Merak etme ünv. okuyanların % 96 sı öyle. Şimdi çıkar hepsinin avukatı.Okumaya giderler bulurlar orda bir sap eve cıkarlar yok bilmem ne.Okul bitince de öylece ortada kalıverirler.Bazı şahıslar da burda akıl verir.İleride evleneceğin kişiye anlat diye cinayete sebebiyet verirler.Kimseye bişey anlatmayın.Bunlar hep neden oluyor biliyor musunuz ailesinin yanında yaşayan kız kendini baskı altında hissediyor.Onlardan ayrıldığı zamanda oooo dünyalar onun oluyor istediğim şeyleri yapıcam diye.Maksat okumak değil yani.İnşallah kapatılır şu üniversitelerde kızlarda ailesinin dizi dibinde oturur.Çalışmak isteyen ailesinin bulunduğu ildeki üniyi kazanır orda okur zaten.Evden okula okuldan eve.Öyle ayrı eve çıkmalar evlenmeden yatağa girmelerde tarih olur inşallah..................
Merak etme ünv. okuyanların % 96 sı öyle. Şimdi çıkar hepsinin avukatı.Okumaya giderler bulurlar orda bir sap eve cıkarlar yok bilmem ne.Okul bitince de öylece ortada kalıverirler.Bazı şahıslar da burda akıl verir.İleride evleneceğin kişiye anlat diye cinayete sebebiyet verirler.Kimseye bişey anlatmayın.Bunlar hep neden oluyor biliyor musunuz ailesinin yanında yaşayan kız kendini baskı altında hissediyor.Onlardan ayrıldığı zamanda oooo dünyalar onun oluyor istediğim şeyleri yapıcam diye.Maksat okumak değil yani.İnşallah kapatılır şu üniversitelerde kızlarda ailesinin dizi dibinde oturur.Çalışmak isteyen ailesinin bulunduğu ildeki üniyi kazanır orda okur zaten.Evden okula okuldan eve.Öyle ayrı eve çıkmalar evlenmeden yatağa girmelerde tarih olur inşallah..................
Tamam işte ünv okumak boş.Giden yatağa girip geliyor.
Nasil bi kafa yapisi bu..Tamam işte ünv okumak boş.Giden yatağa girip geliyor.
Canim Sağol desteğin için. Insan iyi şeyler ve destek beklerken burda garip yorumlarla da karşılaşıyoruz. Daha da çok moralim bozuluyor bu tür insanlara. Sanırım bu saatten sonra dertlerimi bu siteye acmayacagim. Bazı insanlara her konuda bakıyorum da sanki derde dert katmak için yorum yapıyorlar. Konuyu açan insanı daha da üzecek düşüncesi olan insan bakar geçer kendi kendine söylenir ya da. Özellikle de böyle inancı yüksekse(yazdiklarina göre yorumladim arkadasin) kalp kirmamayi da bilmelidir. Lütfen sende hiç muhattap olma.Sağol yorumun için canimevet hepsinin avukatı benim
tam yazacaktım ki
neden bunu bir hata olarak görüyorsun
neden kendini sorunlu hissediyorsun
bu senin hayatın
söz konusu zar ise önemli olan o da senin bedeninde
yok evlenemezsin; yok artık kirlisin
bırakın bunları
tek meziyetin o zar değil; emin ol ki zarını evleneceği adama saklayanların da ilk geceden sonra zarı yok
ve onlar da ömür boyu ben bakire idim ona kendimi verdim ama o benden önce birileri ile birlikte oldu mu diye düşünüyor hatta buraya yazıyor
tüm bunlara ek olarak bakire olup da her şeyi yapmış o kadar kişi var ki halen bakire diye tutturanları da anlamıyorum
hiç olmazsa bakire olmayan zaten bakire değil deyip biliyorsun bakire olanın diğer maceralarını, türlü işlerini hiççç bilemiyorsun
Başlıcam erkeklere de birine de. Bu kdr erkekleri her manada önemseceğinize. '' Ya da zardn ibaret .. '' dıye Fütursuzca tanımlayacağınıza, Bunun bir ZİNA olduğunu düşünün ve ona göre yaşayın. O zaman hata yapmazsnız , Pişmanda olmazsınız.
Burda bir tek Arya94 bilir ya da eski konularimi okuyanlar bilir. Sorun bakirelik değil ben bakireyim. Ama damdan arkadaşımın dediği gibi bakire olduğum halde bişeyler yaşamış olmak ve bunun sonucunda yaşadığım vicdan azabı beni bunu hale getirdi. Üniversiteye giden herkes yatar kalkar herkes hata yapar diye birşey yok! He noldu ben yapanlardan oldum. Anladım ki ben kaldiramayacagim yükün altına girmisim bir daha da böyle bir işe kalkismadim. 'zar' değil olay. Ben bişeyler yaşadıktan sonra benim zarim dursa ne olur durmasa ne olur? bir tek zar durdu ama başka şeyler yaşandı diye bu haldeyim ben.Umarim kendimi doğru anlayabiliyorum. Zar ise olay o durmuş durmamis ne fayda. Ben yasamisim yasayacagimi.
