- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
Ohooo calisma hayatinda basina daha neler gelecek daha dur, bu kadar minnos olursan hiçbir yerde çalisamazsin. Insan beşer şaşar olmus bir hata cok dusunup kendine zindan etme. Burdan istifa etsen yeni yerinde herkes cok iyi olmayacak, is hayati boyledir cevval olman lazim.İstifa düşünmemin sebebi muhtemelen yazacağı grup aynı birimdeki arkadaşlarının ekli olduğu gruptu. İnsanlar benim için olumsuz düşünür diye korkuyorum.
Diğer yorumlarınıza toplu olarak katılıyorum
Siz daha drama queen geldiniz bana
Biri benim dedikodumu yapıyor diye istifa etmezdim yani
Konu sahibi için iş arkadaşlarının düşünceleri>> annesinin sağlığı. Annem sağlıklıymış beyin kanaması falan yokmuş diye sevinmekten paramediğe sinirlenmezdim bile
Utanacağı şeyi gruba yazmasaydı o zaman. Ne kadar çirkin dedikoducu bir tip. Ben olsam yüzleşirdim yani, yüzüme söyle ne söyleyeceksen diye.Paramedik sizden çok utanmıştır şuan sıkmayın canınızı.
Bir de böyle durumlarda tedbirli olmak, önemsemeyip geç kalmaktan daha iyi bana göre.
her yerde her meslekte maalesef koyu dedikoducular varHaklı olabilirsiniz. Olayı az önce yazdığım için çok doğru değerlendiremiyor olabilirim şu an.
dr hanim tecrubesiz oldugunuz icin mi boyle konusuyorsunuz anlamadim ama 112 komuta merkezinde doktorluk yapmis biri olarak soyleyeyim; bi insani aglatacak derecede siddetli basagrisi tarifleyen hastaya ambulans cikarmayacak babayigit bi dr yoktur emin olun. Boylesine siddetli bir basagrisinda kanama suphesini kimse ekarte edemez. Yeri geldiginde basit bi kabizliga bile (supheniz varsa) aman bagirsak dugumlenmesi olmasin diye ambulans cikarabiliyorsunuz, hasta adina risk almamak icin. Burda ambulansi gereksiz cagirmamissiniz, kurallara gayet uygun olarak gelmis. Boyle basit bisey icin istifa dusunmeniz meslektasiniz olarak beni uzdu. Ayrica o paramedik arkadasa da mesajini gordugunuzu yaptiginin etik olmadigini bildirin lutfen. Anlattiginiz olayda gordugum tek rezillik onun.Çok kötü bir tecrübe oldu. Utanç gecemdi resmen. BEN BAŞ AĞRISI İÇİN AMBULANS ÇAĞIRDIM. Fahrettin koca diplomamı yırtsa yeridir
Hayır tabi ki annemin sağlığı her şeyden daha önemli. Çok şükür bir şey çıkmadı. Boşu boşuna ambulans çağırdığım içim kendimi kötü hissettiğimi anlamak bu kadar zor olmamalı. Paramediğin mesajını aynısını ben de yaptığım için üzücü buldum. Sinirlendim. Haklı gördüğüm işin hazmedemedim. Daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum
Milyonda bir böyle bir risk varsa tedbirli davranman suç mu? Gerekeni yapmışsın. O arkadaşın mesajına da sen kendi işine bak diye cevap verseydin daha iyi olurmuş.Şu kısmını düzelteyim haklarına girmek istemem. Annemin ani başlayan şiddetli baş ağrısı olduğu için beyin kanaması geçiriyor olabilir diye düşündüm diye çağırdım diye ben söyledim onlara
Dedikodum yapılıyor diye değil bu konuda duyarlı davranması gereken kısımken anlık panikle doğru değerlendirme yapamamam sonucunda bomboş vakaya ambulans çağırdığım için kendimi kötü hissettim. Öncesinde zatem sorumlu doktorla yaşadığımız bir gerginlik vardı. Üstüne bu da gelince iyi hissetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?