Annemi Doğuma Çağırmasammı

zor oldumu peki canm bebeği yıkarken altını değiltirirken zorlandınmı dikişlerden dolayı
doğumun normalmiydi

canım benim sezeryan doğumdu benim yanımda birileri vardı ama herşeyi kendşm yapardım inssan lohusayken çok acayip oluyo küçücük bişeyden moralin bozuluyor bnce çağırma ya da sana yardımcı olabilecek başkasını çağırmalısın

arkadas daha dogum anini dogum sonrasini yasamamis kolay degil o an yardimci elbet biri olmali el olacgina annesi olsun kocasi var demeyin bana tecrubeli biri varken koca ne anlar.. annesi kotu ilgisiz bir insan degil sadece her anne gibi karisan elestiren dedigim olsun diyen bi anne hepimizin amnesi azicik yada cok oyle degilmi zaten..bebegime yine ben baktim yattigim yerde kucagima annem dikislar cok aci verdi esim 3 gun sonra calismaya gitti iyide beslenmem lazim yemeklerimi yapti annem onume getirdi.idare ediver iki lafini 10 gun..

dısardan yemek getırtırsınız ev yemeklerı yapan yerden veya lokantadan da alabılır esın
ben sezeryan oldum 10.gun hıc sezeryan olmamıs gıbı kosusturuyordum
ılk 3 gun zor oluyor ondada zaten esın resmı ıznını kullanır 3-5 gun baba oldugu ıcın resmı ıznı var o yanında olur
benım ustelık cok zordu sezeryanım 38 cm de kıst cıkarttılar bende sag yumurtam komple alındı dogum anında buyuzden ılk 3 gun wc ye bıle tek oturamıyor pamuk-ped degısımı yapıyordum hepsını esım yaptı...

esın yardım eder arkadasın falan varsa cagırırsın hıc olmadı bı tane yardımcı tutarsın 1 haftalıgına 2 gunde bı gelır yemek yapar temzlık yapar utunu yapar gıder evde rahat edersın sadece bebısle ılgılenmıs olursun
3 gun sonra bırseyın kalmıyor cok agrın olmaz olsada doktor agrı kesıcı verıyor zaten dusun bak ben verılen agrı kesıcıyı bıle kullanmadım...

hıc endıselenme altından kalkarsın

Reactions: anu
anlatırsam konu sabote olur ,anlatırsam varsa sizinde sütünüz çekilir o yüzden ne sen sor ne ben anlatayım
bu arada sen adeninannesi olabilir misin resim tanıdık nick yabancı
Sağlık olsun. Allah cocugunuzu bagislasin size..
Evet evet adeninannesi:)
Simdi bi de Hüma'nin annesi oldum. Ayrımcılık olmasın dedim değiştirdim

sezeryan da olsa normal de olsa ilk hafta eğilip doğrulamayacaksınız yardımcı olacaksa annenizin laflarını duymamazlıktan gelin... onu öyle kabul edin değişmez b u satten sonra ve ne yapsanız da anneniz olduğunu unutmayın

herkesin hamileliği ve sonrası çok farklı ben hemen toparlandım bir iki günde bu yönden kim ne dese boş bence.

şimdi bebek de kumral doğar ve annen esmer torun isterse neler olur bir düşün ve bence çağırma.

kizim dogdugunda iki ay kadar yalnizdik kendimiz baktik.
en guzel gunlerimdi diyebilirim, is yok kafa rahat bir tek kizimla ilgilendim arada kalkip yemek yaptim, hicbirseyle ilgilenmedim, ciktik gezdikte hersey guzeldi.
annem gelebilecek mesafede olsa cagirirdim ama gelemedi bir sekilde, iyide oldu belki.
ama simdi sen anneni cagirmazsan darilir kuser baska olaylar cikarmis gibi geliyor.
cagir ama gelemden guzelce anlat bende, biraz dikkatli davranabilir senin hatrin icin.

Gelsin bence, duymazdan gel. Kaynananın gelmesinden iyidir, hem elin oğluna karşı anneni dışta bırakıp kendini kıymetsizleştirme. Bir insanı başkasının gözünde kıymetli yapan şeylerden biri ailedir unutma.
10 günmüş hem. Üstelik kendi geleceğini söylemiş. Ne ayıp olur.

