Annemin Başkasıyla Evliliği

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Sadece net yorum almak için yazıyorum.Annem başkasıyla evlenmek istiyor.İlk defa buluşucaklarmış bizimle paylaştı tamam dedik.1 tane kardeşim var erkek onunla kalıyordu.ilk önce evlenince buraya yakın bir ilde otururum diyordu.Şimdide sizde aynı yerden ev tutarız diyor.çocuklarımı bırakamam demiş.Ben evliyim çocuğum var,kardeşimde 30 küsür yaşında ama ben annemle aynı yerde durmak istemiyorum.yanlış anlaşılmasın annemden ayrı durmak istemiyorum ama başka adamla aynı yerde annemi düşünemiyorum şu an.babam burda akrabalarımız arkadaşlarım herkes burda.Çok meraklı herkes.Annemle babam boşandığında bile neden diye herkes sordu.Annem istemiyor musun dedi.sen bilirsin ama ben düşünemiyorum şu an dedim o kadar.

Sizce hata mı yapıyorum.Anne sen bilirsin sen nerde mutlu olucaksan öyle mi olsun demeliyim yoksa anne biz zaten kaç yaşındayız başımızın çaresine bakarız aynı yerde durmamıza gerek yok mu demeliydim.
Ama evlendiğinde evlendiği adamla konuşmak bile istemiyorum.daha boşanmalarını yeni atlattım.annemin başkasıyla evlenme fikrine yeni alıştım,birde aynı yerde onları düşünemiyorum
ne yapmalıyım

Hata yapıyorsun. Yalnızlık Allah'a mahsus. O da bir insan yazık değil mi sırf boşandı diye neden yalnız kalsın ömür boyu. Sen evlisin çocuğun var kendin yazmışsın kardeşin 30 kusur yaşında yarın o da evlenecek gelin kendi hayatini kurmak isteyecek o zaman annen bir başına kalınca sen evine alacak misin ya da her gün ilgilenecek misin her şeyi ile. Evlenmesin değil de doğru insanla evlensin istemelisin

Yani annenizin evlenip gittiği yere mi taşınacaksınız siz de? Kardeşiniz bekar gidebilir tamam da siz evlisiniz bir aileniz var ve yaşadığınız şehirden taşınacak mısınız? Eşiniz de sıcak bakar mı bu duruma?
Yani annenizin de evlenmeye mutlu olmaya hakkı var, zamanla kabullenirsiniz bu durumu ama evlenmeye karar verdiği kişiyle ilk kez görüşecek olması daha görüşmeden yaşayacağınız yere karar vermesi falan tuhaf geldi bana. Tanısın biraz adamı.

@plnhsyn10 için korktuğu başına gelmiş
hiç hiç istemediği bişeydi zaten annesinin evlenmesi
annesi çok çekmiş olmasına rağmen babasından

önceki konunuzda yazmışım cevap alamamışım anneniz iş bulmadı kardeşinize bağımlı yaşıyordu değil mi konu sahibi
kardeşinize de ayrı üzülüyordunuz
peki siz bunlara üzülürken o çekindikleriniz size üzüldü mü?
inşallah karşısına hayırlı iyi bir insan çıkmıştır ve anneniz çok mutlu olur
ben olsam elalemi takmaz anemin mutluluğuna odaklanırdım

ben evlensin mi evlenmesin mi demedim zaten evliliğini kabul ettim
sadece evlenince yakın bir ilde oturucakken şimdi bulunduğumuz yerde oturmak istiyor.burda babamın olması filan bilmiyorum işte

yıne sız ve yıne annenızın evlenmesıyle alakalı 3. mu 4. mu ne konunuz

her actıgınız konuda defalarca su kadını rahat bırakın, evlenmek ıstıyorsa evlensın, yalnızlık zor ,nıye bukadar annenızın ozel hayatına karısıyorsunuz ,kac yasında kadın dedııık durduk
degısmemıs...

