Amin teşekkür ediyorum, inşAllah boşanırlar, babamda biz evlatları da çok yıprandıkÇok üzüldüm, Allah kuracağınız yuvanızda yüzünüzü güldürsün inşallah.
Babanız boşansın, anneniz zaten başının çaresine bakar anlattığınız gibiyse hiç sıkmayın canınızı
Evet hikaye çok uzun ama özeti bu, dikkate alacağım dediğiniziBabaniza destek olun annenize de. Annenizinde psikolojik desteğe ihtiyaci var anneannenizde problemliymis hikaye uzundur detay bilmiyoruz
Annedir diyip insan üzülüyor ama yaptıkları işte.. boşanmalarına destek olacağımKendi yuvanizda mutlu olursunuz insallah. Annenize degil babaniza merhamet edin bence onu dusunun.Gondersin ve kafasini dinlesin adam cok uzuldum.Hata bile bir kere yapilir annenizin yaptigi yenilir yutulur degil.
Annedir diyip insan üzülüyor ama yaptıkları işte.. boşanmalarına destek olacağım
Babam aslında hala katlanırız bu vakte kadar geldik fikrindeydi yaş olmuş 55 lakin annem memlekete gidip geldiğinde iki tane adamla görüştüğünü öğrendim birini de defalarca konuşurken yakaladım sözüme yakın onları ayıracağım diye uğraştım, haliyle artık tahammül edilmiyorBen babanızı bencil gördüm zamanında o kadar aldatmalara muhtemelen siz kucuksunuz size tek başına bakamaz diye göz yummus şimdi büyüdünüz artık evlenip gideceksiniz annenizde psikolojik olarak hasta babanın üzerine kaldı. Şimdi mi babanızın aklına geldi boşanmak.
Peki bosansalar annenin işi var mı kim bakacakBabam aslında hala katlanırız bu vakte kadar geldik fikrindeydi yaş olmuş 55 lakin annem memlekete gidip geldiğinde iki tane adamla görüştüğünü öğrendim birini de defalarca konuşurken yakaladım sözüme yakın onları ayıracağım diye uğraştım, haliyle artık tahammül edilmiyor
adam ren geyiğine dönmüş. bırakın boşasın. yeterince çekmiş edepsiz kadınıMerhabalar, kısa tutmaya çalışacağım ama uzun olursa affedin. Annem bizim bebekliğimizden itibaren babamı pek çok kişiyle aldattı, aldattığı kişiler babamın yakın çevresi ya da komşularımız olduğu için üç kez taşınmak zorunda kaldık ve çok uzağa da gidemedik. Yüzümüz hep yere baktı senelerce annem yüzünden, çoğu yerden dışlandık, ortamlara giremedik çekingenlikten. Babamın da kimsesi olmadığı için iyi kötü annedir diyip boşamadı annemi, iki kardeşiz birer yaş aramız vsr küçüğüz devlet yurduna veriliriz diye korkmuş babam, ayrıca annemin de gidecek yeri yok anneannem pek hayırlı biri değildir. Annem geçen sene psikiyatrik bir hal geçirdi, kimseyi tanımadığı, saldırganlaştığı bir dönemdi. Hocaydı doktordu toparladı biraz. Sorun şu ki, ben annemden nefret ediyorum sürekli bizi elaleme rezil edişleri geliyor aklıma, evimizin taşlandığı bile olmuştu zamanında unutamıyorum. Sözüm istemem olacaktı o süreçte dahi başka bir adamla babamı aldatma derdindeydi. Her şeyi anlatıp iyice uzatmayayım konuyu. Boşansınlar istiyorum, üç ay sonra düğünüm olacak. Babam annemi memleketine gönderip yaşadığımız yerdeki evi satıp artık kafasını dinlemek istediğini söylüyor. Ama annemin psikolojik hali depresyonda gibi sürekli yatıyor ve kalkmıyor, doktor tüm meselenin kendisinde olduğunu söylüyor, ne yaşanırsa yaşansın anneme merhamet ediyorum, soru da değil benimki ama vicdanım rahat etmiyor, bir yandan da yitip giden 23 seneme bakıyorum, karmakarışığım, sanırım içimi dökmek istedim, okuyan olursa teşekkür ederim şimdiden
Aslında asıl vicdan yaptığım konu bu, annem çalışsa çalışır bir mesleği yok ama zamanında fabrika da vs çalışmışlığı çok oldu, gitse anneannemin yanına gidecek mecburen o da gelmesini istemiyor evlat sevgisi olmayan biri, teyzem beş çocukla boşanmıştı onu bile tutmadı yanında, çok çaresizim bu konuda keşke aldatmasaydı diyorum üzülüyorumPeki bosansalar annenin işi var mı kim bakacak
Vala bence çok iyi intikam almış olur ben babaya hak verdmBen babanızı bencil gördüm zamanında o kadar aldatmalara muhtemelen siz kucuksunuz size tek başına bakamaz diye göz yummus şimdi büyüdünüz artık evlenip gideceksiniz annenizde psikolojik olarak hasta babanın üzerine kaldı. Şimdi mi babanızın aklına geldi boşanmak.
