Allah rahmet eylesin..Mekanları cennet olsun. Allah size güzel bir yuva kurmanızı nasip etsin..
Allah rahmet eylesin annenizin mekani cennet olsun. Inşallah istediğiniz hayata yuvaya kavusursunuz en kisa zamanda okurken içim acıdı =(
Ağlaya ağlaya okudum yazdıklarınıhayat kimseye adil davranmıyor annenle kardeşinin mekanları cennet olsun inşallah Rabbim sizi orda buluştursun. Yaşadığın ortamın kötülüğünden kaçıp kurtulmak için değilde senin için hayırlı olacaksa kur inşallah yuvanı bir an önce. Gittin yer aratmasın mutluluğu. Yuvandan huzurun mutluluğun eksik olmasın inşallah. Bazı insanlar için çok içten bi şekilde mutluluğunun çok hakedenler arkasındakin derim sende öylesin kolay şeyler yaşamamışsın umarım hayat yüzüne güler sınavın bitmiştir. Mutluluk seninle olsun
annemi ve kardeşimi trafik kazasında kaybettim.15 yıl oluyor...
90larda çocuk olmanın en saflığına vardığım yaşlarda mutluydum
annem vardı kardeşim vardı babamda vardı ama ondan bahsetmek istemiyorum çunku annemi çok üzdü o
çocukluğum tek kötü hatırası annemin gözyaşlarıydı...annem yaşadığı sıkıntılara rağmen olabilecek en mükemmel anneydi ben çocukluğumdan beri yılbaşı yada christmas temasını çok severdim annem ben istiyorum diye bir yıl başı çam ağacı alıp benden habersiz süslemiş ve sürpriz yapmıştı hiç unutmam mekanın cennet olsun annem...
ve kardeşim gözümden bile sakındığım koruduğum tek insandı ondan sonra sadece kendi çocuğumu o denli korur kollar ve sevebilirim sanıyorum...
babamı neden bu mutlu aile tablosuna koymuyorum bunu anlatmak istemiyorum ama annemm öldükten sonra babam hemen evlendi bir sene zor durdu ben üvey anneyle yaşıyorum anne demek yersiz olur hiçbir zaman benimseyemediğim bir aile tablosunun içindeyim yıllardır
babam otoriter sinirli agresif nefretlik bir insan evde yaşadıklarımı ne anlatabildim ne paylaşabildim hep içime attım çok zor günler geçirdim hala da geçiriyorum...
allahtan başka kimsem yok yalnızım babam destek değil hep bir kara gölge hayatımda
nişanlıyım düğün hazırlıkları yapıyoruz fakat herşeyim eksik anneciğim yok çünkü başımda beni çekip çeviren yok herkes atıp tutuyor beni oradan oraya savuruyor artık yorgunum bu hayattan tek beklentim nişanlımla evimi yuvamı kurmak ve bu evin kapısını sonsuza dek kapamak...
annesizlik bir kız çocuğu için çok zor anlatılması zor geçmişle yaşaması daha zor...sizinle kardeşimi kaybetmeden 3 ay önce çekilmiş bir fotoğrafımızı paylaşmak istiyorum ve daha fazla yazamayacağım annem ve kardeşim sizleri çok özlüyorum
allah annelerinizi size bağışlasın kızlar ve sizleride annenize onları üzmeyin emin olun herşey bittikten sonra vakit çok geç oluyor...
Annesiz büyüyen biri olarak sözleriniz içimi acıttı ama elimizden bir şey gelmiyor ne yazıkki, ben yavrularıma her bakışımda Rabbim bizi ayırmasın diyorum. İnşallah Allah sizede kendi çocuklarınızı büyütmeyi nasip eder. İnsanın bir tarafı hep eksik oluyor.
annemi ve kardeşimi trafik kazasında kaybettim.15 yıl oluyor...
