annemi ve kardeşimi trafik kazasında kaybettim.15 yıl oluyor...
90larda çocuk olmanın en saflığına vardığım yaşlarda mutluydum
annem vardı kardeşim vardı babamda vardı ama ondan bahsetmek istemiyorum çunku annemi çok üzdü o
çocukluğum tek kötü hatırası annemin gözyaşlarıydı...annem yaşadığı sıkıntılara rağmen olabilecek en mükemmel anneydi ben çocukluğumdan beri yılbaşı yada christmas temasını çok severdim annem ben istiyorum diye bir yıl başı çam ağacı alıp benden habersiz süslemiş ve sürpriz yapmıştı hiç unutmam mekanın cennet olsun annem...
ve kardeşim gözümden bile sakındığım koruduğum tek insandı ondan sonra sadece kendi çocuğumu o denli korur kollar ve sevebilirim sanıyorum...
babamı neden bu mutlu aile tablosuna koymuyorum bunu anlatmak istemiyorum ama annemm öldükten sonra babam hemen evlendi bir sene zor durdu ben üvey anneyle yaşıyorum anne demek yersiz olur hiçbir zaman benimseyemediğim bir aile tablosunun içindeyim yıllardır
babam otoriter sinirli agresif nefretlik bir insan evde yaşadıklarımı ne anlatabildim ne paylaşabildim hep içime attım çok zor günler geçirdim hala da geçiriyorum...
allahtan başka kimsem yok yalnızım babam destek değil hep bir kara gölge hayatımda
nişanlıyım düğün hazırlıkları yapıyoruz fakat herşeyim eksik anneciğim yok çünkü başımda beni çekip çeviren yok herkes atıp tutuyor beni oradan oraya savuruyor artık yorgunum bu hayattan tek beklentim nişanlımla evimi yuvamı kurmak ve bu evin kapısını sonsuza dek kapamak...
annesizlik bir kız çocuğu için çok zor anlatılması zor geçmişle yaşaması daha zor...sizinle kardeşimi kaybetmeden 3 ay önce çekilmiş bir fotoğrafımızı paylaşmak istiyorum ve daha fazla yazamayacağım annem ve kardeşim sizleri çok özlüyorum
allah annelerinizi size bağışlasın kızlar ve sizleride annenize onları üzmeyin emin olun herşey bittikten sonra vakit çok geç oluyor...
Ana gibi yar olmaz derler allah mekanlarını cennet etsin.
Allah gani gani rahmet eylesin.
Başınız sağolsun, Rabbim size sağlıklı, mutlu, huzurlu ve uzun ömürler versin. Dilerim her şey dilediğiniz gibi olur.
annemi ve kardeşimi trafik kazasında kaybettim.15 yıl oluyor...
90larda çocuk olmanın en saflığına vardığım yaşlarda mutluydum
annem vardı kardeşim vardı babamda vardı ama ondan bahsetmek istemiyorum çunku annemi çok üzdü o
çocukluğum tek kötü hatırası annemin gözyaşlarıydı...annem yaşadığı sıkıntılara rağmen olabilecek en mükemmel anneydi ben çocukluğumdan beri yılbaşı yada christmas temasını çok severdim annem ben istiyorum diye bir yıl başı çam ağacı alıp benden habersiz süslemiş ve sürpriz yapmıştı hiç unutmam mekanın cennet olsun annem...
ve kardeşim gözümden bile sakındığım koruduğum tek insandı ondan sonra sadece kendi çocuğumu o denli korur kollar ve sevebilirim sanıyorum...
babamı neden bu mutlu aile tablosuna koymuyorum bunu anlatmak istemiyorum ama annemm öldükten sonra babam hemen evlendi bir sene zor durdu ben üvey anneyle yaşıyorum anne demek yersiz olur hiçbir zaman benimseyemediğim bir aile tablosunun içindeyim yıllardır
babam otoriter sinirli agresif nefretlik bir insan evde yaşadıklarımı ne anlatabildim ne paylaşabildim hep içime attım çok zor günler geçirdim hala da geçiriyorum...
