvet canini sikarim sutun kesilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?