Annemi Özlüyorum

ne yaşadın bu kadar altından kalkamayacak. olaya güzel tarafından bakman gerek. Allah başımızdan eksik etmesin tabi ama ömür boyu ailemizle zaten yaşayamayız. onlarda onlara bağımlı olalım istemezler. kendi hayatlarımı kuralım kendi kararlarımızı verelim isterler. şuan benim en çok istediğim şey kendime ait bir hayat kurmak. senin pişmanlığın başkasının hayali mesela. bu şekilde geçer mi zaman düşün bi. sürekli kendine acıyarak geçmişe keşkeler duyarak. zaman geri gelmez. arkana bakarak ilerleyemezsin

Şoktayım ne demek ya kapatılır üniversiteler.
Yani o iş bi üniversitedemi oluyo.
Eğitim yerdinden değilde sanki fuhuş mekanından bahsediyorsunuz hayret ettim size doğrusu

senin samimiyetine ayrı bir güveniyorum ill konumdan beri hep yazdın. Ben bu şekilde ne erkek arkadaşımı ne etrafimdakileri üzmek istemiyorum. Allaha silinir dua etmekten başka çare yok bana.

ben de sizin gibiyim. her şeye alışılıyor ama. evlenmek hele sevdiğinle yuva kurmak bambaşka. konu sahibinin derdi ayrı.
Derdini anladim da onun yapacak bişey yok. Zamanı geriye döndüremiyoruz. O da şu anki haliyle hayata alışacak.

İnsanız hepimiz hata yaparız. Söylesene hangimizin hayatında silmek istediğimiz anlar yada hiç bitmesini istemediğimiz ama aniden biten ilişkiler olmadı ki ?
Hepimiz acı cektik, pişman olduk. Yaşadık yani yaşıyoruz...
Bunları ilerde hatırlarken kendini bu kadar üzmene kızacaksın sadece...

Herkesin kendi hayatı tabiki ama bu sitedeki benzer konularda klasik yorum "zar" in onemsizligi. Siz gercekmisiniz? Turkiyede çok gezdim doğusunda batısında kaldım ama zarın önemli olmadığını hiç duymadim. Tanıdığım herkes için kızın bakireligi olmazsa olmazdir. Erkeğin birliktelikleri umrumda değil bu bi mazeret olamaz, herkesin namusu, namussuzlugu kendine. Üni okudum bende ortamı biliyorum gerçekten berbat, aynı evde birkaç çift yaşamalar vs... yazık bence çok yazik

Evet ben gercegim mesela.
Namus dedigimiz sey zar olunca olan bisey degil. Zari durdugu halde anal , oral , surtunme vs yasayan insanlar var. Simdi bakire mi olunuyor bu durumda.
Iliski yasanmasina karsi degilim ben. Ama her halti yiyip de zar duruyo diye bakireyim diyenlere , sevgilim cok istedi birlikte oldum beni birakir mi diyenlere kil oluyorum.
Her iliski yasayan insan da namussuz diye adlandirilamaz. Kendi bedeni , kendi kararlari. Sonuclarina katlaniyorsa ne ala.
Zaten konu sahibinin derdi de bu degil. Onun derdi takinti yapiyor bazi durumlari.

Neden kendine bozuk muamelesi yapıyorsun ki bu kadar
Tamam pişman olabilirsin ama artik olan olmuş kabullen ve yoluna bak
İnsanlar hata yapa yapa büyür
Büyüyoruz işte

Dediğiniz şeyleri yasayanlari biliyorum tabiki ama onlar benim gözümde neyse bakire olmayanda odur. Zarı yok diye "helal olsun dürüst kizmis" diyememki. Zarı olupta felegin cemberinden gecmisleride ilahi adalete bırakıyorum. İki türünü de Allah uzak etsin.

Benim gozumde hepsi insandir en nihayetinde.
Tabi burda dalga konusu yaptigim konular oldu olmadi degil. Onlarda insanin anlatmaya utanacagi cinsten konulardi.
Namus sadece kadina degil ayni sekilde erkege de ozgu bi kavram. Cinsellige gore deger bicemem insanlara.
Neyse konu gizmonun anne ozlemiydi. Zara kadar geldi valla.

Bende annemi çok özlüyorum... Hiç kimse ailenin yerini tutamaz şu hayatta... Ben hiç ilişki yaşamadım, konuştuğum ilk erkekle sözlendim, evlenene kadar beraberlik düşünmüyorum, namusun erkek için de var olduğuna inanıyorum, etrafımda bakire olmayan kızlar var şimdi onlar evlenemeyecekler mi? Ya yukarda bir yerde üniversite okuyan kızlara denilmeyen kalmamış, valla utandım, ayıp gerçekten. Siz güzel şeyler düşünün güze olsun hayatınız.

Canım hiç üzülme Allah o kadar çok sever ki affetmeyi çık çok dua et karşılığını göreceksin. Pişmanlığı ne yönde olduğunu tahmin edebiliyorum Zaman'la hepsi geçecek inan. Bir daha böyle şeyler yapma çünkü sen değerlisin

Bedenin tamamen sana ait. Onla bi omur gecirecek olan sensin baska kimseninde bu konuda laf soylemeye hakki yok. Ama niye bu durumdan pismansin onu anlamadim. İs bittikten sonra sevgilin terk mi etti? Yada 'kotu' bir sey oldugunu dusundugun seyi neden yapiyosun? Cinsellik yetiskin bireylerin yasayabilecegi bir sey bunu asla yadirgamam. Ama bazi kizlar uni icin sehir disina gidip bi anda ozgur kalinca yapmadiklari sey kalmiyo sonra baslarini duvarlara vuruyolar ya ben ona gicik oluyorum.Yetistiginiz aile ve kafa yapınız buna musait degilse yapmiycaksiniz o kadar sonra cok dert yanarsiniz boyle.
Ayrica densizin biri "uni ye giden yataga girmeden gelmiyo" gibisinden bir sey demis. Cok sukur namusumla okudum okulumu. Kisi kendinden bilirmis isi.

Yıl 2016 olacak hala zar da zar. Zar da zar. Of bir bitmediniz. Kızın sorununu anlamıssınız gelip burada zar zar ne zar ?

Ah arkadasim suan inan ki sadeve kendine psikolojine zarar veriyorsun. Yapmasaydin yasamasaydin diyenler hangimiz pisman olacagimiz bi hata yapmadik ki? Bu illa iliski olmasi gerekmiyor. Insanlarin bazen bos bi anlari yasadigi ortamlardan etkilenmesi malesef ki hata getiriyor. Ama sen hatani anlamissin en onemliside kabullenmissin simdi sira bunu atlatmakta. Takinti bendede var ve cok cok zor bi hastalik. Once bi psikiyatrist ile görüş daha sonra kendine beyaz bi sayfa ac, o sayfada sadece sevdiklerin ve hayallerin olsun. Gecmisin ve hatalarin degil.

Ben inanın anlamadım konuyu... A Arya94 sen anlatsana , erkek arkadaşıylamı yakınlaşması olmuş ne olmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…