annemi ve kardeşimi çok özlüyorum

canım benim ya sende ağlama kıyamam bi nevi bazı acıların bir benzeri olarak kendimi gördüm sende. İnşallah çok güzel bir yuvan olur seninde Allah sabır ve uzun ömürler versin

aminnnn... sende mutlu ol inşallah canım

keşke cnm keşke anneler ölümsüz olsa bnmde babam annem bana hamileyken ölmüş bende bir yanım eksik byüdüm halada o boşluk hep içimde şimdi anneme bakıyorum yaşlanıyor hastalanıyoro kadar korkuyorum ki kendimi hiö hazır hisetmiiyorum onu kaybetmeye o da olmazsa bu dünyada ne yaparım diyorum benide ağlattın şimdi

allah babana rahmet eylesin canım...gelecekteki günler için bugününü zehır etmemelısın kendını üzme anneciğin yanında bak hepte yanında olacak allahın izniyle birkerede benim için öp onu :)

Başın sağolsun.
Bende annemi kaybedeli 7 yıl olacak yakında. O yüzden çok iyi anlıyorum seni.
Allah rahmet eylesin.

allah babana rahmet eylesin canım...gelecekteki günler için bugününü zehır etmemelısın kendını üzme anneciğin yanında bak hepte yanında olacak allahın izniyle birkerede benim için öp onu :)

sağol cnm öperim tabi:)

allah ikisinede rahmet eylesin canım okurken bile gözlerim doldu inşallah yuvanda çok mutlu olursun

Allah sabir versin canim,senin icin cok zor olmali. Ama soyle dusun,annen de kardesin de simdi birer melekler, simdi seni boyle gorunce onlarda uzulurler. Onun icin de mutlu olmaya calis, evlendiyin zaman inshallah cok guzel bir yuvan olur,o kadar mutlu olursunki,annenin de kardesinin de ruhlari sevinir inshallah. Sevdiyin insani iyi sec ,cunki senin mutlu olmaya hakkin var. Hep mutlu ol....

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım güçlü olmaya çalışıyorum elimden geldiğince inan... ama bazen yoruluyor insan... güzel yorumların için çok saol

Böyle şeyleri okudugumda yada duydugumda küçücük şeyleri kendime dert ettiğim icin çok kızıyorum kendime. Çok duygulandim inanin. Bundan sonrasinda herşey gönlünüzce olsun hep gülün kimse uzemesin sizi iyilerle karsilasin inşallah. Annenizin ve kardesinizin de mekanları cennet olsun Allah rahmet eylesin. Kendinizi yalniz hissetiginiz zaman buraya yazin ben kendi adıma söyleyeyim herzaman hazirim dertlesmeye/paylaşmaya.

Son düzenleme:
Basiniz sagolsun, mekanlari cennet olsun..
Insallah bundan sonra cektiginiz acilarin mükafatini alirsiniz ve cok mutlu, huzurlu bir evliliginiz olur. Allah saglik sihhat versin..

amin canım cok tesekkur ederim çok iyisin,
sizlerle paylaşıp hafifliyorum zaten...
her yaşanmış hikaye bir tecrübedir benımde bu sitede cok örnek aldıgım yada ders aldıgım konular oldu buradakı dayanışmayı sevıyorum yüzlerini gormedıgım senin gibi onlarca arkadaşımı seviyorum iyiki varsınız...

Basiniz sagolsun, mekanlari cennet olsun..
Insallah bundan sonra cektiginiz acilarin mükafatini alirsiniz ve cok mutlu, huzurlu bir evliliginiz olur. Allah saglik sihhat versin..

amin canım kalbinden geçen guzel cumlelere teşekkürler...iyi dileklerinizle rahatlıyorum

Bogazim dugum dugum oldu okurken... Allah rahmet eylesin ve mekanlari cennet olsun. Nisanlinla sana saglikli mutlu huzurlu upuzun bir hayat, sicacik bir yuva ve kocaman bir aile versin insallah.

Allah sabır versin... Onu da kardeşinizi de ışıklar içinde bulundursun inşallah...

Bogazim dugum dugum oldu okurken... Allah rahmet eylesin ve mekanlari cennet olsun. Nisanlinla sana saglikli mutlu huzurlu upuzun bir hayat, sicacik bir yuva ve kocaman bir aile versin insallah.

negüzel söyledin amin çok teşekkur ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…