Annemin drama queenliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Unus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay daha neler saklansaydim istifa etmek filan. Annenizin davranışlarında ne var kadının ne suçu var? Lütfen kusura bakmayın ama duruşunuzu beğenmedim. İnşallah sizi çok ezmezler. Gerek iş arkadaslariniz gerek hasta ve hasta yakınları. Kolaylıkları diliyorum.

Çok kötü bir tecrübe oldu. Utanç gecemdi resmen. BEN BAŞ AĞRISI İÇİN AMBULANS ÇAĞIRDIM. Fahrettin koca diplomamı yırtsa yeridir
Sizde drama queenlik konusunda annenizden geri kalmıyorsunuz maşallah. Paramedik arkanızdan konuşmuş olabilir hastane gibi bir ortamda herkesin birbiri hakkında fikri olur ve konuşurlar. Siz sadece görmüşsünüz ama görmediğiniz bir sürü şey vardır. Siz doktor olmasaydınız anneniz ambulans yerine taksiye razı olurdu. Ayrıcalık sadece sırada öne geçmeyi kapsamıyor. Olmuş bitmiş bir şey işte amma abartmışsınız.

Kusura bakmayın ama ben sadece

Kusura bakmayın ama ben sadece konunun başlığına takıldım ve şaşırdım. Annemin drama queenliği... Eksra olarak bu tarz şeyler için istifa etmeyi düşünmeyin bence.
Konu sahibi için iş arkadaşlarının düşünceleri>> annesinin sağlığı. Annem sağlıklıymış beyin kanaması falan yokmuş diye sevinmekten paramediğe sinirlenmezdim bile

Aynen sanki benim ağzımdan yazmışsın imzamı atıyorum

Ama zaten tansiyonuda çok, yüksek çıkmış, beyin kanaması da geçirebilirdi sonuçta. Annenizi siz götürememişsiniz amnulans çağırmamış solaydınoz ve gerçekten beyin kanaması geöirmiş olsaydı facia olurdu. Ambulans çapırdınoz ve beyin kanaması sonra başlasaydı iyi ki çağırmışım diyecektiniz. Yani çok, şüküü anneniz iyi ancak durum çok ciddi de olabilirdi. Bence yanlış bir şey yapmamışsınız.

Bas agrisi evet kotu birseye isaret edebilir
Ama ulkemizde her bas agrisina millet acile gittigi ici cok ciddiye almak gerekir miydi bilemedim. Adi ustunde acil yani ertesi gunu bekleyemeyecek sikayetleri olanlarin gitmesi gereken bir yer ama ultrasonda bebegini gormek isteyen bile simarikligina acile gidiyor ulkemizde..

Kendine kizma bence olmus bi kere.. her isin acemiligi olur ayrica bir dahaki
Sefere annendeki potansiyeli biliyorsun artik, ona gore davranirsin

her yürüyen hasta ambulanslık değil diye bir şey yok. Benim babam yolda yürürken bi anda beyin kanaması geçirmiş yani beyin kanaması geçirdiğini biz anlayamadık ve yürüyebiliyordu adam. o halde de hastaneye götürdük. orda beyin kanaması geçirdiğini öğrendik. tam da zamanında yetiştirmiştik yani felç inme olayı olabilir diye.

Yani anneniz de Allah korusun böyle bir şey yaşayabilirdi. aslında siz doğru olanı yapmışsınız. kimsenin bunla dalga geçmeye hakkı yok. ambulanstaki paramedikin ukalalığı o. hiç düşünmeyin bile

Ayrıca başılığınız da değişik olmuş, pek uygun olmamış.Anneniz de korkmuştur gerçekten, dikkat çekmek amaçlı değil bence.

Çok haklı bir yorum olmuş gerçekten konudaki herkes haksız Ama lütfen canınızı sıkmayın bunun için herkes hata yapabilir. Konu anneniz olunca mantıklı düşünememeniz normal.

Benim annem de evde bir anda fenalaştı. Art arda bayılıyor, kendinden geçti. Kafasını kaldıramıyor bilinci bulanık falan. Ambulans çağırdık panikle. Ambulans gelince annem demez mi "ay ben ambulansa binmem çok sarsılır o şimdi". Ay yerin dibine girdik ailecek. Sen hani az önce çok kötüydün konuşamıyordun ya ambulansı görünce konuşmaya başladı üstüne ambulansla gitmek de istemiyor. Of düşündükçe yüzüm kızarıyor. Bu utanç yüzünden ölsek ambulans çağıramayacak hale geldik ailecek.

