Annemin bakirelik takintisi..

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Annem bakirelige cok onem veriyor. Televizyonda falan gorunce yok emin ol bunlar yalan erkekler asla evlenmez bilmem ne.. Bende bakire degilim bigun sinirden yuzune soylicem. Dayanamiyorum artik bi arkadasim yani ablam sayilir yasi 35 yasinda evlenemedim kucukken bi hata yaptim diye anlatti bunuda annem duydu. Ben ablaya boyle dusunme hersey ondan ibaret degil dedim annemde beni haksiz buldu. Birde ilk gece kanamasi olmamis annemin esnekmis. Boyle olan bi insan nasil bunu soyler anlamadim... deliricem artik

Çoğu anne böyledir zaten
Sakın öyle birşey söyleme kadının kalbine iner
Alttan mesaj veriyor cinsellik yaşama diye
Hep veriyodu. 17 yasinda biriyle gorduler akrabalar adimi cikardilar beni kizlik testine goturmustu.. belki bu yuzden inatla biriyle yatmisimdir..

Annenizmi anlattı kanaması olmadığını ayy çok tuhaf oldum
Bide söylersen kadın kalpten gider yüzüne bakmaz
Bi konu acildi soyledi sadece bana soyledi.. onuda zorla...

Oha , simdi anladim ustte sordugum sorunun cevabini
Korkunc bir anneniz var
Yaptida noldu hersey daha beter oldu. Ben simdi ogretmenim eve 11den once gelmiyorum istedigimle gorusup egleniyorum kendisi yapti bunu ve agzini acamiyo

Aaaa nasil soyledin kiz delisin sen ayni evde yasamasak soylerimde simdi hergun yuz yuze

He dogru sen shirtte giydirmeyecektin sende annem gibisin ne yazikki..
Giydirmeyecegim evet.
Evlenmeden seks yapmasını da istemem.
Giydirmek ne beni modern yapar ne de giydirmemek yobaz yapar :)
Seks yapmasıni da keza istemek ne modern yapar, ne de istememek yobaz yapar

Son düzenleme:
Hadi annedir takintilidir da bu ilk gecesini anlatmasi bana tiksinc geldi
Esnek zar konusu acildi.. yoksa asla anlatmaz neyi igrenc ki? Cinsellik neden igrenc oda sizin gibi dusunuyo merak etmeyin igrenc dediginiz seyi siz yapmazsiniz umarim yani cinselligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…