Anlatır babam, kahveye gittiğinde boynuzlu gibi şeyler söylemişler adama inceden inceden gitmedi bir daha, namazlı niyazlı adam cumaya gitmeye bile binbir korkuyla gidiyor ya bir şey derseler diye yüzü hep yerdeadam ren geyiğine dönmüş. bırakın boşasın. yeterince çekmiş edepsiz kadını
adam napsın çocuklarım ortada kalmasın diye haysiyetini şerefini ayaklar altına almış. kadın hala aynı. iyi yapmış eline sağlıkBen babanızı bencil gördüm zamanında o kadar aldatmalara muhtemelen siz kucuksunuz size tek başına bakamaz diye göz yummus şimdi büyüdünüz artık evlenip gideceksiniz annenizde psikolojik olarak hasta babanın üzerine kaldı. Şimdi mi babanızın aklına geldi boşanmak.
Anlatır babam, kahveye gittiğinde boynuzlu gibi şeyler söylemişler adama inceden inceden gitmedi bir daha, namazlı niyazlı adam cumaya gitmeye bile binbir korkuyla gidiyor ya bir şey derseler diye yüzü hep yerde
Böyle birini biliyorum aynı hikaye en son yine alfatmis ve eşi gorunce asmi öldurmüs. Aşiri sessiz bir adam bu yillarca affetmis vs. Demem oki ayrilsın babanız. Boşuna vicdan yapmayin siz deMerhabalar, kısa tutmaya çalışacağım ama uzun olursa affedin. Annem bizim bebekliğimizden itibaren babamı pek çok kişiyle aldattı, aldattığı kişiler babamın yakın çevresi ya da komşularımız olduğu için üç kez taşınmak zorunda kaldık ve çok uzağa da gidemedik. Yüzümüz hep yere baktı senelerce annem yüzünden, çoğu yerden dışlandık, ortamlara giremedik çekingenlikten. Babamın da kimsesi olmadığı için iyi kötü annedir diyip boşamadı annemi, iki kardeşiz birer yaş aramız vsr küçüğüz devlet yurduna veriliriz diye korkmuş babam, ayrıca annemin de gidecek yeri yok anneannem pek hayırlı biri değildir. Annem geçen sene psikiyatrik bir hal geçirdi, kimseyi tanımadığı, saldırganlaştığı bir dönemdi. Hocaydı doktordu toparladı biraz. Sorun şu ki, ben annemden nefret ediyorum sürekli bizi elaleme rezil edişleri geliyor aklıma, evimizin taşlandığı bile olmuştu zamanında unutamıyorum. Sözüm istemem olacaktı o süreçte dahi başka bir adamla babamı aldatma derdindeydi. Her şeyi anlatıp iyice uzatmayayım konuyu. Boşansınlar istiyorum, üç ay sonra düğünüm olacak. Babam annemi memleketine gönderip yaşadığımız yerdeki evi satıp artık kafasını dinlemek istediğini söylüyor. Ama annemin psikolojik hali depresyonda gibi sürekli yatıyor ve kalkmıyor, doktor tüm meselenin kendisinde olduğunu söylüyor, ne yaşanırsa yaşansın anneme merhamet ediyorum, soru da değil benimki ama vicdanım rahat etmiyor, bir yandan da yitip giden 23 seneme bakıyorum, karmakarışığım, sanırım içimi dökmek istedim, okuyan olursa teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?