Hayir. Ama saygi duymasini! Benim yaptigimi bilmiyir zaten ana yapanada namussuz gozuyle bakmamasini!Annenizden ne bekliyorsunuz, iyi yapmışsın kızım demesini mi
Hep veriyodu. 17 yasinda biriyle gorduler akrabalar adimi cikardilar beni kizlik testine goturmustu.. belki bu yuzden inatla biriyle yatmisimdir..Çoğu anne böyledir zaten
Sakın öyle birşey söyleme kadının kalbine iner
Alttan mesaj veriyor cinsellik yaşama diye
Oha , simdi anladim ustte sordugum sorunun cevabiniHep veriyodu. 17 yasinda biriyle gorduler akrabalar adimi cikardilar beni kizlik testine goturmustu.. belki bu yuzden inatla biriyle yatmisimdir..
Yok artıkHep veriyodu. 17 yasinda biriyle gorduler akrabalar adimi cikardilar beni kizlik testine goturmustu.. belki bu yuzden inatla biriyle yatmisimdir..
Bi konu acildi soyledi sadece bana soyledi.. onuda zorla...Annenizmi anlattı kanaması olmadığınıayy çok tuhaf oldum
Bide söylersen kadın kalpten gider yüzüne bakmaz
He dogru sen shirtte giydirmeyecektin sende annem gibisin ne yazikki..Benim kızım yapsa çok üzülürüm .
Yaptida noldu hersey daha beter oldu. Ben simdi ogretmenim eve 11den once gelmiyorum istedigimle gorusup egleniyorum kendisi yapti bunu ve agzini acamiyoOha , simdi anladim ustte sordugum sorunun cevabini
Korkunc bir anneniz var
Ben genis bir anne olacagim..Anneler o kdr geniş olamazlar bence, ama dilerim olur ve sizde mutlu olursunuz
Aaaa nasil soyledin kiz delisin sen ayni evde yasamasak soylerimde simdi hergun yuz yuzeLol
Annem takıntılı değildi de önemli bir şey görüyordu, aa millet ne der falan
Taa ki benim seviştiğimi öğrenene kadar
Napsın normal olduğunu öğrendi sonra
Ayıplamayın işte kendi kızınız yapana kadar ayıp gelir
Giydirmeyecegim evet.He dogru sen shirtte giydirmeyecektin sende annem gibisin ne yazikki..
Esnek zar konusu acildi.. yoksa asla anlatmaz neyi igrenc ki? Cinsellik neden igrenc oda sizin gibi dusunuyo merak etmeyin igrenc dediginiz seyi siz yapmazsiniz umarim yani cinselligiHadi annedir takintilidir da bu ilk gecesini anlatmasi bana tiksinc geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?