- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
Siz kaybedersiniz sonra olan bu ben ornek olayimGiydirmeyecegim evet.
Evlenmeden seks yapmasını da istemem.
Giydirmek ne beni modern yapar ne de giydirmemek yobaz yapar :)
Seks yapmasıni da keza istemek ne modern yapar istememekte ne yobaz yapar
Aaaa nasil soyledin kiz delisin sen ayni evde yasamasak soylerimde simdi hergun yuz yuze
Hep veriyodu. 17 yasinda biriyle gorduler akrabalar adimi cikardilar beni kizlik testine goturmustu.. belki bu yuzden inatla biriyle yatmisimdir..
Evet 7 sene oldu hala ona seni asla affetmeyecegim derim bide akrabalari arayip kizmis dedi!!!! Inatla bende bakireligimi kaybettim umrumdada degilİnanmıyorum, bekaret testine mi götürdü?
Ben böyle ananın yüzüne bakmam, ayıp ya; zar bkuna kızının psikolojisinin içine etmeyi göze bile almış.
İnsan kendi kızına bu kötülüğü nasıl yapar?
Anneniz gibi düşünseydim anneniz hakli derdim.Esnek zar konusu acildi.. yoksa asla anlatmaz neyi igrenc ki? Cinsellik neden igrenc oda sizin gibi dusunuyo merak etmeyin igrenc dediginiz seyi siz yapmazsiniz umarim yani cinselligi
Bende new yorklu bi anne olacagim..Aman yetti ben zaten öyle millet şöyle mi der onun kızı ne giymiş bunun kızı kimle görülmüş yaşayamam
Beni biliyor o da
Şimdi gayet rahat
Arkadaşlarım annen New Yorklu mu diyor her şeyimi de anlatırım bilir
Benim annem de anlatır hiç çekinmez hatta ben kızarım ben senin arkadaşın değilim diye.Esnek zar konusu acildi.. yoksa asla anlatmaz neyi igrenc ki? Cinsellik neden igrenc oda sizin gibi dusunuyo merak etmeyin igrenc dediginiz seyi siz yapmazsiniz umarim yani cinselligi
Neden konusmasinlar ki.. cok geri kafali dusunce..Benim annem de anlatır hiç çekinmez hatta ben kızarım ben senin arkadaşın değilim diye.
Her ailenin dinamiği farklıdır kimi anne-kız asla konuşmaz kimisi daha rahattır.
Senin de annenle ilişkini o boyutta düşündüm ama bakirelik muayenesi ı-ıh!
Kaybedeceğime dair delilin nedir yahu ?Siz kaybedersiniz sonra olan bu ben ornek olayim
Bende new yorklu bi anne olacagim..
Siz sanki annenize inat yapmışsınız “sen beni böyle rezil ettin bende böyle yaparım işte ” der gibi olmuşEvet 7 sene oldu hala ona seni asla affetmeyecegim derim bide akrabalari arayip kizmis dedi!!!! Inatla bende bakireligimi kaybettim umrumdada degil
Evliysen ?Anneniz gibi düşünseydim anneniz hakli derdim.
Pardon da kendi ozel hayatiniza annenizin kati tutumundan şikayetci olup hic tanımadığınız üyeye akil vermeye çalışıyorsunuz.
Evliyim ben
Neden konusmasinlar ki.. cok geri kafali dusunce..
Biraz oyle oldu..Siz sanki annenize inat yapmışsınız “sen beni böyle rezil ettin bende böyle yaparım işte ” der gibi olmuş
Evet 7 sene oldu hala ona seni asla affetmeyecegim derim bide akrabalari arayip kizmis dedi!!!! Inatla bende bakireligimi kaybettim umrumdada degil
kızın sevişse mi çok üzülürsün? bekaret kemeri taktır istersen kesin çözüm.Benim kızım yapsa çok üzülürüm .
Pozisyon degil cinsellik ile ilgili bilgi almak vb.. ayip degilCinsellik konuşmak da insanı modern yapmıyor.Kim kiminle hangi pozisyonda sevişiyor ben bilmek istemiyorum mesela ya da vajinasında o gün ne meydana gelmiş,bu beni geri kafalı yapmıyor ne münasebet ?
Elma ile armutu karıştırıyorsunuz şu anda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?