- 11 Haziran 2019
- 59
- 74
- 3
- 31
- Konu Sahibi minnie mouse
İnşallah anneniz sağlığına kavuşur en kısa sürede ne demek rica ederim..
Çok teşekkür ederim ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim ☺
Bırakmıyorum ama çalışıyo rehabilitasyon da ögretmen ve gtmek zorundaFena cidden. Ataklar insanı cok yoruyor. Vertigo ile birleştiğinden midir nedir bayılıyordum ben. Annenizi cok yalnız bırakmamaya calısın olur mu
ALlah size de şifa versin kbb ye gitmediniz mi hiç hareket yaptrmaları için18yaşımda başladı bende kulak taşları hareket ediyormuş yani vertigo diyorlar 10senedir düzelmedi ilaç VS geçici süreç. Ben bulamadım iyi bir kbb taşları yerine getirilmesi gerekiyor umarım iyileşir anneniz Allah şifa versin
Amin inşallahİnşallah anneniz sağlığına kavuşur en kısa sürede ne demek rica ederim..
İğnede mi veriyolar anneme söyleyim doktoruna söylesinAynı hastalığı bi tanıdığım geçirdi. İyi bir doktora gitti iğne ilaçla şükür geçti.
Amin inşallahEvet ama o aynı anda bronşitte olmuştu. İkisi birfen baş gösyerince gerçekten çok zorlanıyordu duvarlara tutuna tutuna yürüyordu. İnşallah annenizde sağlığına kavuşur.
Biz istanbulda değiliz ama yinede verin nosunu belki geçmezse gitmek isterÇok geçmiş olsun bende daha 20 günlük lohusayken şiddetli baş dönmesi ve kusmayla hastaneye kaldırıldım beyın kanaması geçirıyorum sandım ve hayatımda ilk defa vertiho hastalıgıyla karsı karsıya kaldım ben böyle lanet bişey görmedim ölmek içşn dua ediyordum artık. İlk atagım kısa sürdü ve ben her ay atak gecırmeye başladım bebegım ufak ben yataktan kalkamıyordum. 7 ay işkence gibi gecti gitmediğim doktor hastane kalmamıştı en son ki atagım 3 hafta surunce perişan oldum kafamı oynatsan kusuyordum çok fena baş dönmesi sersemlik oluyor tek başıma tuvalete gidemıyordum vücüdümü kontrol edemıyordum Allaha al canımı kurtar dıyordum artık.doktora gittim kristal kayması dedi manevra yaptırdı ama yok düzelmedim. En son özel bir doktor buldum Allah ondan bin kere razı olsun. Benim rahatsızlım kristal kaymasındanda kötüymğş vertigonun menier çeşiti ( kulaktakı zarın kalkıp ıkı sıvısın karışması sonucu atak başlıyor) ben kulak zarımın içinde 7 iğne oldum kortizonlu ve çok şükür 1 senedir iyiyim ama her an gelıcej korkusu çok kötü yaşamımı etkılıyor. İstanbuldaysanız kesinlikle uğrayın derim isterseniz numarasını veririm. Allah düşmanımın bile başıma vermesin bu illet hastalıgı
Bizede yaptırdı ama hala aynı ilk günkü degil tabi de çok ta iyi değilGeçmiş olsun. Annemde de aynısı olmuştu bir süre devam etmişti rahatsızlığı sonra ilaçlarla toparladı. Ama çok dikkat etmesi lazım. Ani hareketlerden kaçınmalı birde kristal oturması için doktor bi kaç hareket yaptırmıştı
Kimisi geçtiğini söylüyo kimisi yıllardır kurtulamadım diyo kişiden kişiye değişiyo galiba bu hastalıkben ilkokuldayken annem vertigodan 1-2 ay hastanede yatmıştı. orada her gün bi çeşit makineyle tedavi gördüğünü söylemişti. hala daha ilacını düzenli olarak kullanmadığında çok ciddi problemler yaşar. bazen mevsim geçişlerinde de çok şiddetli olmasa da yoklar. bence oldukça ciddi bir hastalık vertigo, isterseniz o makineyle tedavi yöntemi neymiş bi araştırın derim.
Benim annem herşeyi stres eden bi insan kafasına takar herşeyi geçer inş yaBu hastalığın ismi vertigo, tamamen geçmiyor diye biliyorum sadece kontrol altına alınabiliyor. Stresten ve ani hareketlerden kaçınması lazım, ayda bir haftada bir yada duruma göre yılda bir atak geçirebilir. İlaçlar falan pek fayda etmiyor, stresten ve hızlı yaşamdan uzak durmak tek çare. Annemde var ordan biliyorum. Ne zaman stres yapsa yada kafasına bir şeyleri taksa yada aniden sabah kalkması gerekse, uykusunu alamasa o gün vertigosu tutuyor .
Canım annemde öyle maalesef, hatta artık o kadar sinir bozucu ki mesela bir şeyi kafaya takıyor. Anne uzatma artık hasta olacaksın başın dönecek dikkat et diyorum. Evet ya yarına hasta olurum diyor. İyice sinirleniyorum bile bile insan niye bunu kendine yapar, huyları işte değişmiyor. İyi olur anneniz de insallah, en azından bir süre sonra bu rahatsızlıkla da yaşamayı öğreniyorlar.Benim annem herşeyi stres eden bi insan kafasına takar herşeyi geçer inş ya![]()
Anneler hep iyi olsunCanım annemde öyle maalesef, hatta artık o kadar sinir bozucu ki mesela bir şeyi kafaya takıyor. Anne uzatma artık hasta olacaksın başın dönecek dikkat et diyorum. Evet ya yarına hasta olurum diyor. İyice sinirleniyorum bile bile insan niye bunu kendine anyapar, huyları işte değişmiyor. İyi olur anneniz de insallah, en azından bir süre sonra bu rahatsızlıkla da yaşamayı öğreniyorlar.