Annemin Başkasıyla Evliliği

Annen evlenmek istiyor bunda ne kötülük var kim bence konu açarken gelecek tepkileri tahmin etmeliydin çoğunluğun dili sivri olsa da.dogruyu söylüyorlar. Yas mi tutacaktı baban için, belki kısmeti yeni çıktı beklemek istemiyor. Kadınların çok daha zor sevgili es bulduklarını biliyorsun erkek olsa bugün olmasa yarın olsun der. Parkta da görürsen medeni insan gibi yanına gidip hos sohbet edeceksin. Butun sorunları kendin yaratıyorsun farkında değilsin. Benim kızım benim mutlulugumu dusunmeyip garip garip triplere girse çok uzulurdum annen adına üzüldüm

Ben vicdan azabından kötü olurum tabi birşey demiyorum ancak vizede hal vermek lazım, annem her sene bir başkasıyla evlenmiyor. Bir de anne olunca insan kötü oluyor

Yani çok istemiyorum ne yapayım, sadece ama sadece annemin mutluluğu için kabul ediyorum

Anneniz bu durumda bile çocuklarını torunlarını düşünüyor siz elalemi düşünüyorsunuz. Evlenecek tabi ki. Bekar kadın. Kime ne? Sorun sizde. Yanlış düşünen ve bencil davranan sizsiniz. Bence de psikolojik yardım alın. Kadını rahat bırakın.

Bencillik yapıyorsunu. Cümleleriniz hep herkesin ne düşündüğü ile ilgili. Utanır gibi annenizi uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz yaptığınız ayıp. Kendi hayatınızı herkes ne der çerçevesinde yaşamak sizin seçimini ama annenizin hayatına müdahale etmeyin. Dahası ne sizin yaşınız küçük ne kardeşinizin. Yarın bir gün kardeşiniz de evlendiğinde anneniz gözü kapıda çocuklarımdan biri gelsin de konuşalım diye bekleyecek. Evlilik sadece cinsellik değil evde bir ses bile istiyor insan yeri geldiğinde. Doğru veya yanlış annenizin kararlarında yanında ona destek olun. Bir evlat olarak yakışanı budur

Annemi 50kusur yasindan ssonra evlendirdim.6 yildir evli,nikah sahitligini de esim yapti misler gibi mutlu.Ben yuva kurdum o niye kurmasin?
Guzel dusunelim ayrilmakta hak evlenmekte...

Esiylede sohbetimiz yerinde onlar mutlu olunca ben cok seviniyorum.

Merak etmeyiniz babanizda evlenir yalnizlik Allaha mahsus.Babaciyiz biraz sanki.

Gozunuzun onunde olmasi daha iyi.
Bence baska sehirde yasamasin, imkani varsa yakinizda otursunlar.
Bu yastan sonra evlilik genclikteki gibi dolu dizgin olmaz ki, yani onlar birbirine yol arkadasi olurlar.

10 yaşında bakıma muhtaç çocuk değilsiniz ki artık. Anne oldu diye her daim sizin isteklerinize göre yaşayacak değil, anneniz sizi ve kardeşinizi bir birey haline getirmiş. Artık kendi hayatına bakabilir, ne istiyorsa onu yaşar. Elalemin ne düşündüğüne göre yaşayamazsınız ömür boyu. Bunca zaman size iyi bir annelik yaptıysa siz de iyi bir evlat olarak onun kararlarına saygı duymalı ve desteklemelisiniz.

Annem 2.evliliğini yaptığında ben 18 kardeşim 13 yaşındaydı. Yine de sizin bu verdiğiniz tepkileri vermedik, nasıl mutlu olacağına inanıyorsa öyle yapmasını yanında olduğumuzu söyledik.
18 yaşında annemden ayrılıp tek yaşamak pahasına onun mutluluğuyla mutlu olup üzüntüsüyle üzüldüm.
Anneler çocuklarının kölesi olmamalı. Sizin elalem ne der düşüncenizden daha önemli değil mi annenizin mutluluğu?
Bırakın mutlu da olsa mutsuz da olsa kendi tercihi olsun. Nerede nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın.

ben evlensin mi evlenmesin mi demedim zaten evliliğini kabul ettim
sadece evlenince yakın bir ilde oturucakken şimdi bulunduğumuz yerde oturmak istiyor.burda babamın olması filan bilmiyorum işte
babanizla annenizin bir bagi yok artik sizin babaniz sadece babaniz ayni sehirdeyse annenize ne ki?

Herkes çok meraklı annem babam boşandığında BİLE neden diye sordu herkes demeniz çok garibime gitti. herkes merak eder tabi böyle bir şeyi. Tanımadığınız bir insana söyleseniz o bile merak eder kaldı ki çevreniz etmesin. Bende merak ederim

ben olsam su durumda annem yakinimda olacak diye sevinirdim çünkü anneniz hiç tanimadiginiz bir adamla yeni bir hayata başlayacak ve bu surecte yakininizda olacak
evlenecegi kisiyle hic konusmamak istememenizdeki sebep ne anlamadim?
bu bile annenizle es adayinin evliligini etkileyecek bir sebep adamin henuz bir kotulugunu gormemissiniz annenizle babanizin bosanma sebebide o adam degil belki cok iyi bir insan ve annenizi cok mutlu edecek bu kadar on yargili olmaniza gerek yok su an

Ne kadar bencilsin.daha bosanmasini zor kabullendim diyosun.10 yasinda cocukmusun Allah askina.kadini rahat birakin

Toplum baskısı işte
Kadını her yaşta etkiliyor...
Babanız ordaysa orada yani bu kadın boşanmış da başka biriyle evleniyor...

ortada yüz kızartıcı bir şey mi var...
Bu yaştan sonra toplum zaten yeterince baskı yapıyorken kızının ona destek olması lazım...
Topluma katılması değil...

mutlu olmayı hak ediyor

Önceki konularda da annem bizim üzerimize kaldı diye dert yanıyordu. Babasının sorumluluğu ki kaç yaşında adam ne sorumluluğu olacaksa üzerlerinde kaldı diye tafra yapıyor bence

Adamın çocukları varmı onlar nerdeler

Benimkiler de 8 yıl önce boşandı hatta annemi evi kurmasında ben yardım ettim sık sık yanına giderdik görüşürdük ama başkasıyla evleniceğini sölediği zaman birdaha konuşmadım daha sizin gibi boşanmayo kaldıramadım ki evlenmesi çok zoruma gitti. 3 yıl görüşmedim ozamn ayrıldı ondan rahat ettik. Babamda çok şükür hiç evlenmek istemedi istesede ben kabul etmem yabancı insanlar istemıyorum bide onun colugu cocugu olucak hiç çekemem orası benim baba evim benden başkası giremez. Babamında kimseyle paylaşamam.

Aynı ben işte, bende yeni boşanmasını atlattım zaten üzülüyorum bir de hiç bilmediğimiz tanımadığımız bir adam olucak üstelik bulunduğumuz yerde, onları parkta markette düğünde her yerde görücem ve annemin yanında başka bir adam görmek istemiyorum

Ama babamdan çok çektiği için güzel söz ilgi görmediği istemeyerek olsa tamam dedik ama aynı yerde durmak istemiyorum onları sürekli görmek istemiyorum
Bir akşam rüyamda annemi ölmüş olarak gördüm o zaman keşke evlenmesine izin verseydim mutlu olsaydı diye çok ağladım çok etkilenmiştim
Annemin evlenmesini istemesek bu sefer üzülüyorum tamam desek yine üzülüyorum
Sen evli misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…