90larda çocuk olmanın en saflığına vardığım yaşlarda mutluydum
annem vardı kardeşim vardı babamda vardı ama ondan bahsetmek istemiyorum çunku annemi çok üzdü o
çocukluğum tek kötü hatırası annemin gözyaşlarıydı...annem yaşadığı sıkıntılara rağmen olabilecek en mükemmel anneydi ben çocukluğumdan beri yılbaşı yada christmas temasını çok severdim annem ben istiyorum diye bir yıl başı çam ağacı alıp benden habersiz süslemiş ve sürpriz yapmıştı hiç unutmam mekanın cennet olsun annem...
ve kardeşim gözümden bile sakındığım koruduğum tek insandı ondan sonra sadece kendi çocuğumu o denli korur kollar ve sevebilirim sanıyorum...
babamı neden bu mutlu aile tablosuna koymuyorum bunu anlatmak istemiyorum ama annemm öldükten sonra babam hemen evlendi bir sene zor durdu ben üvey anneyle yaşıyorum anne demek yersiz olur hiçbir zaman benimseyemediğim bir aile tablosunun içindeyim yıllardır
babam otoriter sinirli agresif nefretlik bir insan evde yaşadıklarımı ne anlatabildim ne paylaşabildim hep içime attım çok zor günler geçirdim hala da geçiriyorum...
allahtan başka kimsem yok yalnızım babam destek değil hep bir kara gölge hayatımda
nişanlıyım düğün hazırlıkları yapıyoruz fakat herşeyim eksik anneciğim yok çünkü başımda beni çekip çeviren yok herkes atıp tutuyor beni oradan oraya savuruyor artık yorgunum bu hayattan tek beklentim nişanlımla evimi yuvamı kurmak ve bu evin kapısını sonsuza dek kapamak...
annesizlik bir kız çocuğu için çok zor anlatılması zor geçmişle yaşaması daha zor...sizinle kardeşimi kaybetmeden 3 ay önce çekilmiş bir fotoğrafımızı paylaşmak istiyorum ve daha fazla yazamayacağım annem ve kardeşim sizleri çok özlüyorum
allah annelerinizi size bağışlasın kızlar ve sizleride annenize onları üzmeyin emin olun herşey bittikten sonra vakit çok geç oluyor...
Gozyaslarima engel olamadim, cok guzel paylasmissiniz icinizdekileri.. Mekanlari cennet olsun.. sizede ömur boyu sağlik ve mutluluklar dilerim nisanlinizla.
amin annem sabırlı ve çok iyi bir kadındı herkes öldükten sonra bana aynı şeyi söyledi cennetlik dediler allah bilir inşallah öyledir...negüzel bir yorumdu canım gerçekten bir an kendimi bahar sabahı yemyeşil bir alanda hissettim kalbınden geçenlere sağlık...çok çok duygulandım..
ölüm karşısında sözcükler de aciz kalıyor tıpkı biz insanlar gibi....
mekanları cennet olsun anneciğinin ve kardeşinin...
onlarla yaşayamadığın güzel günlerini dilerim ki evliliğinde yaşarsın çok mutlu olursun ve sana hergün yeni mutluluklar yaşatacak çocuklarınla güzel bir hayatın olur canım.......
Allah mekanlarını cennet eylesin
inşallah senin sevdiğinle hayırlı evlatların olur
çok mutlu ol.....
of of of kardeşim Allah yardımcın olsun !
mekanları cennet olsun
ana acısını bilmiyorum ama kardeş acısını bilirim
böyle bir acı.. of Allah'ım sana çok güzel günler yaşatsın amin...
Basin Sagolsun canim ALLAH YARDIMCIN OLSUN
amin canım teşekkur ederım allah ölenlerin sabrını verıyorda kalanlarla yaşamak daha zor... güzel dileklerin için cok saol
çok doğru dedin.. Allah ölenlerin sabrını veriyor evet
ama kalanlarla yaşamak çok zor..
kalanların aldığı nefes, gidenlerin alamadığı nefesten daha çok acıtıyor bazen canını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?