Annemin beni hiç yalnız bir yere bırakmaması

Aksam sormak diye bir şey olamaz ki kapıya geldiğim an kavga başlar erkek kardeşin senin gibi değil sen istediğim gibi olmadın ne bu böyle diye günlerce benle kavga eder.
Sen istedigim gibi olmadin mi
Annen olayi farkli algiliyor yalniz.
Ona hep bagimli olmani istiyor
Nokta
Babanin konuya el atmasi lazim yoksa senin bisey yapabilecegini sanmiyorum.

Gerçekten bırakın gitsin oğlunun yanına yoksa çok pişman olacaksınız.

Sen istedigim gibi olmadin mi
Annen olayi farkli algiliyor yalniz.
Ona hep bagimli olmani istiyor
Nokta
Babanin konuya el atmasi lazim yoksa senin bisey yapabilecegini sanmiyorum.
Babama soylesem yurda tamam der ama onu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum çok büyük kavga gürültü olur. Yani annemle anlaşamadığımız tek konu bu konu onun dışında annem çok iyi biri aslında. Neden böyle birisi oldu anlayamıyorum :/

Yol yakinken bir çözüm bulun .Ya bu kadar baski kurmasin ya da sizle yaşamaktan vazgecsin .
Size mi guvenmiyor acaba gecmiste bir sorun yaşandı mi ?Yoksa anneniz gerçekten cok takintili ve baskici.Bu yasa gelip uni kazanmis birine ceza bu .

Babam iş nedeniyle yurt dışında
İşte şimdi mesele anlaşıldı.
Anneniz sizi değil kendisini düşünüyor.
Yalnız kalmak istemediği için sizi rahat bırakmıyor.
Ya oğlunun yanına göndereceksiniz ya da yalan söylemeye devam edeceksiniz.

İşte kendisi univi okuma yeri olarak görüyor yani üniv sadece okumak ve ders aralarında arkadaşlarla görüşmek

Biraz öyle gibi çünkü bana sürekli ben bu evde yalnızım senin için buradayım diyor ben de senin için eve erken geliyorum diyorum bunu söyleyince yine tartışıyor laflarından belli sen arkadaşlarınla dışarı çıkmak istiyorsun benim çocuklarım niye böyle oldu diye.

Kavgadan kork disardaki insanlardan kork cevreden kork
Konu senin arkadaslarinla gezip gezmemen degil bak ilerde hayata karsi tek durdugunda tökezlersin
Onune gelen sana laf soyler de sen agzini acamazsin cunku ozguvenin yok cunku bu kadar baskida ozguven olmaz
Annenle guzelce konus, kendi iyiligin icin.

Ay annenizin yakasını toplayıp rahat bırak artık şu kızı diye sarsasım geldi.

Öncelikle şunu kabul ettirmeliyiz anneniz hasta ve tedavi olmadan toplum içine karışmaması gerekiyor. Uzman değilim elbette ama ruhsal bir sıkıntı olduğu bariz.

Muhtemelen kendisi hiçbir şey yaşamadı sizin de yaşamanızı istemiyoru ve kıskançlıktan deliriyor. Bazılarına saçma gelecek annesi neden kıskansın diye belki ama o kadar bariz ki bence.

Babanızın gelme durumu varsa düzgünce konuşup bu sorunu çözmeniz gerekiyor.

Ne demek kahve içerken yanınıza gelirim ya?

Bir akrabamız kızına aynen böyle hapis hayatı yaşattı, kimseyle görüştürmedi 32 yaşına gelince de eee yok mu biri tanıştır bizi diyor. 3 lü koltuk takımıyla mı evlenecek bu kız. Herhangi bir insan mı tanımış.

Önce annenizi bir doktora götürmeye ikna edin sonra arkadaşlarınız olduğuna bir şekilde alıştırın. Bu hayat böyle geçmez. Gerçekten. Siz yazdıkca ben sinirden kuduruyorum burda. Çok sinirlendim.

Annenizi önce psikoloğa götürün.
Sonra ismek kursuna ikna edin mutlaka.
Çevre edindikçe, ismek onu meşgul ettikçe sizi rahat bırakır.

İşte kendisi univi okuma yeri olarak görüyor yani üniv sadece okumak ve ders aralarında arkadaşlarla görüşmek
Keske hic gelmeseymiş.Teyzeye bak ilkokul çocuğu yetiştiriyor sanki .
Bir an once cikin yurda .Ben yurtta kaldim .Ilk zamanlar cok zorlandım .Ama simdi dönüp bakinca en guzel anilarimi biriktirmisim .En iyi arkadaslarimi o yurtta kazanmışım. Simdi Türkiye nin her yerinde arkadasim var. Gidince ziyaret edip kapısını çalabileceğim.

Evet yani ben söylüyorum zırt pırt mi dışarı çıkacağım sanki diye bana yine de sen beni istemiyorsun ben anladım anlayacağimi diyor ve her seferinde kardeşimle beni kiyasliyor

Ya annem biliyor aslında çok sıktığını ama bunu neden bana yaptığını anlayamıyorum ben anneme seni hiç istemiyorum filan da demiyorum ki sadece yani özgürlük istemek bile annem için suç bu ülkede özgürlükten mi söz ediyorsun dışarı çıksan 10 dan aşağı eve girmezsin gibi laflarla bana bağırıyor

Bana diyor senin erkek kardeşin yurtta kaldı zorluğu biliyor o yüzden beni yanında istiyor sen isteme ne halin varsa gör diyor ama bırakmıyor kendisini de anlamaya çalışıyorum ama yanlış ve doğru arasında gidip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…