Anasi zorla bekaret testine goturmus konu sahibini 17 yasindaykenBurası Türkiye,anneniz de çoğu Türk annesi gibi.Bu konuda aşırı takıntılıysa sakın belli falan etmeyin,anne babanın söylediklerine değer ver ama her söylediklerini de yapma derdi bir büyüğüm.Ben de bu olayı bunun gibi görüyorum.Anne babanın kopyası gibi olmak zorunda değilsiniz,kendi hayatınızı yaşayın ama onlara bilmeleri gerektiği kadarını gösterin.
Niye davul mu calayimkızın sevişse mi çok üzülürsün? bekaret kemeri taktır istersen kesin çözüm.
Genislik degil ki bu. Kadin surekli takinti haline getirmis ve kizini bekaret testine goturerek “hadi kizim git bana inat sevis”demis resmen.Anneler o kdr geniş olamazlar bence, ama dilerim olur ve sizde mutlu olursunuz
Evliysen ?
siz yapmazsiniz umarim yani cinselligi
Cinsellik tabi ki konusulmali anne koz arasinda , bence cocuklar ilk cinsellik egitimini ailede almali ama anneler kendi tecrubelerini paylasmamali , bu cok ozel bir konuPozisyon degil cinsellik ile ilgili bilgi almak vb.. ayip degil
Pardon güzelim ne gözüyle bakmamızı istersin . Ne rahat ne geniş mideniz var beHayir. Ama saygi duymasini! Benim yaptigimi bilmiyir zaten ana yapanada namussuz gozuyle bakmamasini!
Pozisyon degil cinsellik ile ilgili bilgi almak vb.. ayip degil
Ben ateistim.. bana gore normal.. yav anlayin artik esnek zar konusunu sordum oda benimde olmadi dedi!Annelerin çocuklarının yanında konuştuğu konular da çok enteresan gerçekten, kendisinin ilk gece kan gelmediğinden falan bahsetmesi.. Muhafazakar bir ailem var hiç bu tarz konuların konuşulduğuna şahit olmadım, çünkü kimsenin ne yaşadığı bir diğerini ilgilendirmez.
Anneniz ne düşünürse düşünsün,. fikrini, bakış açısını değiştiremezsiniz.
Sizene 7 kisiyle yattim bugune kimene? Gayette mutluyum istedim ve sevistim.Pardon güzelim ne gözüyle bakmamızı istersin . Ne rahat ne geniş mideniz var be
Pardon güzelim ne gözüyle bakmamızı istersin . Ne rahat ne geniş mideniz var be
Siz sevismeyin ama sevisenide ahlaksiz olarak nitelendiremezsiniz , size ne milletin seks hayatindan ??Pardon güzelim ne gözüyle bakmamızı istersin . Ne rahat ne geniş mideniz var be
Peki... sizin dusuncenizdirCinsellik tabi ki konusulmali anne koz arasinda , bence cocuklar ilk cinsellik egitimini ailede almali ama anneler kendi tecrubelerini paylasmamali , bu cok ozel bir konu
Evet. Sizene? Sexi seviyorum.. kimseyide baglamazki bubuna değdimi merak ettim
Pardon güzelim ne gözüyle bakmamızı istersin . Ne rahat ne geniş mideniz var be
Ya valla delircem resmen namussuz diye abi evet zarim dursun ama heryerimi elletiriyim oral anal takiliyim dhsjdjs ahahSiz sevismeyin ama sevisenide ahlaksiz olarak nitelendiremezsiniz , size ne milletin seks hayatindan ??
Çok komik terbiyesizlesmeyelimGeldi yine sevişen = namussuz ekibi
Sen neden üstüne alındın bebekGeniş mide derken?
Siz ne demek istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?