- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
Bunu takıntı yapmış olabilir konu sahibi, aslında genelde erkek çocuklar yapar bunu, annelerinin başkasıyla evlenmesinde travma yaşayabiliyorlar. Umalım da sadece buraya belli ediyor olsun, kadının gündelik hayatını darlamıyordur diye ümit ediyorum.ben yıldım artık annesının hayatı gercekten cok zor olmalı
Konu sahibi bizler ailelerimizin cocuguyuz hepsi o kadar. Babanizin ne hissedecegi onu ve annenizi ilgilendirir. Bu noktada onemli olan annenizin evlenmeyi dusundugu kisi duzgun mu degil mi onu arastirmak. Anne ve baba arasina girmek her zaman cocugu diger ebeveynine dogru yaklastirir. Bu da ailedeki dengeleri bozar. Anneniz sizin icin mi acaba yakina tasinmayi dusundu,torununa kizina yardimci olmak icin?Eger boyleyse goruyorsunuz annelik her zaman oncelikli bir konu. Bekli babaniz da evlenir. Ki evlenmesi en dogal hakki. Babanizi tanimiyorum ama genellikle baba yeni evlilik yaparken geride kalanlari pek dusunerek hareket etmiyor. Sizin konunuzda bosanma sonrasi ilk evlenme hazirliginda olan anneniz olunca sanki yadirgamissiniz. Hissettikleriniz cok dogal. Ama dogrusu degil. Bu meselede en onemli konu es adayinin kim ve nasil bir insan oldugu?Icinizi ferah tutun. Hayirlisi ne ise o olsun.ben evlensin mi evlenmesin mi demedim zaten evliliğini kabul ettim
sadece evlenince yakın bir ilde oturucakken şimdi bulunduğumuz yerde oturmak istiyor.burda babamın olması filan bilmiyorum işte
ben evlensin mi evlenmesin mi demedim zaten evliliğini kabul ettim
sadece evlenince yakın bir ilde oturucakken şimdi bulunduğumuz yerde oturmak istiyor.burda babamın olması filan bilmiyorum işte
Ben mutlu olmasını istiyorum annemin kabul ettim sadece ama sadece annem için ancak yakın bir yerde otururum demişti şimdi bizim bulunduğumuz yerden başka yere gitmek istemiyor aynı yerde duralım istiyorum, torunum hasta olur size birşey olur vs dediYani annenizin evlenip gittiği yere mi taşınacaksınız siz de? Kardeşiniz bekar gidebilir tamam da siz evlisiniz bir aileniz var ve yaşadığınız şehirden taşınacak mısınız? Eşiniz de sıcak bakar mı bu duruma?
Yani annenizin de evlenmeye mutlu olmaya hakkı var, zamanla kabullenirsiniz bu durumu ama evlenmeye karar verdiği kişiyle ilk kez görüşecek olması daha görüşmeden yaşayacağınız yere karar vermesi falan tuhaf geldi bana. Tanısın biraz adamı.
E haklı kadın, evleniyor diye sizi bırakıp gidecek değil. Ben sadece sizlerin onun evlendiği şehre taşınmanızı garipsemiştim. O sizin bulundugunuz yerde yasayacaksa ve böyle olsun istiyorsa ne güzel. Kabullenmeye bakın.Ben mutlu olmasını istiyorum annemin kabul ettim sadece ama sadece annem için ancak yakın bir yerde otururum demişti şimdi bizim bulunduğumuz yerden başka yere gitmek istemiyor aynı yerde duralım istiyorum, torunum hasta olur size birşey olur vs dedi
Annenin genel anlamda evlenme istediği var anladığım kadarıyla belki de bu görüşeceği adamla evlilikte olmayacak ama şimdiden elalemin ne dediği önemli olmuş.Nasıl ilk defa göreceği biri ile evlenme kararı almış anlamadım.
Ama elalem ne diyecek diye annenizin gözden ırak olmasını istemeniz içler acısı bir durum. Kadın yalnız hissetmekte çok haklı, kaldı ki evlattan bağımsız olarak da hayat arkadaşı başka bişey zaten.
