- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
Aynen öyle, nezaman başımız sıkışsa anne koşş , ozman çocuk oluyoruz , işimize gelmediği zaman yetişkin . Bu tarz kişilikler kendi işini kendisi görsün anasına babasına minnet etmesin .E doğursun diye yalvarmadıysanız, aklınız eriyor alın şimdi canınızı? Sapla samanı karıştırıyorsunuz. “Ben, benim, bana ait” dediğiniz ilk anlarda ailenize ait hiçbir şeyin size ait olmadığını anlayıp evide terketmeniz lazım. Ama anne evinde yan gelip yatıp her türlü hizmeti gördürüp evlenirken her türlü yardımı alıp yetmeyip kendi evinizi düzerken bile anne babanızı çağırıp sonunda da “sonuçta benim” diyorsanız; işinize geldiği zaman yetişkin, işinize geldiği zaman özel alancı olursunuz.
Rabbim sağlık versin annenize inşaallah iyileşir,Yahu o mobilyalar zaten mobilyacıdan alınmadı/yaptırılmadı mı?
Yatak örtüleri, halılar kişiye özel tasarım mı?
Eğer yatağınız açık olsa, etrafta çamaşırlarınız,özel eşyalarınız falan olsa anlayacağım da; zaten yeni yerleştirilmiş olduğuna göre hoşuna gitmiş, çekmiş, göndermiş, az biraz da koltuklarını kabartmıştır. Ne var bunda?
Benim odamın kapısı hep açıktır. Özel ve mahrem eşyalar etrafta saçılı olmadığından dolayı herhangi bir sorun görmem. Ama bu benim elbette.
Ancak; ne olursa olsun bu annenizi kırmaya inanın değmez.
Keşke benim anneciğim de gene yürüyebilse de, gelse resimlerini çekse evimin.
Kıymetini bilin sağlıklı olmalarının.
Amin, çok teşekkürler. Tüm hastalara şifa diliyorum.Rabbim sağlık versin annenize inşaallah iyileşir,
Yüzde yüz rahatsız olurdum çok haklısın arkadaşım. Bende de benzer problemler var..Arkadaşlar bir ay önce yeni bir eve taşındık. Ailelerimizden farklı şehirde yaşıyoruz. İl dışı başka yere taşındık ve annemle babam yardıma geldi sağolsunlar. Ev yerleştikten sonra annem banyolar ve yatak odam da dahil evimin her noktasının fotoğrafını çekip kardeşime ve akrabalara göndermiş. Ben bunu başkalarından duydum ve benden izinsiz göndermesinden çok rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız rahatsız olur muydunuz?
Güncelleme: arkadaşlar bir husus yanlış anlaşıldı sanırım. Ben insanlar benim yatak odamı görürse hayal kurarlar filan demiyorum. Ben sadece benim evimin fotoğraflarının bana sormadan çekilip en az 15 kişi olan whatsap grubunda paylaşılmasından rahatsızım. Sizin yatak odanız özel olmayabilir ama benim için özel. Annem de bu düşüncemi biliyor. Bu duruma saygı duyulması gerekirdi diye düşünüyorum.
Anan baban var ve sana dert mi bu nasıl bir zihniyet yaMuhtemelen taşlanacağım ama:
Türk toplumunda anan baban var mı derdin var yemin ediyorum.
Bence abartmıyorsunuz, haklısınız. Sizin özeliniz. Size sormadan göndermesi doğru değil.
Annenizle konuşmanız lazım bu konuyu. Neden yapmış size sormadan söylemeden.Arkadaşlar bir ay önce yeni bir eve taşındık. Ailelerimizden farklı şehirde yaşıyoruz. İl dışı başka yere taşındık ve annemle babam yardıma geldi sağolsunlar. Ev yerleştikten sonra annem banyolar ve yatak odam da dahil evimin her noktasının fotoğrafını çekip kardeşime ve akrabalara göndermiş. Ben bunu başkalarından duydum ve benden izinsiz göndermesinden çok rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız rahatsız olur muydunuz?
Güncelleme: arkadaşlar bir husus yanlış anlaşıldı sanırım. Ben insanlar benim yatak odamı görürse hayal kurarlar filan demiyorum. Ben sadece benim evimin fotoğraflarının bana sormadan çekilip en az 15 kişi olan whatsap grubunda paylaşılmasından rahatsızım. Sizin yatak odanız özel olmayabilir ama benim için özel. Annem de bu düşüncemi biliyor. Bu duruma saygı duyulması gerekirdi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?