- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Merak etme ünv. okuyanların % 96 sı öyle. Şimdi çıkar hepsinin avukatı.Okumaya giderler bulurlar orda bir sap eve cıkarlar yok bilmem ne.Okul bitince de öylece ortada kalıverirler.Bazı şahıslar da burda akıl verir.İleride evleneceğin kişiye anlat diye cinayete sebebiyet verirler.Kimseye bişey anlatmayın.Bunlar hep neden oluyor biliyor musunuz ailesinin yanında yaşayan kız kendini baskı altında hissediyor.Onlardan ayrıldığı zamanda oooo dünyalar onun oluyor istediğim şeyleri yapıcam diye.Maksat okumak değil yani.İnşallah kapatılır şu üniversitelerde kızlarda ailesinin dizi dibinde oturur.Çalışmak isteyen ailesinin bulunduğu ildeki üniyi kazanır orda okur zaten.Evden okula okuldan eve.Öyle ayrı eve çıkmalar evlenmeden yatağa girmelerde tarih olur inşallah..................
Su yazının her yerinden cahillik akıyor
Nerden tutsan elinde kalır
Dilerim ki o üniversitelerde okumuş doktorlara avukatlara işiniz dusmesin (!)
senin samimiyetine ayrı bir güveniyorum ill konumdan beri hep yazdın. Ben bu şekilde ne erkek arkadaşımı ne etrafimdakileri üzmek istemiyorum. Allaha silinir dua etmekten başka çare yok bana.Bak bide söyle dusun..
Eger bunlari yasamasaydin bu dersi alamazdin. Ve belki ilerde daha kotu bi hata yapabilirdin degil mi ?
Ben sadece senin psikolojin icin uzuluyorum ve kendini iyi hisset diye üsenmeden yaziyorum.
Ne gunahlar var bu dunyada affi olan.
Sen durust bi kizsin ilerde bu yasadiklarinin arkasinda da duracaksin.
O yuzden artik dövünmeyi birak. Sen sagligini yitirirsen ailen daha cok uzulur emin ol..
ben de sizin gibiyim. her şeye alışılıyor ama. evlenmek hele sevdiğinle yuva kurmak bambaşka. konu sahibinin derdi ayrı.Bende evlendim başka şehire geldim. Ben de annemi babamı çok özlüyorum.
Derdini anladim da onun yapacak bişey yok. Zamanı geriye döndüremiyoruz. O da şu anki haliyle hayata alışacak.ben de sizin gibiyim. her şeye alışılıyor ama. evlenmek hele sevdiğinle yuva kurmak bambaşka. konu sahibinin derdi ayrı.
Evet ben gercegim mesela.Herkesin kendi hayatı tabiki ama bu sitedeki benzer konularda klasik yorum "zar" in onemsizligi. Siz gercekmisiniz? Turkiyede çok gezdim doğusunda batısında kaldım ama zarın önemli olmadığını hiç duymadim. Tanıdığım herkes için kızın bakireligi olmazsa olmazdir. Erkeğin birliktelikleri umrumda değil bu bi mazeret olamaz, herkesin namusu, namussuzlugu kendine. Üni okudum bende ortamı biliyorum gerçekten berbat, aynı evde birkaç çift yaşamalar vs... yazık bence çok yazik
Dediğiniz şeyleri yasayanlari biliyorum tabiki ama onlar benim gözümde neyse bakire olmayanda odur. Zarı yok diye "helal olsun dürüst kizmis" diyememki. Zarı olupta felegin cemberinden gecmisleride ilahi adalete bırakıyorum. İki türünü de Allah uzak etsin.Evet ben gercegim mesela.
Namus dedigimiz sey zar olunca olan bisey degil. Zari durdugu halde anal , oral , surtunme vs yasayan insanlar var. Simdi bakire mi olunuyor bu durumda.
Iliski yasanmasina karsi degilim ben. Ama her halti yiyip de zar duruyo diye bakireyim diyenlere , sevgilim cok istedi birlikte oldum beni birakir mi diyenlere kil oluyorum.
Her iliski yasayan insan da namussuz diye adlandirilamaz. Kendi bedeni , kendi kararlari. Sonuclarina katlaniyorsa ne ala.
Zaten konu sahibinin derdi de bu degil. Onun derdi takinti yapiyor bazi durumlari.
Benim gozumde hepsi insandir en nihayetinde.Dediğiniz şeyleri yasayanlari biliyorum tabiki ama onlar benim gözümde neyse bakire olmayanda odur. Zarı yok diye "helal olsun dürüst kizmis" diyememki. Zarı olupta felegin cemberinden gecmisleride ilahi adalete bırakıyorum. İki türünü de Allah uzak etsin.
Ah Be Arya.. Bilsen nasıl bir pismanlik. . Zamanı geri alicaz nelerden vazgecersin deseler ailem hariç herseyden vazgeçip böyle bir şeyi yasamamis olmayı tercih ederdim. Rabbim hep dua ediyorum beni affetsin diye.. Şimdi çıkıp biraz hava almalıyım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?