Düğünümü bekliyor, düğünden sonra varını yoğunu satıp boşanıp yolları ayıracakyazık ya, boşansın da bir nefes alsın adam
Ben hak veremedim burda aldatılan kadınlar boşanmak istemediginde ne midesizligini bırakıyoruz ne yüzsüzlüğünu burda baba da öyle benim için hele ki bir erkek buna nasıl boyun eğer nasıl içine sindirir madem sindirebiliyor bu kadar zamandır anne hasta olunca neden sindiremiyor yeter diyor.Asla anneyi savunmuyorum benim annem yapsa asla bir daha görüşmem silerim.Vala bence çok iyi intikam almış olur ben babaya hak verdm
Bu aralar babamda son noktasında bazen çok içleniyor diğer adamlar gibi tutup vursam sabretmesem belki bu kadar yüzüm yere eğilmezdi diyor ilk defa ondan bu cümleleri duyuyorum, artık sabredecek küçük çocukları kalmadı, inşAllah boşanırlar tek duam buBöyle birini biliyorum aynı hikaye en son yine alfatmis ve eşi gorunce asmi öldurmüs. Aşiri sessiz bir adam bu yillarca affetmis vs. Demem oki ayrilsın babanız. Boşuna vicdan yapmayin siz de
Şon ana kadar aldatmaya devam ettiği için olabilir mi?Ben hak veremedim burda aldatılan kadınlar boşanmak istemediginde ne midesizligini bırakıyoruz ne yüzsüzlüğünu burda baba da öyle benim için hele ki bir erkek buna nasıl boyun eğer nasıl içine sindirir madem sindirebiliyor bu kadar zamandır anne hasta olunca neden sindiremiyor yeter diyor.Asla anneyi savunmuyorum benim annem yapsa asla bir daha görüşmem silerim.
kimi öldürmüşBöyle birini biliyorum aynı hikaye en son yine alfatmis ve eşi gorunce asmi öldurmüs. Aşiri sessiz bir adam bu yillarca affetmis vs. Demem oki ayrilsın babanız. Boşuna vicdan yapmayin siz de
Bende bir ara sizin düşündüğünüz gibi düşündüm ama annem biz küçükken de bizle ilgili değildi akşam işten gelir babam yemeğimizi yedirirdi, ben küçükken babamı hatırlarım annemi değil, adamın tek korkusu devlet yurduna verilmemiz, çünkü bizi bırakacağı kimsesi yoktuBen hak veremedim burda aldatılan kadınlar boşanmak istemediginde ne midesizligini bırakıyoruz ne yüzsüzlüğünu burda baba da öyle benim için hele ki bir erkek buna nasıl boyun eğer nasıl içine sindirir madem sindirebiliyor bu kadar zamandır anne hasta olunca neden sindiremiyor yeter diyor.Asla anneyi savunmuyorum benim annem yapsa asla bir daha görüşmem silerim.
Niye ortada kalsın ya babaları değil mi sahip çıkıp hem anne hem baba olacaktı. Yenilir yutulur bir şey değil ki bu bir kere olan bir şey de değil hatadır affetsin resmen şehir şehir kaçmışlar görüştüğü adamların sayısı belli değil nasıl bir mide var bu baba da anlamadımadam napsın çocuklarım ortada kalmasın diye haysiyetini şerefini ayaklar altına almış. kadın hala aynı. iyi yapmış eline sağlık
Aldatılan kadın da durup durup erkeğin ihtiyacı olduğu anda bıraksa ona da hak verirdim. Ben kinciyim ya o intikam ne zaman ve nasıl olursa olsun alınmalı kafasındayımBen hak veremedim burda aldatılan kadınlar boşanmak istemediginde ne midesizligini bırakıyoruz ne yüzsüzlüğünu burda baba da öyle benim için hele ki bir erkek buna nasıl boyun eğer nasıl içine sindirir madem sindirebiliyor bu kadar zamandır anne hasta olunca neden sindiremiyor yeter diyor.Asla anneyi savunmuyorum benim annem yapsa asla bir daha görüşmem silerim.
Yani baktığımda annem hep aynıydı biz büyüyünce biraz da psikolojisi zedelnince bıraktı kendini iyiceBende bir ara sizin düşündüğünüz gibi düşündüm ama annem biz küçükken de bizle ilgili değildi akşam işten gelir babam yemeğimizi yedirirdi, ben küçükken babamı hatırlarım annemi değil, adamın tek korkusu devlet yurduna verilmemiz, çünkü bizi bırakacağı kimsesi yoktu
Ben babanin olaya intikam almak amacıyla yaklaştığını düşünmüyorum yoksa dediğiniz gibi çok güzel bir intikam olurduAldatılan kadın da durup durup erkeğin ihtiyacı olduğu anda bıraksa ona da hak verirdim. Ben kinciyim ya o intikam ne zaman ve nasıl olursa olsun alınmalı kafasındayım
Aynen intikam kafasında değil bence de ama gene de çok güzel olur :))Ben babanin olaya intikam almak amacıyla yaklaştığını düşünmüyorum yoksa dediğiniz gibi çok güzel bir intikam olurdu
Konu sahibi annesi için üzülebilir ama baba gayet iyi yapıyor. Öyle ya da böyle yıllarca aldatıldığı kadının hastalığını mi çekecek birde? Ne hali varsa görsün der insan. Desin de.Aldatılan kadın da durup durup erkeğin ihtiyacı olduğu anda bıraksa ona da hak verirdim. Ben kinciyim ya o intikam ne zaman ve nasıl olursa olsun alınmalı kafasındayım
Yok ben vefa göstersin anlamında söylemedim tam tersi bir dakika o kadınla kalmaması gerek ama ben babanın da çok normal olmadığını düşünüyorum bu kadar göz yummasi falanŞon ana kadar aldatmaya devam ettiği için olabilir mi?