annenızın hayatında bırı olma suphesınde bıle depresyona gırmıstınız

bazı seylerı baskasından duyuyorum bana neden kendısı soylemıyor dıye kızmıstınız burda da annenız sıze anlatmak ıstıyordu ama sız dınlemek ıstemıyorum of dıyorsunuz

burda da annenız sosyal medyada bırılerıyle konusuyor dıye depresyona gırmıstınız

sımdı de bu konu

hanımefendı sız annemı baska adamla dusenemıyorum dıyorsunuz ama annenız sızı evladını baska adamla evlı goruyor ve evlı oldugunuz ıcın gayet mutlu sızın evlenmenız normal de annenızın kı nıye anormal ?

anne olunca ne oluyor ? anneler baska kımseyle evlenemez mı ?mesela rahıbe hayatı mı yasasın ıstıyorsunuz annenızden ,tam olarak ıstedıgınız nedır?

hem bırsey anlatmıyor dıyorsunuz, hem anlatmak ıstedıgınde dınlemıyorsunuz, hem ona yetmıyor muyuz evlılık dusunuyor nasıl dusunur dıyorsunuz

ben cok acıl bır sekılde uzmana gıtmenızı tavsıye edıyorum sızın mutlulugunuz ve aılenızın huzuru ıcın

Son düzenleme:
ben evlensin mi evlenmesin mi demedim zaten evliliğini kabul ettim
sadece evlenince yakın bir ilde oturucakken şimdi bulunduğumuz yerde oturmak istiyor.burda babamın olması filan bilmiyorum işte
Çocuklarından ayrı olmak istememesi garip değil ki. Aynı şeyi baban yapsa idi gayet rahat evlenir hayatını kurardi üstüne çocuk bile yapsa kimse ayiplamazdi ama kadın olunca olmuyor . Bence elalem e bakmadan annenizin arkasında durun.

Evlenmesine bişey demiyorum demişsin ama evlendiği adamla konuşmak istemiyorum demissin kabul etmiş oomuyosn bu durumda mecburen tmm demiş oluyosun

Şu mesajın üstüne artık konu kapansın yani.
Tane tane anlatılmış.
Mantıksız zerre bir şey yok.
Psikolog olsa ücret alırdı o kadar diyeyim

Evet hata yapıyorsunuz. Kardeşiniz ve siz artık olgun insanlarsınız. Bakıma muhtaç değilsiniz. Zaten ayrısınız herkesin farklı hayatı var. Anne baba ayrılır ve farklı hayat kurarlar. Yalnız yaşamak zor. Evlensin yasliligini paylaşacağı bir insanla mutlu olsun. O sizin yine anneniz. Gitmemek ne demek ? Kadini eşi ve çocukları arasında bırakmayın. Lütfen anlayışlı olmayı deneyin.

bencillik yapıyorsun.birisi boşandığında zaten herkes merak eder sorar bunu "bile" diye nitelendirmenize gerek yok.mutlu olmak herkesin hakkı.kaç yaşına gelmiş yetişkin insansınız.sen evlisin çocuğun var kadın hayatını paylaşacak birini bulmuş sizin hareketinize bak ne kadar ayıp.adamın yüzüne bakmama gibi bir şey yaparsanız çok ayıp edersiniz.ne mi yapmalısınız? kendi başınıza yetişkin gibi düşünemeyecekseniz psikolog randevusu alın.

+1000

Şu yorumun üzerine yazılacak başka birşey yok.

Lütfen annenizin hayatınu bu kadae zorlaştırmayın, o hissedip üzülüyordur. Bu anlamda dedim.

Tam destek olmalıydınız evet hata yapıyorsunuz. Milleti de hiç ilgilendirmez ayrıca

ilk etapta uzak olması iyi olur aslında alışma süreci herkes için ,

ama annene burada oturma da diyemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…