Annemin aldatmaları ve babamın merhameti

Vala bence çok iyi intikam almış olur ben babaya hak verdm
Ben hak veremedim burda aldatılan kadınlar boşanmak istemediginde ne midesizligini bırakıyoruz ne yüzsüzlüğünu burda baba da öyle benim için hele ki bir erkek buna nasıl boyun eğer nasıl içine sindirir madem sindirebiliyor bu kadar zamandır anne hasta olunca neden sindiremiyor yeter diyor.Asla anneyi savunmuyorum benim annem yapsa asla bir daha görüşmem silerim.

Böyle birini biliyorum aynı hikaye en son yine alfatmis ve eşi gorunce asmi öldurmüs. Aşiri sessiz bir adam bu yillarca affetmis vs. Demem oki ayrilsın babanız. Boşuna vicdan yapmayin siz de
Bu aralar babamda son noktasında bazen çok içleniyor diğer adamlar gibi tutup vursam sabretmesem belki bu kadar yüzüm yere eğilmezdi diyor ilk defa ondan bu cümleleri duyuyorum, artık sabredecek küçük çocukları kalmadı, inşAllah boşanırlar tek duam bu

Şon ana kadar aldatmaya devam ettiği için olabilir mi?
Bu aşamadan sonra bencillik yapmak son derece hakki.
Çocukları kendi düzenini kurunca kadını kendi haline bırakıyor. Hastalığı falan neden umrunda olsun? Yıllarca aldatıldığı kadına vefa mi gösterecek?
Anne aldatmaya gelince hayat sağlıklı ayrica maşallah.

Böyle birini biliyorum aynı hikaye en son yine alfatmis ve eşi gorunce asmi öldurmüs. Aşiri sessiz bir adam bu yillarca affetmis vs. Demem oki ayrilsın babanız. Boşuna vicdan yapmayin siz de
kimi öldürmüş

Bende bir ara sizin düşündüğünüz gibi düşündüm ama annem biz küçükken de bizle ilgili değildi akşam işten gelir babam yemeğimizi yedirirdi, ben küçükken babamı hatırlarım annemi değil, adamın tek korkusu devlet yurduna verilmemiz, çünkü bizi bırakacağı kimsesi yoktu

adam napsın çocuklarım ortada kalmasın diye haysiyetini şerefini ayaklar altına almış. kadın hala aynı. iyi yapmış eline sağlık
Niye ortada kalsın ya babaları değil mi sahip çıkıp hem anne hem baba olacaktı. Yenilir yutulur bir şey değil ki bu bir kere olan bir şey de değil hatadır affetsin resmen şehir şehir kaçmışlar görüştüğü adamların sayısı belli değil nasıl bir mide var bu baba da anlamadım

Aldatılan kadın da durup durup erkeğin ihtiyacı olduğu anda bıraksa ona da hak verirdim. Ben kinciyim ya o intikam ne zaman ve nasıl olursa olsun alınmalı kafasındayım

Yani baktığımda annem hep aynıydı biz büyüyünce biraz da psikolojisi zedelnince bıraktı kendini iyice

Aldatılan kadın da durup durup erkeğin ihtiyacı olduğu anda bıraksa ona da hak verirdim. Ben kinciyim ya o intikam ne zaman ve nasıl olursa olsun alınmalı kafasındayım
Ben babanin olaya intikam almak amacıyla yaklaştığını düşünmüyorum yoksa dediğiniz gibi çok güzel bir intikam olurdu

Konu sahibi annesi için üzülebilir ama baba gayet iyi yapıyor. Öyle ya da böyle yıllarca aldatıldığı kadının hastalığını mi çekecek birde? Ne hali varsa görsün der insan. Desin de.

Yok ben vefa göstersin anlamında söylemedim tam tersi bir dakika o kadınla kalmaması gerek ama ben babanın da çok normal olmadığını düşünüyorum bu kadar göz yummasi falan

anneleri başka adama kaçan bir öğrencim var. adam kadını 3-5 gün sonra geri getirdi. yaşayacaklarını yaşamışlar yani. baba kabul etmedi. 3 küçük çocuk sefiller. fakirler de zaten. baba fabrikada çalışıyordu. çocuklar başı boş kalıyor diye işten de çıktı. biz ara ara 3-5 yardım ediyoruz ama nereye kadar.
çocukların üstü başı rezalet. geçen bayram bi şeyler aldık o kadar zayıflar ki kıyafet olmuyordu.
biz bile adama barışmayı düşünmüyor musunuz dedik.
yani kendi koşullarınıza göre değerlendirmeyin her şeyi dünya o kadar toz pembe değil. konudaki babanın da kimsesi yokmuş çocuklarına bu sefaleti yaşatmak istememiş

Yok ben vefa göstersin anlamında söylemedim tam tersi bir dakika o kadınla kalmaması gerek ama ben babanın da çok normal olmadığını düşünüyorum bu kadar göz yummasi falan
Şu ayrıntı da var abim kalp hastası maalesef ki ve anneme çok düşkün, ikimizde normal çocuklar olsak belki evet boşanılırdı ama biri hasta olunca bilemiyorum kendi annesi de çocuk yaşta tüm evlatlarını göndermiş evden, annesiz kalmayın istedim diyor ilaveten

Kimsesi yokmuş adamın, ayrılırsam çocuklarım daha kötü olur diye düşünmüş olabilir. Çocukları alıp ayrilsaydi derseniz nerede, ne şartlarda çalışıyordu, nasıl bakacak o çocuklara. İyi kötü anneleri başında durur diye düşünmüştür. Çok saglikli değil bu durum belki ama herkesin şartları farklı olabiliyor.

Demir Çelik fabrikasında çalışıyordu ve vardiyeliydi gece dokuzda gelirdi işten şartlar sıkıntılıymış fazlasıyla

Baban çok hata etmiş

Ben ikisine de acımadım. Annen zaten baş suçlu ama baban da suçlu. Böyle Bi evliliğe devam ederek kızlarını da kendiyle birlikte bu rezilliğin içinde tutmuş. Siz de onla birlikte çekmişsiniz. Acaba baba da mı aldatıyordu açık ilişki falan mıydı ki bu kadar sene ses çıkarmadı. Öğrendiğinde ne yapıyordu mesela bağırıp çağırıyor muydu nasıl affediyordu yoksa görmezden mi geliyordu.
Evlenin gidin annenizle ilişkiyi kesin boşansınlar nereye giderse gitsin anne de. Yıllarca iki kızım var diye düşünmemiş kendi zevkine yaşamış gidin mutlu olun siz de düşünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…