allahtan başka kimsem yok yalnızım babam destek değil hep bir kara gölge hayatımda
nişanlıyım düğün hazırlıkları yapıyoruz fakat herşeyim eksik anneciğim yok çünkü başımda beni çekip çeviren yok herkes atıp tutuyor beni oradan oraya savuruyor artık yorgunum bu hayattan tek beklentim nişanlımla evimi yuvamı kurmak ve bu evin kapısını sonsuza dek kapamak...
annesizlik bir kız çocuğu için çok zor anlatılması zor geçmişle yaşaması daha zor...sizinle kardeşimi kaybetmeden 3 ay önce çekilmiş bir fotoğrafımızı paylaşmak istiyorum ve daha fazla yazamayacağım annem ve kardeşim sizleri çok özlüyorum
allah annelerinizi size bağışlasın kızlar ve sizleride annenize onları üzmeyin emin olun herşey bittikten sonra vakit çok geç oluyor...
Allah mekanlarını cennet etsin ve Allah size yardım etsin. okurken içim çok acıdı.benim de bir kızım var ve şimdi annemi, anne-kız ilişkisini daha iyi anlıyorum. anne gibi olmaz kimse ve haklısınız özellikle özel günlerde daha da belli olur yerleri. inşallah ta içimden diliyorum müstakbel eşinizle çok mutlu, sağlık sıhhat dolu bir yuvanız olur ve hayırlı sağlıklı evlatlarınız acınızı geçirmez ama inşallah bu güzel tabloya kavuşursunuz da acılarınız hafifler.
bu özel günleriniz için de güvendiğiniz, sevdiğiniz tek kişi ile yapın hazırlıklarınızı yoksa çok zor durumda kalırsınız sanırım Allah beraberinizde olsun.
başın sağolsun cnm Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah..Allah sana nişanlın ile güzel huzurlu sağlık dolu bir ömür nasip etsin ve umuyorum ki sende annen kadar iyi bir anne olursun inşallah..
canım benim ya kıyamam öyle üzüldüm ve ağladım diye bilirim bende anneme çok düşkünm sürekli hasta olur onu öyle görünce içimden birşeyler kopar ve anlattığını gibi benim babam da öyle birisi. Allahım sana ve sevdiklerine huzurlu uzun ömürler versin
allah seninde kardeşine rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun melek olmuştur bile belki onlar...Allah rahmet eylesin çok üzüldüm bende kardeşimi küçücükken kaybettim dayanmak çok zor biliyorum
İnşallah çok mutlu olursun gelecek yaşantında
canım ya gözlerim ıslak ıslak yorumlara cevap yazarken senin profildeki oynak muz güldürdü valla beni:) amin canıım güzel dileklerin için çok teşekkürlerRaabim rahmet eylesin,size de mutluluklar versin
Allah ikisine de rahmet etsin..Onların ömrünü sana versin canım..
İnşaallah evlendikten sonraki hayatın evlenmeden önceki hayatından çok farklı ve güzel olur..
Yuvan inşallah senin için cennet bahçesi olur..
Canım sana küçük bir kardeş tavsiyesi vermek isterim haddim olmayarak:
Annenin ve kardeşinin boşluğunu başka insanlara güvenerek az da olsa doldurmak isteyebilirsin..
Tabii asla onların yerini tutmaz ama anne veya kardeş yerine koyduğun veya koyacağın insanlardan bir zarar görürsen bu defa toparlanmak çok zor olur..
Çok açıkça konuşmak istemiyorum ama bu konuda öyle yaralıyım ki kimse zarar görsün istemiyorum..
amin...canım ağlama lütfenkimse üzülsün diye yazmadım gerçi ben ağlayarak yazdım o ayrı... allah anneciğini bağışlasın canım amin ... sonsuza kadar yaşasalar keşke değilmi... :) hiç ayrılmasak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?