Sadece net yorum almak için yazıyorum.Annem başkasıyla evlenmek istiyor.İlk defa buluşucaklarmış bizimle paylaştı tamam dedik.1 tane kardeşim var erkek onunla kalıyordu.ilk önce evlenince buraya yakın bir ilde otururum diyordu.Şimdide sizde aynı yerden ev tutarız diyor.çocuklarımı bırakamam demiş.Ben evliyim çocuğum var,kardeşimde 30 küsür yaşında ama ben annemle aynı yerde durmak istemiyorum.yanlış anlaşılmasın annemden ayrı durmak istemiyorum ama başka adamla aynı yerde annemi düşünemiyorum şu an.babam burda akrabalarımız arkadaşlarım herkes burda.Çok meraklı herkes.Annemle babam boşandığında bile neden diye herkes sordu.Annem istemiyor musun dedi.sen bilirsin ama ben düşünemiyorum şu an dedim o kadar.
Sizce hata mı yapıyorum.Anne sen bilirsin sen nerde mutlu olucaksan öyle mi olsun demeliyim yoksa anne biz zaten kaç yaşındayız başımızın çaresine bakarız aynı yerde durmamıza gerek yok mu demeliydim.
Ama evlendiğinde evlendiği adamla konuşmak bile istemiyorum.daha boşanmalarını yeni atlattım.annemin başkasıyla evlenme fikrine yeni alıştım,birde aynı yerde onları düşünemiyorum
ne yapmalıyım
Kutsal elalem! Gönlü hoş tutulmalı, kendimizden tavizler versek de, sevdiklerimizi harcasak da.Annenin genel anlamda evlenme istediği var anladığım kadarıyla belki de bu görüşeceği adamla evlilikte olmayacak ama şimdiden elalemin ne dediği önemli olmuş.
ne bu elalem ne dercilik ya,kadın kendi hayatını kursun kime ne? ayrıca evliysen çocuğun varsa annene ihtiyacın yok mu? başka şehirde olsa nasıl görüşeceksin,ben olsam annemi yanımda isterdim.Bide yeni bi evlilik yapacak belki onun sana ihtiyacı olacak nasıl emin oluyorsun.herkes merak ediyorsa etsin kadın evlenecek namusuyla.Çok yanlış yoldasın sende kendi çocuğundn aynısı görsen gücüne gitmez mi?Sadece net yorum almak için yazıyorum.Annem başkasıyla evlenmek istiyor.İlk defa buluşucaklarmış bizimle paylaştı tamam dedik.1 tane kardeşim var erkek onunla kalıyordu.ilk önce evlenince buraya yakın bir ilde otururum diyordu.Şimdide sizde aynı yerden ev tutarız diyor.çocuklarımı bırakamam demiş.Ben evliyim çocuğum var,kardeşimde 30 küsür yaşında ama ben annemle aynı yerde durmak istemiyorum.yanlış anlaşılmasın annemden ayrı durmak istemiyorum ama başka adamla aynı yerde annemi düşünemiyorum şu an.babam burda akrabalarımız arkadaşlarım herkes burda.Çok meraklı herkes.Annemle babam boşandığında bile neden diye herkes sordu.Annem istemiyor musun dedi.sen bilirsin ama ben düşünemiyorum şu an dedim o kadar.
Sizce hata mı yapıyorum.Anne sen bilirsin sen nerde mutlu olucaksan öyle mi olsun demeliyim yoksa anne biz zaten kaç yaşındayız başımızın çaresine bakarız aynı yerde durmamıza gerek yok mu demeliydim.
Ama evlendiğinde evlendiği adamla konuşmak bile istemiyorum.daha boşanmalarını yeni atlattım.annemin başkasıyla evlenme fikrine yeni alıştım,birde aynı yerde onları düşünemiyorum
ne yapmalıyım
Ben mutsuz olması için elalem demedim, sadece daha boşanmaya yeni atlatmışken annemi adamla bulunduğumuz yerde düşünemiyorum, mesela bir parkta görsek yanlarına gitsek bir dert gitmesek bir dert.Kutsal elalem! Gönlü hoş tutulmalı, kendimizden tavizler versek de, sevdiklerimizi harcasak da.
İlk önce şu bakış açısından kurtulmanız lazım. Neden parkta görseniz yanlarına gitmeniz dert olsun?Ben mutsuz olması için elalem demedim, sadece daha boşanmaya yeni atlatmışken annemi adamla bulunduğumuz yerde düşünemiyorum, mesela bir parkta görsek yanlarına gitsek bir dert gitmesek bir dert.
Ve şu an daha adamı görmemişken annem nasıl biri olduğunu bilmeden hemen burda otururum demesi, sanki adamın yıllardır hayatımızda gibi davranmasına kızıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?