Annemin bakirelik takintisi..

Anasi zorla bekaret testine goturmus konu sahibini 17 yasindayken

Annelerin çocuklarının yanında konuştuğu konular da çok enteresan gerçekten, kendisinin ilk gece kan gelmediğinden falan bahsetmesi.. Muhafazakar bir ailem var hiç bu tarz konuların konuşulduğuna şahit olmadım, çünkü kimsenin ne yaşadığı bir diğerini ilgilendirmez.
Anneniz ne düşünürse düşünsün,. fikrini, bakış açısını değiştiremezsiniz.

Pozisyon degil cinsellik ile ilgili bilgi almak vb.. ayip degil

Bilgi almak ya da değil,siz esnek olduğunu ve yırtılmadığını söylemişsiniz üye de bunu aşırı bulmuş.Olabilir,belki mide bulandırıcı geliyor ona ? Belki öyle bir aile ilişkisi olmadı,o yüzden tuhaf buldu ? Neden hemen ''geri kafalı'' damgası yapıştırıyorsunuz insanlara ? Her gün boşaltım yapıyoruz,ayrıntılarıyla yazsak olur mu sizce ?

Ben ateistim.. bana gore normal.. yav anlayin artik esnek zar konusunu sordum oda benimde olmadi dedi!

Cinsellik tabi ki konusulmali anne koz arasinda , bence cocuklar ilk cinsellik egitimini ailede almali ama anneler kendi tecrubelerini paylasmamali , bu cok ozel bir konu
Peki... sizin dusuncenizdir

Siz sevismeyin ama sevisenide ahlaksiz olarak nitelendiremezsiniz , size ne milletin seks hayatindan ??
Ya valla delircem resmen namussuz diye abi evet zarim dursun ama heryerimi elletiriyim oral anal takiliyim dhsjdjs ahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…