Annemin derdi 🥺

vertigo mu?
iyi bir doktor bulup kristali yerine oturtması lazım. özel hareketleri özel sandalyesi var onun.
ilaçla geçmez.

Bende de var çok ani hareketlet yapmayacak gece yatakta sağından soluma dönerken bile usulca dönüyorum mesela mekik cekemiyorum hemen geçmesini bekleme denizin dalgalanmasi gibi düşün yavaş yavaş silinmeyecek ha bu arada tansiyon problemi de yaşayabilir benimki yükseliyor ataklarda

Merhabalar kızlar ramazanın 2. Günü annem şiddetli baş dönmesi (tavan yere düşer gibi olmuş) ve kusma şikayetiyle hastaneye gitti kbb ye kulak kristali yerinden oynamış ilaç kullanıyor ama geçmedi hala pek bi düzelmede yok var mı başına gelen bundan kurtulan çok zor gerçekten hiç bi iş göremiyo zorla yürüyo nedir bunun çağresi :KK43:
sana özel mesaj attım bakmanı öneririm🤭

vertigo
bır kere bende de oldu o asırı streslı oldugum bır donemde
tedavısı var doktoruyla gorusmesı lazım

Betaserc ve opemin kullanıyor
Betaserc çok etkilidir ama çok düzenli kullanması gerekiyor yoksa etki etmez. Ek olarak bu hastalığın en önemli nedeni stres. Anneniz stresten uzak durduğu müddetçe vertigo atakları azalır tabii dönem dönem şiddetlenebilir o dönemler de kişiden kişiye değişir. Ataklarin şiddetli olduğu dönemlerde günlük acile götürüp serum taktirabilirsiniz.

Yaşayan bilir, hayatta basa gelebilecek en kötü rahatsızlıklardan biri

Bana da oluyor atak şekline geliyor. Bir atak 10 gün sürüyor.

Yalnız bırakmayın, stresten uzak kalsin, olabildigince sessiz ve isiksiz bir ortam saglayin. Allah şifasını versin

Yaşayan bilir, hayatta basa gelebilecek en kötü rahatsızlıklardan biri

Bana da oluyor atak şekline geliyor. Bir atak 10 gün sürüyor.

Yalnız bırakmayın, stresten uzak kalsin, olabildigince sessiz ve isiksiz bir ortam saglayin. Allah şifasını versin
Sizin ki daha kötüymüş allah şifa vermiş çok geçmiş olsun

Betaserc çok etkilidir ama çok düzenli kullanması gerekiyor yoksa etki etmez. Ek olarak bu hastalığın en önemli nedeni stres. Anneniz stresten uzak durduğu müddetçe vertigo atakları azalır tabii dönem dönem şiddetlenebilir o dönemler de kişiden kişiye değişir. Ataklarin şiddetli olduğu dönemlerde günlük acile götürüp serum taktirabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim ☺️

Bende de var çok ani hareketlet yapmayacak gece yatakta sağından soluma dönerken bile usulca dönüyorum mesela mekik cekemiyorum hemen geçmesini bekleme denizin dalgalanmasi gibi düşün yavaş yavaş silinmeyecek ha bu arada tansiyon problemi de yaşayabilir benimki yükseliyor ataklarda
ANnemde öyle robot gibi hareket ediyo
Tansiyon normal şimdilik
Bende kızıyorum arada hiç çabalamıyosun geçmesi için diye
Kendinin yapacagı bişy yok demek ki 🥺

Aynı zamanda vertigomda var benim. İkisi bir arada geliyor bazen. Cok gecmiş olsun... Ama bu kadar uzun sürmemişti benimki
ANneminde geçmek üzeriydi kendi doktorundan başka bi doktor önermişler onada gitti oda başını çevirmiş tekrar hareket etti herlde kristal bi haftadr yine kötü banyo yaparken falan nefesin kesilcek gibi oluyo diyo sizin nasıl duş alırken
Sizede çok geçmiş olsun

ANneminde geçmek üzeriydi kendi doktorundan başka bi doktor önermişler onada gitti oda başını çevirmiş tekrar hareket etti herlde kristal bi haftadr yine kötü banyo yaparken falan nefesin kesilcek gibi oluyo diyo sizin nasıl duş alırken
Sizede çok geçmiş olsun
Dus inanılmaz zorluyor kesinlikle. Bir de benim midem bulanıyordu hatırladığım, istifra ediyordum. Denizde yüzerken oldugunu düşünmüştük. Ben ve doktor yani.

Merhabalar kızlar ramazanın 2. Günü annem şiddetli baş dönmesi (tavan yere düşer gibi olmuş) ve kusma şikayetiyle hastaneye gitti kbb ye kulak kristali yerinden oynamış ilaç kullanıyor ama geçmedi hala pek bi düzelmede yok var mı başına gelen bundan kurtulan çok zor gerçekten hiç bi iş göremiyo zorla yürüyo nedir bunun çağresi :KK43:

18yaşımda başladı bende kulak taşları hareket ediyormuş yani vertigo diyorlar 10senedir düzelmedi ilaç VS geçici süreç. Ben bulamadım iyi bir kbb taşları yerine getirilmesi gerekiyor umarım iyileşir anneniz Allah şifa versin

Back
X