Annen evlenmek istiyor bunda ne kötülük var kim bence konu açarken gelecek tepkileri tahmin etmeliydin çoğunluğun dili sivri olsa da.dogruyu söylüyorlar. Yas mi tutacaktı baban için, belki kısmeti yeni çıktı beklemek istemiyor. Kadınların çok daha zor sevgili es bulduklarını biliyorsun erkek olsa bugün olmasa yarın olsun der. Parkta da görürsen medeni insan gibi yanına gidip hos sohbet edeceksin. Butun sorunları kendin yaratıyorsun farkında değilsin. Benim kızım benim mutlulugumu dusunmeyip garip garip triplere girse çok uzulurdum annen adına üzüldümBen mutsuz olması için elalem demedim, sadece daha boşanmaya yeni atlatmışken annemi adamla bulunduğumuz yerde düşünemiyorum, mesela bir parkta görsek yanlarına gitsek bir dert gitmesek bir dert.
Ve şu an daha adamı görmemişken annem nasıl biri olduğunu bilmeden hemen burda otururum demesi, sanki adamın yıllardır hayatımızda gibi davranmasına kızıyorum.
Ben vicdan azabından kötü olurum tabi birşey demiyorum ancak vizede hal vermek lazım, annem her sene bir başkasıyla evlenmiyor. Bir de anne olunca insan kötü oluyorBırakın kadın hayatını yaşasın, istediği sevdiği adamla evlensin. Yarın birgün ona bişey olursa, vicdan azabından ölursunuz, benden söylemesi.
Size yakın oturmak istemesi bence daha iyi. Birbirinizden her daim haberdar olursunuz. Babanizla yolları ayrılmış, elalem de ne derse desin.
Anneniz bu durumda bile çocuklarını torunlarını düşünüyor siz elalemi düşünüyorsunuz. Evlenecek tabi ki. Bekar kadın. Kime ne? Sorun sizde. Yanlış düşünen ve bencil davranan sizsiniz. Bence de psikolojik yardım alın. Kadını rahat bırakın.Ben mutlu olmasını istiyorum annemin kabul ettim sadece ama sadece annem için ancak yakın bir yerde otururum demişti şimdi bizim bulunduğumuz yerden başka yere gitmek istemiyor aynı yerde duralım istiyorum, torunum hasta olur size birşey olur vs dedi
Sadece net yorum almak için yazıyorum.Annem başkasıyla evlenmek istiyor.İlk defa buluşucaklarmış bizimle paylaştı tamam dedik.1 tane kardeşim var erkek onunla kalıyordu.ilk önce evlenince buraya yakın bir ilde otururum diyordu.Şimdide sizde aynı yerden ev tutarız diyor.çocuklarımı bırakamam demiş.Ben evliyim çocuğum var,kardeşimde 30 küsür yaşında ama ben annemle aynı yerde durmak istemiyorum.yanlış anlaşılmasın annemden ayrı durmak istemiyorum ama başka adamla aynı yerde annemi düşünemiyorum şu an.babam burda akrabalarımız arkadaşlarım herkes burda.Çok meraklı herkes.Annemle babam boşandığında bile neden diye herkes sordu.Annem istemiyor musun dedi.sen bilirsin ama ben düşünemiyorum şu an dedim o kadar.
Sizce hata mı yapıyorum.Anne sen bilirsin sen nerde mutlu olucaksan öyle mi olsun demeliyim yoksa anne biz zaten kaç yaşındayız başımızın çaresine bakarız aynı yerde durmamıza gerek yok mu demeliydim.
Ama evlendiğinde evlendiği adamla konuşmak bile istemiyorum.daha boşanmalarını yeni atlattım.annemin başkasıyla evlenme fikrine yeni alıştım,birde aynı yerde onları düşünemiyorum
ne yapmalıyım
babanizla annenizin bir bagi yok artik sizin babaniz sadece babaniz ayni sehirdeyse annenize ne ki?ben evlensin mi evlenmesin mi demedim zaten evliliğini kabul ettim
sadece evlenince yakın bir ilde oturucakken şimdi bulunduğumuz yerde oturmak istiyor.burda babamın olması filan bilmiyorum işte
Adamın çocukları varmı onlar nerdelerSadece net yorum almak için yazıyorum.Annem başkasıyla evlenmek istiyor.İlk defa buluşucaklarmış bizimle paylaştı tamam dedik.1 tane kardeşim var erkek onunla kalıyordu.ilk önce evlenince buraya yakın bir ilde otururum diyordu.Şimdide sizde aynı yerden ev tutarız diyor.çocuklarımı bırakamam demiş.Ben evliyim çocuğum var,kardeşimde 30 küsür yaşında ama ben annemle aynı yerde durmak istemiyorum.yanlış anlaşılmasın annemden ayrı durmak istemiyorum ama başka adamla aynı yerde annemi düşünemiyorum şu an.babam burda akrabalarımız arkadaşlarım herkes burda.Çok meraklı herkes.Annemle babam boşandığında bile neden diye herkes sordu.Annem istemiyor musun dedi.sen bilirsin ama ben düşünemiyorum şu an dedim o kadar.
Sizce hata mı yapıyorum.Anne sen bilirsin sen nerde mutlu olucaksan öyle mi olsun demeliyim yoksa anne biz zaten kaç yaşındayız başımızın çaresine bakarız aynı yerde durmamıza gerek yok mu demeliydim.
Ama evlendiğinde evlendiği adamla konuşmak bile istemiyorum.daha boşanmalarını yeni atlattım.annemin başkasıyla evlenme fikrine yeni alıştım,birde aynı yerde onları düşünemiyorum
ne yapmalıyım
Aynı ben işte, bende yeni boşanmasını atlattım zaten üzülüyorum bir de hiç bilmediğimiz tanımadığımız bir adam olucak üstelik bulunduğumuz yerde, onları parkta markette düğünde her yerde görücem ve annemin yanında başka bir adam görmek istemiyorumBenimkiler de 8 yıl önce boşandı hatta annemi evi kurmasında ben yardım ettim sık sık yanına giderdik görüşürdük ama başkasıyla evleniceğini sölediği zaman birdaha konuşmadım daha sizin gibi boşanmayo kaldıramadım ki evlenmesi çok zoruma gitti. 3 yıl görüşmedim ozamn ayrıldı ondan rahat ettik. Babamda çok şükür hiç evlenmek istemedi istesede ben kabul etmem yabancı insanlar istemıyorum bide onun colugu cocugu olucak hiç çekemem orası benim baba evim benden başkası giremez. Babamında kimseyle paylaşamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?