Şu doğuma anne çağırma muhabbetine sinir olduğum kadar hiçbirşeye sinir olmuyorum.
İki doğumum sezeryan ile oldu ikisindede özellikle kimseyi istemedim eşim hariç.
Hele ilk bebek okadar muhteşem bir duyguki aklın varsa eşin sen ve bebeğin doya doya tek başınıza yaşayın.
Başkası yanınızda olursa büyüsü bozulur canım.

Yurtdisinda ciftler hep kendisi bakiyor bebise. Evet kolay degil fakat hicte imkansizda degil. Hatta esin icinde iyi olur, ilk anda hemen babalik sorumlulugunu alir. Annen gibi tipleri taniyorum. Asla mutlu olmuyorlar, tüm hayatlarini cocugu üzerine yasamaya calisip, üstüne ego tatmini yapiyorlar.

Bu ilk cocugun ve bu lohusa dönemindi ömür boyu unutmazsin, yani mutlu gecmesi cok önemli. Annen emin ol "bu kiyafetimi aldin? Niye sunu bunu almadin" gibi laflardan tut "bu cocuk ac, emzirmeyi bilmiyorsun" gibi laflari sürekli kullanir ve sonunda sütün kesildiginde kendini hakli görür.

Ha bide herkes "ama o annen senin" diyor ki ki öyle birsey yok. Sadece dogurarak ama cocugu sürekli mutsuz etmek ile anne olunmuyor. Yani kesinlikle, kesinlikle cagirma anneni.

Olacakları görmek için müneccim olmaya gerek yok.bunca yıl evladının her güzel mutlu anını zehir etmiş bir anne tabi ki doğumunu da rezil edecek damadıma nasıl daha iyi laf sokarım diye düşünecektir.
Burada aman anne o diyenleri de anlamadım ben kadın evladının kilit noktası olan her güzel anını zehir etmiş arkadaşlar.hem de sırf kendi istedikleri olmadı diye yani kızının mutlu olup olmaması umrunda bile değil.
Konu sahibi ben de kesinlikle çağırmayın diyenlerdenim bol bol video iZleyin okuyun bu konularla ilgili anneler çok güçlüdür bence altından kalkarsınız.

bence çağırma.gelir şimdi çocuğuda beğenmez."ben böyle çocuk istemiyodum.olmamış bu." falan der.iyice beter olur.

valla bana soran olmadı, zaten bebek de planlı sezeryandı, annem de kv de geldiler :)

benim ikisiyle de sorunum yoktu o zamana kadar.
bana yardımcı oldukları oranda beni gerdiler de.
bir de eşim de bir hafta izinliydi yani, ama işte ben bu forumda o kadar takılmıyordum o zamanlar :)
kimse bana sen zaten tek başına yaparsın dememişti, açıkçası o kadar zaruri gelmek zorundaymış gibi davrandılar ki ben de demek ki ben bakamayacağım diye düşündüm, hiç de yeni doğan evine gitmediğim için çok bilgim yoktu açıkçası, gittiklerimde de yine kv ya da biri bekliyordu yeni annenin başında.
demek ki böyle olması gerek diye düşünüyordum.

neyse baktım hiç gerek yok, zorla gönderdim kendi annemi, o kalacak diye bir kaç gün önce giden kv bunu duyunca hemen geldi geri bir ay başımda bekledi
ha ha saçma bir bir aydı, gerek yoktu ama kendi annemi gönderirken söylediklerimi kv ye söylesem bana küserdi kesin. bir şey diyemedim. bu çocukta demeyi düşünüyorum da, burada yazılan gibi olmuyor ki, yüze söylemek farklı.
bir de o kadar ısrarcılar ki bizimkiler, yeter sussunlar diye kabul edilebilir teklifleri yani

Keşke annem yaşasaydı ve benim anne olabildiğimi görseydi. Doğum yapacağım günden çok korkuyorum çünkü annem yanımda olmayacak. Sana bu kadar yazayım.

canım zaten anneme gelme istemiyorum seni yanımda diyemem tabiki
ancak gerek yok filan diye gelmemeye ikna etmeye çalışırım
keşke aramız bu vesileyle iyi olacak olsa ama buna inanamıyorum malesef

Keşke annem yaşasaydı ve benim anne olabildiğimi görseydi. Doğum yapacağım günden çok korkuyorum çünkü annem yanımda olmayacak. Sana bu kadar yazayım.
mekanı cennet olsun annenin canım ne desem bilemedim utandım gerçekten ama benim annem zor bi kadın gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…