@plnhsyn10 için korktuğu başına gelmişHata yapıyorsun. Yalnızlık Allah'a mahsus. O da bir insan yazık değil mi sırf boşandı diye neden yalnız kalsın ömür boyu. Sen evlisin çocuğun var kendin yazmışsın kardeşin 30 kusur yaşında yarın o da evlenecek gelin kendi hayatini kurmak isteyecek o zaman annen bir başına kalınca sen evine alacak misin ya da her gün ilgilenecek misin her şeyi ile. Evlenmesin değil de doğru insanla evlensin istemelisin
ben evlensin mi evlenmesin mi demedim zaten evliliğini kabul ettimHata yapıyorsun. Yalnızlık Allah'a mahsus. O da bir insan yazık değil mi sırf boşandı diye neden yalnız kalsın ömür boyu. Sen evlisin çocuğun var kendin yazmışsın kardeşin 30 kusur yaşında yarın o da evlenecek gelin kendi hayatini kurmak isteyecek o zaman annen bir başına kalınca sen evine alacak misin ya da her gün ilgilenecek misin her şeyi ile. Evlenmesin değil de doğru insanla evlensin istemelisin
yıne sız ve yıne annenızın evlenmesıyle alakalı 3. mu 4. mu ne konunuzSadece net yorum almak için yazıyorum.Annem başkasıyla evlenmek istiyor.İlk defa buluşucaklarmış bizimle paylaştı tamam dedik.1 tane kardeşim var erkek onunla kalıyordu.ilk önce evlenince buraya yakın bir ilde otururum diyordu.Şimdide sizde aynı yerden ev tutarız diyor.çocuklarımı bırakamam demiş.Ben evliyim çocuğum var,kardeşimde 30 küsür yaşında ama ben annemle aynı yerde durmak istemiyorum.yanlış anlaşılmasın annemden ayrı durmak istemiyorum ama başka adamla aynı yerde annemi düşünemiyorum şu an.babam burda akrabalarımız arkadaşlarım herkes burda.Çok meraklı herkes.Annemle babam boşandığında bile neden diye herkes sordu.Annem istemiyor musun dedi.sen bilirsin ama ben düşünemiyorum şu an dedim o kadar.
Sizce hata mı yapıyorum.Anne sen bilirsin sen nerde mutlu olucaksan öyle mi olsun demeliyim yoksa anne biz zaten kaç yaşındayız başımızın çaresine bakarız aynı yerde durmamıza gerek yok mu demeliydim.
Ama evlendiğinde evlendiği adamla konuşmak bile istemiyorum.daha boşanmalarını yeni atlattım.annemin başkasıyla evlenme fikrine yeni alıştım,birde aynı yerde onları düşünemiyorum
ne yapmalıyım
Çocuklarından ayrı olmak istememesi garip değil ki. Aynı şeyi baban yapsa idi gayet rahat evlenir hayatını kurardi üstüne çocuk bile yapsa kimse ayiplamazdi ama kadın olunca olmuyor . Bence elalem e bakmadan annenizin arkasında durun.ben evlensin mi evlenmesin mi demedim zaten evliliğini kabul ettim
sadece evlenince yakın bir ilde oturucakken şimdi bulunduğumuz yerde oturmak istiyor.burda babamın olması filan bilmiyorum işte
Şu mesajın üstüne artık konu kapansın yani.yıne sız ve yıne annenızın evlenmesıyle alakalı 3 mu 4 mu ne konunuz
her actıgınız konuda defalarca sıze su kadını rahat bırakın evlenmek ıstıyorsa evlensın yalnızlık zor nıye bukadar annenızın ozel hayatına karısıyorsunuz kac yasında kadın dedııık durduk
degısmemıs
Annemin hayatında biri mi var
Annem 1 yıl önce babamdan boşandı. Daha önce evlenirim diyordu ama sonra vazgeçti Kardeşimle ilgili konu açmıştım anneme bakıyor diye, burda da çoğu kişi anneme kızmıştı neyine güvenip boşanıyor oğlunun hayatına bu kadar müdahale etmeye hakkı yok diye Annemin başkasıyla evlenmek için bu kim...www.kadinlarkulubu.com
annenızın hayatında bırı olma suphesınde bıle depresyona gırmıstınız
