Annemin derdi 🥺

minnie mouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
1.557
1.709
133
32
Merhabalar kızlar ramazanın 2. Günü annem şiddetli baş dönmesi (tavan yere düşer gibi olmuş) ve kusma şikayetiyle hastaneye gitti kbb ye kulak kristali yerinden oynamış ilaç kullanıyor ama geçmedi hala pek bi düzelmede yok var mı başına gelen bundan kurtulan çok zor gerçekten hiç bi iş göremiyo zorla yürüyo nedir bunun çağresi :KK43:

Bebekten sonra uykusuz geceler sonucu çok şiddetli olmasada ben de yaşamıştım. Kendiliğinden geçti sonra, şuan bir sorun yok.
Çok ani hareketler yapmasın. Özellikle yatarken, yattığı yerden kalkarken falan.

Bebekten sonra uykusuz geceler sonucu çok şiddetli olmasada ben de yaşamıştım. Kendiliğinden geçti sonra, şuan bir sorun yok.
Çok ani hareketler yapmasın. Özellikle yatarken, yattığı yerden kalkarken falan.
Robot gibi hareket ediyo zaten
Ne kadar sürede geçti sizinki

Eşim(o zamanlar sevgiliydik) geçirdi bu hastalığı.
Yıllar oldu bazen hala başı döner.
O dönemde 3 gün hastanede yattı, boyunluk kullandı 1 aya yakın.
Ani ve tempolu hareketlerden kaçındı.
Eğilmek falan yasaktı diye hatırlıyorum.
Özellikle ilk 10 gün komple yattı evinde de.
Gerçekten yaşayan bilir, fazlaca zor.
Gözünü açamazdı dünya dönüyor diye, gözü kapalı yemeğini bile biz yedirirdik.
Çok geçmiş olsun.

Babamda da cok siklikla olur cnm suanda da var hala busefer cay kahvr icme bi sure o seklde dene demis dr. Belli basli hareketleri var onu yapiyor evde 3 4 yildir ara ara olur babamda ama hayat kalitesini bitiriyo egilmeli kalkmali bi durumda olmak zornda kalnca dusmek uzere oluyor uzuluyoruj babama da annene de ve cumle hastalara acil sifalar versin Rabbim

Tek çaresi stresten uzak kalmak ve yatmak.
İlaçları düzenli kullanırsa geçer.
Aylarda sürebiliyor bu durum.
Allah şifa versin. Geçmiş olsun.

Eşim(o zamanlar sevgiliydik) geçirdi bu hastalığı.
Yıllar oldu bazen hala başı döner.
O dönemde 3 gün hastanede yattı, boyunluk kullandı 1 aya yakın.
Ani ve tempolu hareketlerden kaçındı.
Eğilmek falan yasaktı diye hatırlıyorum.
Özellikle ilk 10 gün komple yattı evinde de.
Gerçekten yaşayan bilir, fazlaca zor.
Gözünü açamazdı dünya dönüyor diye, gözü kapalı yemeğini bile biz yedirirdik.
Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
Annemde gözümü kapatınca dönüyo diyo ama ilk gün o da açmamıştı gözlerini

Babamda da cok siklikla olur cnm suanda da var hala busefer cay kahvr icme bi sure o seklde dene demis dr. Belli basli hareketleri var onu yapiyor evde 3 4 yildir ara ara olur babamda ama hayat kalitesini bitiriyo egilmeli kalkmali bi durumda olmak zornda kalnca dusmek uzere oluyor uzuluyoruj babama da annene de ve cumle hastalara acil sifalar versin Rabbim
🙏🏻 amin çok zor gerçekten

Merhabalar kızlar ramazanın 2. Günü annem şiddetli baş dönmesi (tavan yere düşer gibi olmuş) ve kusma şikayetiyle hastaneye gitti kbb ye kulak kristali yerinden oynamış ilaç kullanıyor ama geçmedi hala pek bi düzelmede yok var mı başına gelen bundan kurtulan çok zor gerçekten hiç bi iş göremiyo zorla yürüyo nedir bunun çağresi :KK43:
Bahsettiğiniz hastalık vertigo olabilir. Oynayan kristaller ilaçla yerine oturmaz ve bir doktorun fiziksel hareketlerle tedavi etmesiyle yerine oturtulur. Hangi ilacı kullanıyor?

Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
Annemde gözümü kapatınca dönüyo diyo ama ilk gün o da açmamıştı gözlerini
Doktor boyunluk verdi mi bilmiyorum ama, bir arayıp sorun isterseniz.
Çünkü boyunlukla zaten ani hareket edemedi ve kafasını sabit tuttuğu için hem hayatı kolaylaşmış hem de iyileşme süreci hızlanmıştı eşimin.

Doktor boyunluk verdi mi bilmiyorum ama, bir arayıp sorun isterseniz.
Çünkü boyunlukla zaten ani hareket edemedi ve kafasını sabit tuttuğu için hem hayatı kolaylaşmış hem de iyileşme süreci hızlanmıştı eşimin.
Evet boyunluk kullanıyo devamlı onu takınca biraz iyi hissetti kendi ni

Back
X