Bu aşamadan sonra bencillik yapmak son derece hakki.
Çocukları kendi düzenini kurunca kadını kendi haline bırakıyor. Hastalığı falan neden umrunda olsun? Yıllarca aldatıldığı kadına vefa mi gösterecek?
Anne aldatmaya gelince hayat sağlıklı ayrica maşallah.
anneleri başka adama kaçan bir öğrencim var. adam kadını 3-5 gün sonra geri getirdi. yaşayacaklarını yaşamışlar yani. baba kabul etmedi. 3 küçük çocuk sefiller. fakirler de zaten. baba fabrikada çalışıyordu. çocuklar başı boş kalıyor diye işten de çıktı. biz ara ara 3-5 yardım ediyoruz ama nereye kadar.Niye ortada kalsın ya babaları değil mi sahip çıkıp hem anne hem baba olacaktı. Yenilir yutulur bir şey değil ki bu bir kere olan bir şey de değil hatadır affetsin resmen şehir şehir kaçmışlar görüştüğü adamların sayısı belli değil nasıl bir mide var bu baba da anlamadım
Şu ayrıntı da var abim kalp hastası maalesef ki ve anneme çok düşkün, ikimizde normal çocuklar olsak belki evet boşanılırdı ama biri hasta olunca bilemiyorum kendi annesi de çocuk yaşta tüm evlatlarını göndermiş evden, annesiz kalmayın istedim diyor ilavetenYok ben vefa göstersin anlamında söylemedim tam tersi bir dakika o kadınla kalmaması gerek ama ben babanın da çok normal olmadığını düşünüyorum bu kadar göz yummasi falan
Kimsesi yokmuş adamın, ayrılırsam çocuklarım daha kötü olur diye düşünmüş olabilir. Çocukları alıp ayrilsaydi derseniz nerede, ne şartlarda çalışıyordu, nasıl bakacak o çocuklara. İyi kötü anneleri başında durur diye düşünmüştür. Çok saglikli değil bu durum belki ama herkesin şartları farklı olabiliyor.Yok ben vefa göstersin anlamında söylemedim tam tersi bir dakika o kadınla kalmaması gerek ama ben babanın da çok normal olmadığını düşünüyorum bu kadar göz yummasi falan
Demir Çelik fabrikasında çalışıyordu ve vardiyeliydi gece dokuzda gelirdi işten şartlar sıkıntılıymış fazlasıylaKimsesi yokmuş adamın, ayrılırsam çocuklarım daha kötü olur diye düşünmüş olabilir. Çocukları alıp ayrilsaydi derseniz nerede, ne şartlarda çalışıyordu, nasıl bakacak o çocuklara. İyi kötü anneleri başında durur diye düşünmüştür. Çok saglikli dehil bu durum belki ama herkesin şartları da farklı olabiliyor.
Kadının en son alfattiğı adamı. Şuan hapiste haliyle gotti hayatıkimi öldürmüş
Baban çok hata etmişMerhabalar, kısa tutmaya çalışacağım ama uzun olursa affedin. Annem bizim bebekliğimizden itibaren babamı pek çok kişiyle aldattı, aldattığı kişiler babamın yakın çevresi ya da komşularımız olduğu için üç kez taşınmak zorunda kaldık ve çok uzağa da gidemedik. Yüzümüz hep yere baktı senelerce annem yüzünden, çoğu yerden dışlandık, ortamlara giremedik çekingenlikten. Babamın da kimsesi olmadığı için iyi kötü annedir diyip boşamadı annemi, iki kardeşiz birer yaş aramız vsr küçüğüz devlet yurduna veriliriz diye korkmuş babam, ayrıca annemin de gidecek yeri yok anneannem pek hayırlı biri değildir. Annem geçen sene psikiyatrik bir hal geçirdi, kimseyi tanımadığı, saldırganlaştığı bir dönemdi. Hocaydı doktordu toparladı biraz. Sorun şu ki, ben annemden nefret ediyorum sürekli bizi elaleme rezil edişleri geliyor aklıma, evimizin taşlandığı bile olmuştu zamanında unutamıyorum. Sözüm istemem olacaktı o süreçte dahi başka bir adamla babamı aldatma derdindeydi. Her şeyi anlatıp iyice uzatmayayım konuyu. Boşansınlar istiyorum, üç ay sonra düğünüm olacak. Babam annemi memleketine gönderip yaşadığımız yerdeki evi satıp artık kafasını dinlemek istediğini söylüyor. Ama annemin psikolojik hali depresyonda gibi sürekli yatıyor ve kalkmıyor, doktor tüm meselenin kendisinde olduğunu söylüyor, ne yaşanırsa yaşansın anneme merhamet ediyorum, soru da değil benimki ama vicdanım rahat etmiyor, bir yandan da yitip giden 23 seneme bakıyorum, karmakarışığım, sanırım içimi dökmek istedim, okuyan olursa teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?