Annemin benden habersiz evimin fotoğraflarını çekip paylaşması

Aynen öyle, nezaman başımız sıkışsa anne koşş , ozman çocuk oluyoruz , işimize gelmediği zaman yetişkin . Bu tarz kişilikler kendi işini kendisi görsün anasına babasına minnet etmesin .

Yahu o mobilyalar zaten mobilyacıdan alınmadı/yaptırılmadı mı?
Yatak örtüleri, halılar kişiye özel tasarım mı?

Eğer yatağınız açık olsa, etrafta çamaşırlarınız,özel eşyalarınız falan olsa anlayacağım da; zaten yeni yerleştirilmiş olduğuna göre hoşuna gitmiş, çekmiş, göndermiş, az biraz da koltuklarını kabartmıştır. Ne var bunda?

Benim odamın kapısı hep açıktır. Özel ve mahrem eşyalar etrafta saçılı olmadığından dolayı herhangi bir sorun görmem. Ama bu benim elbette.

Ancak; ne olursa olsun bu annenizi kırmaya inanın değmez.

Keşke benim anneciğim de gene yürüyebilse de, gelse resimlerini çekse evimin.
Kıymetini bilin sağlıklı olmalarının.

Kesinlikle haklısın! Aynısını yaşadım, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Bende evimin bize özel bir alan olduğunu düşünüyorum. Benim yatak odam çekilmedi ama evimin videoları kayınvalidem tarafından çekilip akrabalara atılmıştı ne kadar sinirlendiğini anlıyorum o yüzden.

Rabbim sağlık versin annenize inşaallah iyileşir,

Reactions: csi
Nolcak ki ya? Bende hoşlanmam ama sizin durumda olsaydım teyzeme kuzenime görüntülü arama ile evimi gösterebilirdim bile.

Yatak odasının da böyle özelim özelim diye abartılmasıda garip geliyor bana, özelse evimin her yeri özel neden sadece yatak odası ki?

Yüzde yüz rahatsız olurdum çok haklısın arkadaşım. Bende de benzer problemler var..

Burada yazılanlara katılıyorum bence de abartmışsınız. Yatak odası sanki grinin elli tonundaki özel oda mı? Bu yatak odası benim kutsalım tavrını gerçekten hiç anlamıyorum ve anlamayacağım sanırım. Anneniz babanız neden üstelik başka şehirden sizin ev taşımanıza yardıma geldi ki? Evlenmiş barklanmış kocaman insansınız, böylesine aileye bağımlı olursanız sonra dönüp ama benim özelim karışma deme lüksüne sahil olmazsınız benim fikrime göre

Büyütmüşsün canım
Anne babanın gururu evladıdır
Güzel ve başarılı olduğu zamanlarda
Sanki kendileriymiş gibi sevinir mutlu olurlar
Ve bunu paylaşıp evladını överler
Takma çok mutlu olmuş belliki
İnan sen bile okadsr mutlu olmamışsındır
Onlar havalara uçup mutlu oluyorlar
Mutluluğumuzu başarımızı görünce
Bu benim fikrim

Anneniz yanlıs olcak kişiler olsaydi atmazdi.Kizcaginiz bi durum olmadigini dusunmustur ki atmistir.Tabi size söylese daha iyiydi ama sorun edilcek bi durum yok.Fazlada büyütmeyin hani

Annenizle konuşmanız lazım bu konuyu. Neden yapmış size sormadan söylemeden.

İnsan neden bir başkasını evini merak eder bana hep garip geliyor. Ev görmeye gitmek falan hiç anlamadığım ve saçma bulduğum şeyler. Ben kimseye göndermem fotoğrafını mesela ne alaka yani, görmeyiversinler. Kardeş başka ama, onlar görebilir. Anneniz de heves etmiş demek ki göstermeye, büyütülecek bir şey değil. Takmayın kafanıza.

Bana da gayet normal geldi evini merak etmişler çekip atmıştır ben atanınca akrabalarımda merak etmişti teker teker odalarıgösterdim aklıma hiç kötü bir şey gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…