Şu anda drama queenlik yapan sensin. Niye diplomani yirtsinlar yahu?! Kendine gel hatan cana mal olmamış ya. Dersini de almışsın.

Kalıtsal demek ki

Aynı utancı yaşıyorum aslında haklısınız. İş arkadaşlarım olmadı beni kötü etkiledi sanırım

Siz doktor olmasaydınız anneniz ambulans yerine taksiye razı olurdu. Ayrıcalık sadece sırada öne geçmeyi kapsamıyor.
Şu kısmını düzelteyim sadece ben anneme ilk önce zaten arabayla gitmeyi teklif ettim. Ambulansı çağırayım gelsin alsın gibi bir durum yoktu. Sizin düşündüğünüz gibi düşünüyor olsam ambulansı boşa çağırdım diye üzülmezdim.

Ayrıca ambulansı sen çağırınca da geliyor ben çağırınca da geliyor. Bana ayrıcalık tanınmış olmuyor. Ortada ayrıcalık gerektiren bir durum yok

Siz daha drama queen geldiniz bana
Biri benim dedikodumu yapıyor diye istifa etmezdim yani

Benim anneannem evde fenalaşınca ambulans çağırdık.. Ambulans doktoru teyzenin bişeyi yok ambulans taksi değildir diye çekip gitti. Ardından anneannemi taksiyle hastaneye götürürken takside vefat etti. Kalp krizi geçiriyormuş. Doktorla hala davalığız. Belki de hatalı olan siz değilsinizdir, canınızı sıkmayın.

Hastaneye yürüyerek gidip cenazesi çıkan, o sırada beyin kanaması geçiren hastalar tabii ki var. Ama belki 1000 hastadan 1 tanesidir. O 1 hasta için her kendini kötü hisseden ambulans çağırsa 999 kez o ambulans gereksiz işgal edilmiş olur. Her kötü hissettiğimizde, başımız ağrıdığında, midemiz bulandığında ya o 1/1000 lik ihtimal gerçekleşiyorsa diye ambulans çağırılmaz.

Kanada’da olsaydı çok büyük ihtimalle 3-4 saat hastanede bekleyeceklerdi. Çünkü gelişmiş devletlerin bile belki 1/1000lik ihtimal gerçekleşiyordur diye bu şikayetteki hastayı öncelikleme lüksü yoktur.

Konu sahibinin annesi drama queen mi bilemem ama gereksiz naz yapıp kızını zor duruma düşürmüş. Konu sahibi ambulansla bu şekilde bir vaka gelse kendisi ve arkadaşlarının ne konuşacağını/düşüneceğini bildiği için bu kadar üzülüyor. Kabul edelim ki acilde sıra bekleyen “gerçek” acil hasta olsaydınız burada hepiniz aynısını, belki daha ağırını söylerdiniz.

Sakin olun ve kimseyi takmayın, siz elinizden geleni yapmışsınız, ben annemi kalp krizinden kaybettim son anında gereken ilk yardımı bizzat ellerim tireye tireye ben yaptım, o an birisi beni 40 yerimden bıçaklasa hissetmezdim, o anlarda insan ne yaptığını bilmiyor, doktor dahi olsanız insaniz nihayetinde, çok geçmiş olsun..

Bunu anlamak bu karar zor olmamalı. Benden daha iyi ifade ettiğiniz için teşekkür ederim.

Aklıma geldi. Yazın ev de ailecek korona olduk. Sağlık personelleri aradı işte yapmamız gerekenleri anlattılar. 2 yaşındaki oğlum sanırım daha küçük olduğu için ateşini dusuremezseniz ambulansı arayin dediler bize. Neyse gece oldu ateşi düşmüyor bir türlü artık sayiklamaya başladı. Korktum ambulansı çağırdım ,eşim arabayla arkadan geliyor. İçim içimi yiyor ama arabayla gitme şansımız da vardı boşa mı çağırdım ya birinin ihtiyacı olursa diye. Hayatım da ilk kez ambulans cagirdim ya havale gecirseydi ya da başka birşey olsaydı diye teselli ettim geri kendimi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…