bazı seylerı baskasından duyuyorum bana neden kendısı soylemıyor dıye kızmıstınız burda da annenız sıze anlatmak ıstıyordu ama sız dınlemek ıstemıyorum of dıyorsunuz
Anneme kızıyorum yine
Annemle ilgili defalarca konu açtım daha önce ve yine bir tane daha ekliyorum Dün beni çok kızdırdı. Tatilden döndük hadi bir uğrayayım dedik çocuğu görsün özlemiştir diye, biraz oturduk,başladı yine anlatmaya babamdan boşandı ya, babamın kardeşi annemi başkalarına anlatıyormuş, bana anlatıyor...www.kadinlarkulubu.com
Ailemin derdi hiç bitmiyor
Annemle ilgili daha önce birçok konu açmıştım herşeyi kafaya takmasından mutsuz olmasından filan, bana geçende bir adam var sosyal medyadan tanışmış evlenmek istiyor dedi sen ne düşünüyorsun ne dersin dedi Ben de bana göre erken daha 1 sene olmadı boşanalı nasıl hemen güveniceksin sosyal...www.kadinlarkulubu.com
burda da annenız sosyal medyada bırılerıyle konusuyor dıye depresyona gırmıstınız
sımdı de bu konu
Annemin Başkasıyla Evliliği
Sadece net yorum almak için yazıyorum.Annem başkasıyla evlenmek istiyor.İlk defa buluşucaklarmış bizimle paylaştı tamam dedik.1 tane kardeşim var erkek onunla kalıyordu.ilk önce evlenince buraya yakın bir ilde otururum diyordu.Şimdide sizde aynı yerden ev tutarız diyor.çocuklarımı bırakamam...www.kadinlarkulubu.com
hanımefendı sız annemı baska adamla dusenemıyorum dıyorsunuz ama annenız sızı evladını baska adamla evlı goruyor ve evlı oldugunuz ıcın gayet mutlu sızın evlenmenız normal de annenızın kı nıye anormal ?
yanı anne olunca ne oluyor anneler baska kımseyle evlenemez mı mesela rahıbe hayatı mı yasasın ıstıyorsunuz annenızden tam olarak ıstedıgınız nedır
hem bırsey anlatmıyor dıyorsunuz hem anlatmak ıstedıgınde dınlemıyorsunuz hem ona yetmıyor muyuz evlılık dusunuyor nasıl dusunur dıyorsunuz
ben cok acıl bır sekılde uzmana gıtmenızı tavsıye edıyorum sızın mutlulugunuz ve aılenızın huzuru ıcın
bencillik yapıyorsun.birisi boşandığında zaten herkes merak eder sorar bunu "bile" diye nitelendirmenize gerek yok.mutlu olmak herkesin hakkı.kaç yaşına gelmiş yetişkin insansınız.sen evlisin çocuğun var kadın hayatını paylaşacak birini bulmuş sizin hareketinize bak ne kadar ayıp.adamın yüzüne bakmama gibi bir şey yaparsanız çok ayıp edersiniz.ne mi yapmalısınız? kendi başınıza yetişkin gibi düşünemeyecekseniz psikolog randevusu alın.Sadece net yorum almak için yazıyorum.Annem başkasıyla evlenmek istiyor.İlk defa buluşucaklarmış bizimle paylaştı tamam dedik.1 tane kardeşim var erkek onunla kalıyordu.ilk önce evlenince buraya yakın bir ilde otururum diyordu.Şimdide sizde aynı yerden ev tutarız diyor.çocuklarımı bırakamam demiş.Ben evliyim çocuğum var,kardeşimde 30 küsür yaşında ama ben annemle aynı yerde durmak istemiyorum.yanlış anlaşılmasın annemden ayrı durmak istemiyorum ama başka adamla aynı yerde annemi düşünemiyorum şu an.babam burda akrabalarımız arkadaşlarım herkes burda.Çok meraklı herkes.Annemle babam boşandığında bile neden diye herkes sordu.Annem istemiyor musun dedi.sen bilirsin ama ben düşünemiyorum şu an dedim o kadar.
Sizce hata mı yapıyorum.Anne sen bilirsin sen nerde mutlu olucaksan öyle mi olsun demeliyim yoksa anne biz zaten kaç yaşındayız başımızın çaresine bakarız aynı yerde durmamıza gerek yok mu demeliydim.
