Annemi Özlüyorum

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Bulunduğum şehirde okuyabilmek için daha doğrusu başka bir şehirde okuyabilmek için çok uğraştım. Yepyeni bir hayatım olacaktı. Kendi evim kendi mutfağim. kendi kararlarım. Oldu da ailemin yanından çıktım okumaya geldim ve tam 4 yıl oldu. Şimdi yasadiklarima bakıyorum da nasıl gelmişim nasıl geri gidicem.. Babamın ağlayarak bıraktığı o kız değilim artık. Annemin her gün yemek yedin mi ne yemek yedin diye sorduğu kız değilim. Annemle babam hala ayni değişen BENİM. Öyle çok özlüyorum ki annemi. Hİç gelmeseydim diyorum.. Annem hep yanımda olsaydı keşke. Keşke bunlar hiç yasanmasaydi. Keşke hersey planladigim gibi gitşeydi. Şimdi derslerime calisabilir durumda olabilirdim. şimdi mutlu olabilirdim. Eğer sağlığınız yerindeyse aileniz yaninizdaysa siz doğru bir insansaniz hiç birşeyi dert etmeyin hep sukredin..

Sende ne değişti anlamadım ben .s

Ya bu sevgilinizle birlikte olma mevzusunu ne kadar abartiyorsunuz
Yaptığınız bir şey kabullenin yaşamaya devam edin
Geçmişe kim dönebilmis ki
Hayatı kendi kendinize zorlastiroyorsunuz
Böyle acı çeker modda yaşayınca ne geçiyor elinize Hiç
Bir hayatınız var onu da niye kendinize zehir ediyorsunuz
Arabesk havadan çıkın artık
Ne bu ben o masum kız değilim havaları
Hayatıniza anlam veren o sey miydi de gidince bu kadar mahvettiniz kendinizi

Zaten artik dua edicem şu kiz baska konular acsin diye.
Yanlis anlama senin icin soyluyorum ben.
Hayatina devam edebilmen icin..
Biliyorum canım biliyorum.. Iyi gidiyor derken bakıyorum aslında iyi gitmiyor. Kendimden korkuyorum. Eve gelip hemen tv açıp yatağa geçiyorum.. Of öyle uzun uzun anlatmak istiyorum ama yazmak bile zor geliyor artık. Tukeniyorum. Hislerimi kaybettim. Hiç bir hedefim mutluluğum yok.

Hem bedenen.. Hem de ruhen..
Sanırım sevgılınle bırlıkte oldun ..
Bu mevzuyu çok uzatma yapmışssın bı hata ailen bunu anlıcak değil..
İlerde eger evlenmeye karar verırısen bırısıyle ona bu durumu anlatırsın senı sevıyorsa % 99 kabul eder zaten.
Sonuçta bı hata ypmışssın ve pişmansın.

Evet öyle pişmanım.

Ya ne desem artik bilemedim.
Sevdigin adamla birlikte oldun , kimse seni zorlamadi , hala birliktesiniz.
Mutsuz olman icin sebep bulamiyorum ben..

Birçok insan ailesinden uzakta okumaya yada çalışmaya gidiyor. Aileden uzaklasinca sanki bir daha o eve geri dönmeyecek gibi yaşanıyor. Eve dönme zamanı gelince pişmanlıklar başlıyor.
Olan olmuş artık okulunuzu bitirmeyi düşünün.

Merak etme ünv. okuyanların % 96 sı öyle. Şimdi çıkar hepsinin avukatı.Okumaya giderler bulurlar orda bir sap eve cıkarlar yok bilmem ne.Okul bitince de öylece ortada kalıverirler.Bazı şahıslar da burda akıl verir.İleride evleneceğin kişiye anlat diye cinayete sebebiyet verirler.Kimseye bişey anlatmayın.Bunlar hep neden oluyor biliyor musunuz ailesinin yanında yaşayan kız kendini baskı altında hissediyor.Onlardan ayrıldığı zamanda oooo dünyalar onun oluyor istediğim şeyleri yapıcam diye.Maksat okumak değil yani.İnşallah kapatılır şu üniversitelerde kızlarda ailesinin dizi dibinde oturur.Çalışmak isteyen ailesinin bulunduğu ildeki üniyi kazanır orda okur zaten.Evden okula okuldan eve.Öyle ayrı eve çıkmalar evlenmeden yatağa girmelerde tarih olur inşallah..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…