Annemin derdi 🥺

Kristal kayması ayrı vertigo ayri ben anlamadım sizi.
Kristal kayması benim başıma gelmişti ortaokul zamani egzersizle geçiyor

Kristal kayması ayrı vertigo ayri ben anlamadım sizi.
Kristal kayması benim başıma gelmişti ortaokul zamani egzersizle geçiyor
Valla bilemiyorum kim ilk gittiğimizde bende ordaydım doktor kristal kayması dedi
Sonrakilerde yoktum ama vertigo da demişler herlde ikisinin ayrı şeyler olduğunu bilmiyodum

Sizde gidin annenizle bidaha başka 2doktora bakalim ne diyecekler. Vertigo ise ciddi olabilir durum.
Durumu uzatmadan gidin derim bu arada. Vertigo ise gerçekten düşüp bi yere vurabilir ilaç vs veriyorlar. Kayma basdonmesi yapiyor ama o kadar hepten ayaga kalkamayacak kadar değil. Orta kulak iltihabida olabilir demediler mi hiç iltihap

Durumu uzatmadan gidin derim bu arada. Vertigo ise gerçekten düşüp bi yere vurabilir ilaç vs veriyorlar. Kayma basdonmesi yapiyor ama o kadar hepten ayaga kalkamayacak kadar değil. Orta kulak iltihabida olabilir demediler mi hiç iltihap
Hayır kiristal kayması dedi hareket yaptırdı doktora düzenli olarak gidiyo zaten ama tam anlayıyla bi gelişme yok

Babam ben evlendikten 1 ay sonra boyle olmuştu. Ilac falan icti 1 ay gibi surdu sonra gecti.o an cok kotu hissetmistim .acaba diyordum babam benim evlenip uzaga gtmeme mi uzuldude boyle oldu diye.gecmeyecek saniyordum.uzakta yasiyoruz birbirimizden 15 saat kadar.telefonda her gecmedi dediginde bir defa daha yikiliyordum. Cok sukur iyilesti 1 ay sonra falan.sende icini ferah tut insallh en yakin zqmnda gecer

Vertigonun iki çeşidi var. Doktordan bilgi alın bu konuda. Adını unuttum ama denge toplama çalışması yaptırıyor KBB Uzmanı. İlaç tedavisi yanında birkaç seans ta böyle yapılıyordu diye hatırlıyorum.

Back
X