Ama evlendiğinde evlendiği adamla konuşmak bile istemiyorum.daha boşanmalarını yeni atlattım.annemin başkasıyla evlenme fikrine yeni alıştım,birde aynı yerde onları düşünemiyorum
ne yapmalıyım
yıne sız ve yıne annenızın evlenmesıyle alakalı 3 mu 4 mu ne konunuz
her actıgınız konuda defalarca sıze su kadını rahat bırakın evlenmek ıstıyorsa evlensın yalnızlık zor nıye bukadar annenızın ozel hayatına karısıyorsunuz kac yasında kadın dedııık durduk
degısmemıs
Annemin hayatında biri mi var
Annem 1 yıl önce babamdan boşandı. Daha önce evlenirim diyordu ama sonra vazgeçti Kardeşimle ilgili konu açmıştım anneme bakıyor diye, burda da çoğu kişi anneme kızmıştı neyine güvenip boşanıyor oğlunun hayatına bu kadar müdahale etmeye hakkı yok diye Annemin başkasıyla evlenmek için bu kim...www.kadinlarkulubu.com
annenızın hayatında bırı olma suphesınde bıle depresyona gırmıstınız
bazı seylerı baskasından duyuyorum bana neden kendısı soylemıyor dıye kızmıstınız burda da annenız sıze anlatmak ıstıyordu ama sız dınlemek ıstemıyorum of dıyorsunuz
Anneme kızıyorum yine
Annemle ilgili defalarca konu açtım daha önce ve yine bir tane daha ekliyorum Dün beni çok kızdırdı. Tatilden döndük hadi bir uğrayayım dedik çocuğu görsün özlemiştir diye, biraz oturduk,başladı yine anlatmaya babamdan boşandı ya, babamın kardeşi annemi başkalarına anlatıyormuş, bana anlatıyor...www.kadinlarkulubu.com
Ailemin derdi hiç bitmiyor
Annemle ilgili daha önce birçok konu açmıştım herşeyi kafaya takmasından mutsuz olmasından filan, bana geçende bir adam var sosyal medyadan tanışmış evlenmek istiyor dedi sen ne düşünüyorsun ne dersin dedi Ben de bana göre erken daha 1 sene olmadı boşanalı nasıl hemen güveniceksin sosyal...www.kadinlarkulubu.com
burda da annenız sosyal medyada bırılerıyle konusuyor dıye depresyona gırmıstınız
sımdı de bu konu
Annemin Başkasıyla Evliliği
Sadece net yorum almak için yazıyorum.Annem başkasıyla evlenmek istiyor.İlk defa buluşucaklarmış bizimle paylaştı tamam dedik.1 tane kardeşim var erkek onunla kalıyordu.ilk önce evlenince buraya yakın bir ilde otururum diyordu.Şimdide sizde aynı yerden ev tutarız diyor.çocuklarımı bırakamam...www.kadinlarkulubu.com
hanımefendı sız annemı baska adamla dusenemıyorum dıyorsunuz ama annenız sızı evladını baska adamla evlı goruyor ve evlı oldugunuz ıcın gayet mutlu sızın evlenmenız normal de annenızın kı nıye anormal ?
yanı anne olunca ne oluyor anneler baska kımseyle evlenemez mı mesela rahıbe hayatı mı yasasın ıstıyorsunuz annenızden tam olarak ıstedıgınız nedır
hem bırsey anlatmıyor dıyorsunuz hem anlatmak ıstedıgınde dınlemıyorsunuz hem ona yetmıyor muyuz evlılık dusunuyor nasıl dusunur dıyorsunuz
ben cok acıl bır sekılde uzmana gıtmenızı tavsıye edıyorum sızın mutlulugunuz ve aılenızın huzuru ıcın
Ayy Allah akıl fikir versin ya şaka mı bu+1000
Şu yorumun üzerine yazılacak başka birşey yok.
Şu mesajın üstüne artık konu kapansın yani.
Tane tane anlatılmış.
Mantıksız zerre bir şey yok.
Psikolog olsa ücret alırdı o kadar diyeyim
ben yıldım artık annesının hayatı gercekten cok zor olmalı+1000
Şu yorumun üzerine yazılacak başka birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?