Annemin bakirelik takintisi..

Benim kızım henüz 1,5 yaşında cinsellik konuşacağımız yaşa geldiğinde “sadece kendi isterse” sevdiğiyle yaşayabileceğini söylerim. Bence böyle şeylerde en önemlisi mahremiyet iki kişi arasında kaldığı, arkadaşlarının ağzına meze yapılmadığı sürece sorun yok.

Giydirmeyecegim evet.
Evlenmeden seks yapmasını da istemem.
Giydirmek ne beni modern yapar ne de giydirmemek yobaz yapar :)
Seks yapmasıni da keza istemek ne modern yapar istememekte ne yobaz yapar
Siz kaybedersiniz sonra olan bu ben ornek olayim

Aaaa nasil soyledin kiz delisin sen ayni evde yasamasak soylerimde simdi hergun yuz yuze

Aman yetti ben zaten öyle millet şöyle mi der onun kızı ne giymiş bunun kızı kimle görülmüş yaşayamam
Beni biliyor o da
Şimdi gayet rahat
Arkadaşlarım annen New Yorklu mu diyor her şeyimi de anlatırım bilir

Hep veriyodu. 17 yasinda biriyle gorduler akrabalar adimi cikardilar beni kizlik testine goturmustu.. belki bu yuzden inatla biriyle yatmisimdir..

İnanmıyorum, bekaret testine mi götürdü?
Ben böyle ananın yüzüne bakmam, ayıp ya; zar bkuna kızının psikolojisinin içine etmeyi göze bile almış.
İnsan kendi kızına bu kötülüğü nasıl yapar?

Evet 7 sene oldu hala ona seni asla affetmeyecegim derim bide akrabalari arayip kizmis dedi!!!! Inatla bende bakireligimi kaybettim umrumdada degil

Esnek zar konusu acildi.. yoksa asla anlatmaz neyi igrenc ki? Cinsellik neden igrenc oda sizin gibi dusunuyo merak etmeyin igrenc dediginiz seyi siz yapmazsiniz umarim yani cinselligi
Anneniz gibi düşünseydim anneniz hakli derdim.
Pardon da kendi ozel hayatiniza annenizin kati tutumundan şikayetci olup hic tanımadığınız üyeye akil vermeye çalışıyorsunuz.
Evliyim ben

Burası Türkiye,anneniz de çoğu Türk annesi gibi.Bu konuda aşırı takıntılıysa sakın belli falan etmeyin,anne babanın söylediklerine değer ver ama her söylediklerini de yapma derdi bir büyüğüm.Ben de bu olayı bunun gibi görüyorum.Anne babanın kopyası gibi olmak zorunda değilsiniz,kendi hayatınızı yaşayın ama onlara bilmeleri gerektiği kadarını gösterin.

Bende new yorklu bi anne olacagim..

Esnek zar konusu acildi.. yoksa asla anlatmaz neyi igrenc ki? Cinsellik neden igrenc oda sizin gibi dusunuyo merak etmeyin igrenc dediginiz seyi siz yapmazsiniz umarim yani cinselligi
Benim annem de anlatır hiç çekinmez hatta ben kızarım ben senin arkadaşın değilim diye.
Her ailenin dinamiği farklıdır kimi anne-kız asla konuşmaz kimisi daha rahattır.
Senin de annenle ilişkini o boyutta düşündüm ama bakirelik muayenesi ı-ıh!

abi konu açıyorsunuz tamam hassas bir konu da sürekli üyelere saldırmayın iyi yazana da kötü yazana da saldırıyorsunuz, biraz sakin.

annenizin görüşü böyleyse bu konuya girmeyin, ailenin düşüncelerini değiştirmek kolay değil.

Neden konusmasinlar ki.. cok geri kafali dusunce..

Siz kaybedersiniz sonra olan bu ben ornek olayim
Kaybedeceğime dair delilin nedir yahu ?
Toplumun mihenk taşı değilsin.
Her olay senin yaşadığın durum ile de müsemma degil.
Sen istedin seks yaptin, ben de evladım yapsa uzulurdum dedim bu kadar basit

Bende new yorklu bi anne olacagim..

En güzeli
Neden biliyor musun
Ne zaman annemle böyle konuşabilmeye başladım o günden beri en ufak derdimde onu ararım, ona giderim
Ve sonrasında hayatımdaki tüm erkekleri bildi, haberi oldu nerede ne yaptığımdan
Şimdi iki kız arkadaş gibi dedikodu bile yaparız
Kızının senden korkmaması, seninle paylaşabilmesi çok güzel ve güven verici bir şey =)

Anneniz gibi düşünseydim anneniz hakli derdim.
Pardon da kendi ozel hayatiniza annenizin kati tutumundan şikayetci olup hic tanımadığınız üyeye akil vermeye çalışıyorsunuz.
Evliyim ben
Evliysen ?

Neden konusmasinlar ki.. cok geri kafali dusunce..

Cinsellik konuşmak da insanı modern yapmıyor.Kim kiminle hangi pozisyonda sevişiyor ben bilmek istemiyorum mesela ya da vajinasında o gün ne meydana gelmiş,bu beni geri kafalı yapmıyor ne münasebet ?
Elma ile armutu karıştırıyorsunuz şu anda...

Evet 7 sene oldu hala ona seni asla affetmeyecegim derim bide akrabalari arayip kizmis dedi!!!! Inatla bende bakireligimi kaybettim umrumdada degil

Aiyy Allah kahretmesin böyle kafaları.
Anneniz olmasa ve banlanmayacak olsam daha ağır şeyler söyleyeceğim ama... Neyse.
Çarşaf asan zihniyet bu işte, kadınları mal sayan, paket gören, dul diye yaftalayan, ikinci el-üçüncü el diye sınıflandıran, kendi kendilerini batıran, değersizleştiren kadınlar bunlar. İyi bari siz kendinizi sıyırmışsınız bu yetiştirme biçiminden.

Pozisyon degil cinsellik ile ilgili bilgi almak vb.. ayip degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…