Annemin aldatmaları ve babamın merhameti

Benim kosullarimi ah bir bilseniz hiç tanımıyoruz babamızı bizi bırakıp gitmiş ondandır ki beklide söz konusu baba olunca biraz acımasızca yorumlar yapmış olabilirim annelere biraz pozitif ayrımcılık yapıyorum ister istemez

Babam evlenmeden önce rahat biriymiş kız arkadaşları olan biri, evlendikten sonra bir dönüş yaşamış namaza başlamış babamı kitaplarla hatırlarım ben sürekli kuran ezberi yapardık birlikte, geçmişini bilemem ama baba olarak bildiğim de hep ahlaklıydı

Bunu da düşünüyorum evleneceğim kişi imam, ne ailesine ne de ona bahsedemedim bu durumdan çok utandım söylemekte gelmiyor içimden, yeni bir hayata başlayacağım, inşAllah böyle bir şey olmaz, olursa evladımı bile annemle başbaşa bırakmak istemiyorum o kadar soğudum

valla hemen her sınıfımda annesi bırakıp gitmiş bir öğrencim var. çocuk 8. sınıfta annesini hiç görmemiş.bi tanıdığımız vardı. annem anlattırdı:babası ölünce annesi yakınındaki köyde biriyle evlenip çocuğu 1 yaşında terk edip gitmiş. amcaları falan dövermiş çocuk koşa koşa ağlayarak annesinin olduğu köye gelirmiş annesi kapıyı açmazmış.zaten sokak çocuğu olmuştu. hırsızlık falan yapıyordu. en son intihar ettiğini duyduk 20 lerinde. Ah aklıma düştü. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. umarım şimdi olduğu yerde mutludur. cinsiyet değil şahsiyet meselesi bu yani. anne babalık değil

Olursa zaten boşanırsınız. Annenizin sizin evde uslu duracağını mı düşünüyorsunuz? Annenizi kesin bir dille hayatınızdan çıkarın. Evinizin adresini bile bilmesin. Ayrıca Siz evlendikten sonra boşanırlarsa eşiniz bunu bana niye anlatmadın diyebilir, anneniz size bela olabilir. Yani ortada ileride sorun yaratma ihtimali olan şeyler var.

Psikoloji uzmanligim yok ancak manik donem hastalıkları yasayan kisilerde bu tip aldatma, cinsellige asiri yonelim oldugunu okumustum. Annenizin uzun suren depresyon durumlarini da dusununce acaba psikiyatrik bir hastaligi mi var diye dusundum ilk olarak. Kapsamli bir psikiyatrik muayeneden gecti mi?

Anladım. Yine de hata yapmış. Bi şekilde büyütürdü sizi. Ki anneniz bu kadar kusura bakmayın ama haltı yerken zaten ne kadar faydası olacakdı size. En azından evlilik çağınızı beklemek zorunda değildi. Evde babayı bekleyebileceğiniz yaşlara gelince bile ayrılabilirdi. Neyse konu baba değil zaten. Anne yüzünden vicdan azabı falan duymayın. Bir değil iki değil konu komşu arkadaşla aldatarak adamın şerefini yerle bir ederken düşünseydi ailesini.

Offf içim parçalandı nasıl bir vicdan bu ya Allah iki yakasını bir araya getirmesin çok zor bir meslek sizin ki nice olaylara şahit oluyorsunuz böyle Allah yardımcınız olsun

Yani bu durumu anlatmalı mıyım eşime, bu konu da beni yiyip bitiriyor

AA çok mantıklı. Bipolar mı

Beyninde tümör bile olabilir diyecektim ama sanırım fiziksel bir sağlık sorunu yok. Beyin tümörlerinde de bu tarz problemler olabiliyormuş ama uzun sürenin sonunda bunların yanında kusma, nöbet vs de olması lazım. Bunlar yok sanırım. Cidden sorun psikolojik olabilir.

Ahhh içim parcalandi yavrum ya. Adi kadın nasıl kiyabildi evladına Allah belalarını versin böylelerinin. Hayvan bile daha şereflidir bunlardan. Gece gece içime oturdu bu olay

Bende diyorum hep keşke boşansaydın diye ama olan oldu biz yaşayacağımızı yaşadık bundan sonrası güzel olsun önemli olan o, babam boşanmak istediğinde çocuklarım diyip ağlardı o geldi aklıma şimdilerde diyorum bizi kullanmış resmen yerinden olmamak için

Yazık ya. İşte doğurmakla anne olunmuyor kediler de doğuruyor. Mekanı cennet olsun yavrunun
Konu sahibi babanız bu ahlaksız kadından ayrılsım. Bakın evleniyormuşsunuz. Böyle bir kadın sizi eş ailesine karşı mahçup duruma sokar. Bir an önce hayatınızdan çıkarın. Bu kadar cinselliğe düşkün bir kadın çalışmadan da hayatını idame ettirir. Vicdan yapmanıza gerek yok.

Çok doktor gezdik hoca gezdik aldatmalarını bile büyüye bağlıyordu yazık babam varını yoğunu hocalara döktü ama değilmiş tabiiki. her ay gidiyoruz doktora bir süredir, en son anneme size bağlı bu süreç sizin artık hayata dönmek istemeniz lazım dedi çoğu psikiyatri doktor öyle diyor zaten ciddi bir şey yok gibi artık

Yani bu durumu anlatmalı mıyım eşime, bu konu da beni yiyip bitiriyor
Anlatın ya da anlatmayın demem. Ama benim annem uzun yıllar sonra boşandı. Çevrem şok oldu. Nasıl, neden bu yaştan sonra diye. Haliyle aynı sorular size de hem eş hem de ailesi tarafından sorulacak.

Burada en büyük ve en önemli problem bu kadının siz evlenince size yerleşmeye kalkması. İşte o zaman yaşadığınız bütün sıkıntıları, utanç duygularını tekrar yaşayacaksınız. O ksdın belki eşinizin ailesinden birilerine bile musallat olacak. Belki o taraftan biri ile ilişki yaşayacak. Yani sizin kesin çözüm olarak annenizi hayatınızdan kökten çıkarmanız gerekiyor. Babam da annemi yıllarca aldattı. Kardeşlerim ve ben onlar Boşandıktan sonra babamla bir daha asla görüşmedik. Evimizi bile bilmez

Onu da numara yapıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…