canım Sağol da inan ailemi buraya konu ettiğim için pişmanım şu an biliyor musun? yine duygusallastim. herkes birbirine yardım ediyor ya burda açtım konuyu ama.. pişman oldum neyse. Konu da burda böyle kalsın.sen de dayaklıksın o zaman, bu kadar da abartma yani
her yaşanmışlık kişiye deneyim katar; bunun sana göre olmadığını anlamışsın bir daha ona göre yaşarsın
dert etme; hani bakirelik vs toplum, kapıda bekleyen erkek tarafı vs üzer de bu yaşanmışlıkları anlatırsın olur biter
Pisman olma . Burda sacma sapan zar konulari , surtunme konulari , acaba hamile miyim konulari var.canım Sağol da inan ailemi buraya konu ettiğim için pişmanım şu an biliyor musun? yine duygusallastim. herkes birbirine yardım ediyor ya burda açtım konuyu ama.. pişman oldum neyse. Konu da burda böyle kalsın.
Ah Be Arya.. Bilsen nasıl bir pismanlik. . Zamanı geri alicaz nelerden vazgecersin deseler ailem hariç herseyden vazgeçip böyle bir şeyi yasamamis olmayı tercih ederdim. Rabbim hep dua ediyorum beni affetsin diye.. Şimdi çıkıp biraz hava almalıyım. .Pisman olma . Burda sacma sapan zar konulari , surtunme konulari , acaba hamile miyim konulari var.
Seninki pismanlik. Senin zaten psikolojin bozuk ve hatanin farkindasin.
Ilerde milleti su sekilde kandiriyim bunu bunu yapiyim da demiyosun.
Duzelmek istiyosun sadece.
zaman harcayıp yorum yazmışsın canım Sağol. Dikkate alicam.. Allah razı olsun. .Ailenize ne ki? Sizin hayatınız sizin vücudunuz yanlış buluyorsanız bir daha yapamazsınız veya günah olduğundan dolayı uzuluyorsaniz da tek günah bu mu her kul günah işler tövbe edersiniz neyse dine girmeyeyim zaten pek bildiğim bir konu değil sadece gunahsa sizin gunahiniz hataysa sizin hataniz bence başka hickimseyi ama hickimseyi ilgilendirmez.
Ben annemi babamı çok sever sayarım ayrı sehirdeyim sık sık yanlarına giderim sürekli telefonla ararım ama ne onlar sorar cinsel yaşamımı ne ben söylerim ben 27 yaşında yetiskinim çünkü bazı şeyleri kendime saklamam daha iyi yani büyümek de zaten bu demek ama bu demek değil ki annemizden babamizdan uzaklasacagiz onlar hala bizim canımız cigerimiz ama hakkımızda her şeyi bilmek her seyimize karar vermek zorunda değiller.
Cinsellikten uzak durmak beklemek hepsi senin kararın canım bence bunlar senin hataların ailenin bilmemesi onlara ihanet ettiğin anlamına gelmez sen hala onların kizisin sadece buyudun o kadar bunu kendine telkin edersen bence uzulmezsin canım.
Biliyorum çok şükür. Evli veya bekar insanların (kadın-erkek) gayrimeşru bir şekilde birlikte olmasıdır !zinanın tanımı nedir bilir misiniz
evli olan kişilerin eşleri dışında birisi ile birlikte olması
evli değilseniz bu zina olmaz yani
tabii ben bunu üniversite öğrendim, oraya gitmemem lazımdı
Icinde olduktan sonra ailesinin dizinin dibinde olsa bile yapar.Merak etme ünv. okuyanların % 96 sı öyle. Şimdi çıkar hepsinin avukatı.Okumaya giderler bulurlar orda bir sap eve cıkarlar yok bilmem ne.Okul bitince de öylece ortada kalıverirler.Bazı şahıslar da burda akıl verir.İleride evleneceğin kişiye anlat diye cinayete sebebiyet verirler.Kimseye bişey anlatmayın.Bunlar hep neden oluyor biliyor musunuz ailesinin yanında yaşayan kız kendini baskı altında hissediyor.Onlardan ayrıldığı zamanda oooo dünyalar onun oluyor istediğim şeyleri yapıcam diye.Maksat okumak değil yani.İnşallah kapatılır şu üniversitelerde kızlarda ailesinin dizi dibinde oturur.Çalışmak isteyen ailesinin bulunduğu ildeki üniyi kazanır orda okur zaten.Evden okula okuldan eve.Öyle ayrı eve çıkmalar evlenmeden yatağa girmelerde tarih olur inşallah..................
Bak bide söyle dusun..Ah Be Arya.. Bilsen nasıl bir pismanlik. . Zamanı geri alicaz nelerden vazgecersin deseler ailem hariç herseyden vazgeçip böyle bir şeyi yasamamis olmayı tercih ederdim. Rabbim hep dua ediyorum beni affetsin diye.. Şimdi çıkıp biraz hava almalıyım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?