Annemin drama queenliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Unus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
açıkçası ben olsam bende kötü düşünürüm.

sonuçta sadece bir baş ağrısına ulkedeki herkes ambulans çağırsa ne olur sonunuz bir düşünün

Kv yazın 3 4 defa baygınlık geçirdi, kalpten sıkıntısı varmış, o bayılmalar kalp krizi bile olabilirmiş. Bilmeyen dikkat çekmek için bayıldı diyebilirdi yani. O yüzden annenize yüklenmeyin, olur böyle şeyler, isteyen istediğini desin ki diyorlar zaten :)

paramediik arkadaş tüm ülkeden triaj beklentisinde ama hasta yakını kürsü profesörü dahi olsa yakınlıktan gelen panik unsuru yanıltır

Sağlık konusu hele ki sevdiklerimiz söz konusuysa bizim zayıf karnımız. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Şükür annenizin bir şeyi yokmuş. Tahlillerden sonra boşaymış bilmem ne demesi kolay. Korkuyu çekene sor. Ayrıca ağzı olan konuşur. Böyle bir olay için de istifa etmeyin olur mu hiç? Anneniz de korkmuştur normal, siz de korkmuşsunuz geçmiş gitmiş. Dertlenmeyin artık.

yoo aksine, mesai arkadaşının, amiri durumundaki birinin çok kişinin olduğu bir yerde dedikodusunu yapıyor. Doktor doğru yapmıştır veya yanlış yapmıştır, yorumlamak onun görevi değil. Herkes işine bakacak

İstifa edecek bir durum yok ama adam da haksız değil. Ben de çok kere hem tanık oldum hem duydum. Kadınlar çocuklarına sinirleniyor, trip atmak için ayılıp bayiliyor. Ambulans geliyor, kadin mutluluk içinde hastaneye gidiyor. Daha yeni bayram arifesi tanık oldum, ninemin komşusu kadın gece fenalaşmis, bizimkileri aramis. Ninemin evindekilee de bakmış kadın çok kötü ambulans çağırmislar, eşlik etmişler,tüm gece tahliller falan filan başında durmuşlar.
Sonuç?
Bayrama hiçbir çocuğu gelmeyecekti, "annen fenalasti,ambulans geldi' diyince ikisi birden geldi annesiyle bayramlasmaya. Yani yurdum insanı gerçekten de ambulansı hem taksi gibi kullanıyor hem de bir duygu sömürü aracı olarak

Son düzenleme:
Klasik bir doktor annesi vakası
Doktor anneleri sürekli hasta
Arkadaşımın annesi böyle sürekli kıza gel beni doktora götür çok kötüyüm acil yetiş acil tahlil vermem lazım ( gece vakti )
Dr kız bir şeyi yok işte beni uğraştırıyor ilgi çekmeyi seviyor filan diyor

Olur öyle seyler takılmayin. Mesaj yazan ayip etmiş ama buna da takilmayin. Istifaya falan gerek yok abartmayın

doktor olan sizsiniz, bir sey cikmamis olmasi acil bakilmasina gerek olmadigini gostermez. acil olup olmadigina siz karar verirsiniz, paramedik degil

Dedikodu yapmak ast da olsa üst de olsa çirkin bir davranış. Ancak burada konu sahibi de belirttiği gibi hatalı davranmış. Hatalı davranan doktor da olsa hatalıdır. Yanlışa yanlış deme hakkı vatandaş olarak herkese aittir. Yüzüne karşı da söyleyebilirdi.

Her başı ağrıyana ambulans gönderecek lüksümüz yok. Ben de bu olayı ambulansı taksi olarak kullanmak olarak görürüm. Konu sahibi ve iş arkadaşları da ben bu şekilde hastaneye gitsem haklı olarak beni kınarlardı.

Ne hissettiğini çok iyi anladım. Üzme kendini, bu tongaya bir defa düşer insan, tekrarlamazsın herkes unutur. İstifa ne demek. Hastanın hikayesi beni yanılttı der geçersin. Tansiyonu yüksekmiş sonuçta, sen evde mr çekip bilemezsin ki bir şeyi olmadığını. Sizi başka bir yaşlı teyze çağırıp annenin söylediklerini söylese aynı muameleyi ona da yapacaktınız. Anneniz size naz yapmış, yaşayacağınız sıkıntıyı düşünememiş. Bir daha böyşe bir şey olursa taksi tutarsınız üzülmeyin

Doktorda bir insan neyicede ayrıca kafanın işi sizin gözle muayne edebileceğiniz bir şey değil ki. Migren hastasıyım baş ağrısının ne olduğunu çok iy bilirim. Annenizin şiddetli baş ağrıso varsa bu kesinlikle drama değildir. Öte yandan anneniz kızı doktor diye ambulans çağıramayacak mı? Yıllarca okudunuz onca emeğiniz var bir densiz yüzünden istiifa faln etmeyin Dedikoduyu yapan kişinin terbiyesizliği.

Drama Queen ne demek?

Hayatım kaç yaşındasın bilmiyorum ama sanki ailenin her şeyden önce gelmesi gerektiğini özümseyecek olgunlukta değilsin. Böyle bir şey için istifayı düşünmekte aşırı bir tepki....

Drama Queen ne demek?
Mesela böyle küçücük bir şey için istifayı düşünmek tam bir drama queen hareketi türkçesi dram kraliçesi gibi bir şey işte. Başına gelenleri abartıp her şeyden payına bir dram çıkaran hatun kişiler için kullanılır...

Konuyu okumadım bu nedenle. Ama anlattığınız tür bir örnek gördüm bugün bdv'de.
Eşi kendisinden haber alamayınca eve gelmiş diye çok sinirlenmişti kadın.
Teşekkür ederim açıklamanız için.

Çalıştığın kurumda tatsız bir olay yaşamışsın ama unutulup gider tasalanma. Bunun için istifa etmeyi düşünecek kadar ileri gitmen de tuhaf. Bir zaman sonra hatırlayan bile olmaz.
Ama anne sorunsalı maalesef kalıcı. Ben de annemden bu dramaquinliği yüzünden uzun yıllar çektim. Hatta manüple edildim. Şimdi benim de bir evladım var. annemin yaptığı gibi kızımı kullanmak bana o kadar acımasız gaddarca geliyor ki anlatamam.yani düşünüyorum tüm bu manüplatif davranışları insan kızına nasıl yapar anlayamıyorum.
Hala da öyleydi ta ki ben yavaş yavaş mesafemi koyup sınırlarımı hissettirene kadar.
Yoksa sanki rolleri değiştirmişiz gibi benim, şımarık nanemolla buluttan nem kapan ukala bencil bir kızım vardı..
Şükür ki geride kaldı..

Ciddiye almayıp, " keşke ciddiye alsaydım, doktor olduğum halde annemi kurtaramadım" diyeceğinize annenizi hastaneye götürüp bir şey olmadığını görmeniz daha iyi olmuş. Ayrıca annenizin nasıl bir ağrı hissettiğini hiçbir tetkik yapmadan nasıl bilebilirsiniz? Anneniz bu sefer çok kötüyüm dediyse ciddiye almanız normal olanı. Boşuna kendinizi üzüyorsunuz. Rezil olacak bir durumunuz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…