- 2 Mart 2017
- 1.118
- 1.409
- 83
- 40
- Konu Sahibi Purpleviolett
-
Şöyle ki benim erkek kardeşim Bursa'da okuyor bana sinirlendiğinde seni yurda verip kardeşinin yanına gideyim diyor ama hep kavgaya oluyor buAnnenin bu davranışı sana özgüven eksikliği ile dönmeye başlamış bile.
Kadın seni korumaya çalışıyor kendince çünkü memleket sapık dolu. Ve bunu yaparken aslinda kendini sana bağlamış bir hayat yaşadığının farkinda değil.
Annenin psikolojik desteğe ihtiyaci var . Her zaman yaninda olmayacak. Hayat boyu seni koruyup kollayamayacak. Benim de oglum 17 yaşında. Artik arkadaslariyla maça, kahvaltiya , tek başına giyim alisverislerine gitmeye başladı. Ben de yüreğim ağzımda yolluyorum ama yolluyorum . Siz biraz gec kalmissiniz. ;(
Oyle olunca da daha eve gelmiyor musun diye sirkeli aramaya başlıyorYanlış yapıyorsunuz.
Duysa daha çok sıkar sizi.
Ders yoksa ders yok, arkadaşlarla şuradayız, geç kalmam merak etme diye mesaj atın en azından.
Ya da akşam sıradan sohbet konusu gibi anlatın.
Kızsa da zamanla anlayacaktır.
Aynen öyle bana da diyor bir uğraşım yok olsa seni mi takacak diyorOnun kendine bi uğraş bulması lazım. Annene bi aktivite bulmalısın zamanı geçirmesi için. Benim annem evde boşken beni sürekli arardı ama bi misafirlikte meşgulken hiç aramaz unutur beni
Ders çalışma vs bahanelerle birkaç saat dışarıda geçir geç olmadan dön her seferinde. Endişesi kalmayacağı için bırakır. Bi gün arkadaşlarını cümbür cemaat çağır eve anneni bir güzel darlasınlar e napiyim ben onlarla çıkmıyorum görüşmek istiyorlar eve gelecekler artık de
Maalesef bide yalan söylerken bile korkuyorum :/Resmen zorla yalana teşvik ediyor.
Annenle baban ayri mi ?Şöyle ki benim erkek kardeşim Bursa'da okuyor bana sinirlendiğinde seni yurda verip kardeşinin yanına gideyim diyor ama hep kavgaya oluyor bu
Konu buna gelince sen tek başına bir şey yapamazsın yalnız kalınca çamaşır yemek nasıl yapacaksın derslerin olacak diyor buna getiriyor konuyuAnnen sana en buyuk kotulugu yapiyor farkinda degil
İlkokul cocugu gibi okula servisle gidiyorsun
İnsanlardan korkarsan cekinirsen nasil yarin bagimsiz bi birey olucaksin
Bana univden sonra yaşarsın hayatını herkes tutturmuş hayatını yaşamak diye ne bu türk insanı dakika gezme merakı mezun olunca gezersin filan diyorAy yok artık
Yaşıtların eve, yurda girmiyorlar, senin çektiğin şu eziyete bak. Anladığım kadarıyla sessiz sakin kendi halinde birisin, ama cingar çıkarma vaktin gelmiş bence. En güzel yıllarını deli dolu yaşamadan geçiriyorsun çünkü. Üniversite yılları bir daha gelmeyecek. Ne yap et bir çözüm yolu bul. Anneni doktora mı gönderirsin, kavga mı edersin, naparsın orasını bilemem.
ee evlendiginde nolcak o zmn kim yapcakmis camasiri yemegi ?Konu buna gelince sen tek başına bir şey yapamazsın yalnız kalınca çamaşır yemek nasıl yapacaksın derslerin olacak diyor buna getiriyor konuyu
O zaman sessize alın ya da haber vermeyin keyfinize bakın.Oyle olunca da daha eve gelmiyor musun diye sirkeli aramaya başlıyor
Hayır ayrı değiller ama babam yurtta kalan diyor annem bırakmıyor yani şöyle sinirlenince niye babana yurtta kalmak istediğini söylemedin diyor ama söyleyemedim ki hemen kendisi ben kızımla gidecem onu orada yalnız mi birakacam diye babama kizmistiAnnenle baban ayri mi ?
Yurtta kalman senin yararina olur
Mezun olunca iş hayatı başlıyor ne gezmesi.Bana univden sonra yaşarsın hayatını herkes tutturmuş hayatını yaşamak diye ne bu türk insanı dakika gezme merakı mezun olunca gezersin filan diyor
Aksam sormak diye bir şey olamaz ki kapıya geldiğim an kavga başlar erkek kardeşin senin gibi değil sen istediğim gibi olmadın ne bu böyle diye günlerce benle kavga eder.O zaman sessize alın ya da haber vermeyin keyfinize bakın.
Akşam sorarsa sıradan bir şey gibi detay vermeden anlatırsınız.
Babanız kiminle kalıyor?Hayır ayrı değiller ama babam yurtta kalan diyor annem bırakmıyor yani şöyle sinirlenince niye babana yurtta kalmak istediğini söylemedin diyor ama söyleyemedim ki hemen kendisi ben kızımla gidecem onu orada yalnız mi birakacam diye babama kizmisti
O zaman babanıza söyleyin, annenizi çağırsın, siz yurda çıkın.Aksam sormak diye bir şey olamaz ki kapıya geldiğim an kavga başlar erkek kardeşin senin gibi değil sen istediğim gibi olmadın ne bu böyle diye günlerce benle kavga eder.
Her seferinde söylüyorum ben 20 21 yaşındayım 15 değilim diye iyi git sürt disarilarda diye kavgaya başlıyor bugün de kavgaliyiz mesela dün dedim arkadaşımla kahve içmeye gidecem diye tamam sonra yanınıza gelirim dedi sonra kavgaya başladı senin laflarından belli sen beni istemiyorsun ama benim oğlum beni yanında ister o senin gibi değil onunla her yeri gezeriz diye söylüyor. Ben annemle de dışarı çıkıyorum her yere kendisiyle gidiyorum alisveroakahve içmeye ne bilim adalara gezmeye mesela annemle gidiyorum ama yani sıktı artık.Mezun olunca iş hayatı başlıyor ne gezmesi.
Afedersiniz ama anneniz sizi 5 yaşındaki saf çocuk sanıyor hala
Şimdi söylüyorum kendisine okuldan eve geliyorum hayatım senden farklı değil diyorum sen en azından insan görüyorsun diyor bana. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten hiç bir anım yok arkadaşlarımlaLise hayatini devam ettirmek istiyor anneniz.Bunu kırmalısiniz.Degilse ilerde soyle bir cumle kurmanız kacinilmaz: Üniversite okudum ama hic bir sey anlamadim .Hic ani biriktirmedim .Hic bir etkinliğe katilmadan okula gittim gittim geldim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?