annemi ve kardeşimi çok özlüyorum

Allah rahmet eylesin annenizin mekani cennet olsun. Inşallah istediğiniz hayata yuvaya kavusursunuz en kisa zamanda okurken içim acıdı =(

Ağlaya ağlaya okudum yazdıklarını hayat kimseye adil davranmıyor annenle kardeşinin mekanları cennet olsun inşallah Rabbim sizi orda buluştursun. Yaşadığın ortamın kötülüğünden kaçıp kurtulmak için değilde senin için hayırlı olacaksa kur inşallah yuvanı bir an önce. Gittin yer aratmasın mutluluğu. Yuvandan huzurun mutluluğun eksik olmasın inşallah. Bazı insanlar için çok içten bi şekilde mutluluğunun çok hakedenler arkasındakin derim sende öylesin kolay şeyler yaşamamışsın umarım hayat yüzüne güler sınavın bitmiştir. Mutluluk seninle olsun

amin canım...
elbette kurtulmak için değil ailemi kaybettikten sonra tekrar aile olabılme umudunu ben nişanlımda buldum onunla mutlu huzurlu olacagımı dusunuyorum ama allah bılır tabı hakkımızda hayırlısı elbet... ama artık umutlarım da benden yana değil
tam nişanlım ve ailesiyle düğün tarihi aldık şubat 23 bu seferde babam sorun cıkardı kışın kesinlikle düğün yapmayacağını söyledi yazın kınayıda derme çatma bir bahçemiz var orada yapacakmış sırf masraf olmasın dıye dusunebılıyormusun boyle bır babam var... kavga ettik herşey birbrine girdi çok mutsuzum çokta yalnız...

Annesiz büyüyen biri olarak sözleriniz içimi acıttı ama elimizden bir şey gelmiyor ne yazıkki, ben yavrularıma her bakışımda Rabbim bizi ayırmasın diyorum. İnşallah Allah sizede kendi çocuklarınızı büyütmeyi nasip eder. İnsanın bir tarafı hep eksik oluyor.

büyükannemin bir lafı vardı annesi olmayanın babasıda olmaz diye... hiç cıkmaz aklımdan doğru bencede... amin canım tesekkurler guzel yorumların ıcın allah cocuklarına bagıslasın seni

Son düzenleme:

Gozyaslarima engel olamadim, cok guzel paylasmissiniz icinizdekileri.. Mekanlari cennet olsun.. sizede ömur boyu sağlik ve mutluluklar dilerim nisanlinizla.

Gozyaslarima engel olamadim, cok guzel paylasmissiniz icinizdekileri.. Mekanlari cennet olsun.. sizede ömur boyu sağlik ve mutluluklar dilerim nisanlinizla.

üzülmeni istemezdim canım... amin...teşekkur ederım guzel dileklerin için iyiki varsınız...

of of of kardeşim Allah yardımcın olsun !

mekanları cennet olsun
ana acısını bilmiyorum ama kardeş acısını bilirim

böyle bir acı.. of Allah'ım sana çok güzel günler yaşatsın amin...

çok çok duygulandım..

ölüm karşısında sözcükler de aciz kalıyor tıpkı biz insanlar gibi....

mekanları cennet olsun anneciğinin ve kardeşinin...

onlarla yaşayamadığın güzel günlerini dilerim ki evliliğinde yaşarsın çok mutlu olursun ve sana hergün yeni mutluluklar yaşatacak çocuklarınla güzel bir hayatın olur canım.......

Allah mekanlarını cennet eylesin
inşallah senin sevdiğinle hayırlı evlatların olur
çok mutlu ol.....

amin annem sabırlı ve çok iyi bir kadındı herkes öldükten sonra bana aynı şeyi söyledi cennetlik dediler allah bilir inşallah öyledir...negüzel bir yorumdu canım gerçekten bir an kendimi bahar sabahı yemyeşil bir alanda hissettim kalbınden geçenlere sağlık...

Allah mekanlarını cennet eylesin
inşallah senin sevdiğinle hayırlı evlatların olur
çok mutlu ol.....

amin canım...
bugün sizlerden öyle hayırlı dualar aldımki güzel kalbinizden geçen allahım kabul eder inşallah bende evimi kurarım cok tesekkur ederım ...

of of of kardeşim Allah yardımcın olsun !

mekanları cennet olsun
ana acısını bilmiyorum ama kardeş acısını bilirim

böyle bir acı.. of Allah'ım sana çok güzel günler yaşatsın amin...

amin canım teşekkur ederım allah ölenlerin sabrını verıyorda kalanlarla yaşamak daha zor... güzel dileklerin için cok saol

amin canım teşekkur ederım allah ölenlerin sabrını verıyorda kalanlarla yaşamak daha zor... güzel dileklerin için cok saol

çok doğru dedin.. Allah ölenlerin sabrını veriyor evet
ama kalanlarla yaşamak çok zor..

kalanların aldığı nefes, gidenlerin alamadığı nefesten daha çok acıtıyor bazen canını..

Canim benim okurken inan agladim..
Kendi cocuklugum geldi aklima,benim annem babamda seneler once bosandilar ve ben annemi hic taniyamadim...dedem ve babannem buyuttu bizi,tabi halam amcamla ayni evde...yeri geldi ayirt edildik yeri geldi yedigimiz cok geldi ki babam yiginla para yollamasina ragmen...sonra babamiin yanina almanyaya geldik,keske gelmeseydik,asil zorlugu burda gorduk,uvey annemin turlu turlu oyunlari,merhametsizligi,daha neler neler...zordu hayat cok zor! Ama Elhamdulillah 1oglum var ve ikincide yolda,esim dunyanin en iyi esi..Rabbime her gun dua ediyorum,o zor gunlerin mukafatini verdigi icin bana...annem hayatta 18 yasimda yanina gittim,ama onunda kocasi var,tabi uvey baba anlasamadik..Rabbimden en buyuk duam hic bir yavruyu annesiz birakmasin! Cok zor cok...iki abim var,benim iki gozum Allahim saglik versin onlara,benim annemde babamda onlar...

çok doğru dedin.. Allah ölenlerin sabrını veriyor evet
ama kalanlarla yaşamak çok zor..

kalanların aldığı nefes, gidenlerin alamadığı nefesten daha çok acıtıyor bazen canını..

birde kalanların hiçbirşey yaşamamış gibi hayatlarına devam edebilmeleri mesela babamın yeni bir eş ve çocuklarla hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam etmesi... benim için aile kavramının annemle birlikte bitmesi hayat çok garip insanlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…