- 27 Mayıs 2014
- 163
- 53
- 48
- Konu Sahibi justsmile123
Kızlar merhaba. Önceki konumu da okursanız şimdi daha iyi anlarsınız diye düşünüyorum. Araba alınacağından bahsetmiştim,annemle arabayı yarın alıyoruz. Fakat krediyi yapılandırarak annem çekti,kefili de ben oldum. Bankaya toplam 54.000 lira 4 yılda ayda 1100 lira olarak geri ödenecek. Kredi çekildiği zaman annem benim ödememi istedi,bende evlenecegim zaman arabayı satıp eşya alma şartıyla ödemeyi kabul ettim. Fakat bugün annem arabayı benim üzerime yapalım,x'e güvenmiyorum dedi(sevgilime). Bende burdan satmıycağını anladım. Ama annemin üzerine olan herşeyi ben ödemeye devam edicem. 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz sevgilimle,eger araba satilmazsa ben evime esya alamam. Cunku annem de destek çıkmaz babam da. Bu kadar borcu da ileride sevgilimle ödeyebileceğimizi düşünmüyorum. Çünkü ev kredisi de eklenicek ileride,şuan sevgilimin babasında olan tapu biz evlendikten sonra bize verilecek dolayısıyla evin kredisini de ödüycez. Ben napıcam anneme nasıl kabul ettiricem arabanın benim çeyiz param olduğunu? Artık çok yoruldum inanınki