Evet. Sen beni anladın değil mi?Anne basligi altinda yine bi gecmise yonelik pismanliktan bahsettin degil mi ?
Evet bitmek üzere. Eğer toparlanabilirsem..4 yıl olmuş okuyosanız okul bitmek üzeredir
Zaten artik dua edicem şu kiz baska konular acsin diye.Evet. Sen beni anladın değil mi?
Geldiğim gibi değilim. Başka birşey diyemiyorum..Sende ne değişti anlamadım ben .s
Biliyorum canım biliyorum.. Iyi gidiyor derken bakıyorum aslında iyi gitmiyor. Kendimden korkuyorum. Eve gelip hemen tv açıp yatağa geçiyorum.. Of öyle uzun uzun anlatmak istiyorum ama yazmak bile zor geliyor artık. Tukeniyorum. Hislerimi kaybettim. Hiç bir hedefim mutluluğum yok.Zaten artik dua edicem şu kiz baska konular acsin diye.
Yanlis anlama senin icin soyluyorum ben.
Hayatina devam edebilmen icin..
Yanı ruhsal olarak mı bedenen mı ?Geldiğim gibi değilim. Başka birşey diyemiyorum..
Hem bedenen.. Hem de ruhen..Yanı ruhsal olarak mı bedenen mı ?
Senı ne değiştirdi neden böyle bı duşunceye kapıldığını anlamaya çalışıyorum ..
Sanırım sevgılınle bırlıkte oldun ..Hem bedenen.. Hem de ruhen..
Evet öyle pişmanım.Sanırım sevgılınle bırlıkte oldun ..
Bu mevzuyu çok uzatma yapmışssın bı hata ailen bunu anlıcak değil..
İlerde eger evlenmeye karar verırısen bırısıyle ona bu durumu anlatırsın senı sevıyorsa % 99 kabul eder zaten.
Sonuçta bı hata ypmışssın ve pişmansın.
Ya ne desem artik bilemedim.Biliyorum canım biliyorum.. Iyi gidiyor derken bakıyorum aslında iyi gitmiyor. Kendimden korkuyorum. Eve gelip hemen tv açıp yatağa geçiyorum.. Of öyle uzun uzun anlatmak istiyorum ama yazmak bile zor geliyor artık. Tukeniyorum. Hislerimi kaybettim. Hiç bir hedefim mutluluğum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?