Annemin drama queenliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Unus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dr Hanım bence abartılacak bir durum yok. Aile bireyi olduğu için daha fazla endişelendiniz. Bence paramedik arkadaşın WhatsApp grubuna yazması çok ayıp. Ama her iş yerinde çalışanlar ile problemler olabiliyor ve unutuluyor. İstifa edilecek bir durum olmadığını düşünüyorum.

Yoo hastanede triyaj var. Öncelikli hasta olmak istesem yine aynı şikayetleri söyler sarı alan hastası olurdum. Yine önceliğim olurdu. O yüzdem ambulans çağırsaydım ilk olarak girmeyi başarmış olurdum buraya yazmazdım zaten.

İstifa düşünmemin sebebi muhtemelen yazacağı grup aynı birimdeki arkadaşlarının ekli olduğu gruptu. İnsanlar benim için olumsuz düşünür diye korkuyorum.

Diğer yorumlarınıza toplu olarak katılıyorum

Oncelikle istifa fikrini kafanizdan atin. Meslege yeni baslamissiniz buna bir tecrube olarak bakin.

Insanlarin ne düşündüğünü niye önemsiyorsunuz ki olan olmus niye istifa edesiniz gecin çalışın o yazan kişiyle muhatap olmayın gecsin gitsin

Insanlarin ne düşündüğünü niye önemsiyorsunuz ki olan olmus niye istifa edesiniz gecin çalışın o yazan kişiyle muhatap olmayın gecsin gitsin
Bu genel kişilik özelliğim malesef ki. Her şeyi kafaya takarım. İnsanların benim için ne düşündükleri, sevip sevmedikleri çok önemli. Henüz o Nirvana mertebesine erişemedim :)

Bu genel kişilik özelliğim malesef ki. Her şeyi kafaya takarım. İnsanların benim için ne düşündükleri, sevip sevmedikleri çok önemli. Henüz o Nirvana mertebesine erişemedim :)
Aynı ben insanlarada hic begendiremedim kendimi
Esim tam tersi o da hep eleştirir millet ona beğendirmek calisiyor kendini

Bunda işi bırakacak ne var? Olur arada böyle şeyler iş hayatında. Paramedik arkadaşlara bir dahaki vakaya çıkışınızda ya kusura bakmayın annem her zamankinden farklı olduğunu söyleyince panikledim bir anlık sakinliğimi koruyamadım dersiniz olur biter. Hemencecik taksi yapma muhabbeti de garip görende her gün çağırıyorsunuz sanar. Öyle çok alttan alarak kem küm ederek değil ama pardon dercesine konuşursunuz.

Çok kötü bir tecrübe oldu. Utanç gecemdi resmen. BEN BAŞ AĞRISI İÇİN AMBULANS ÇAĞIRDIM. Fahrettin koca diplomamı yırtsa yeridir

Her tecrube bize bir seyler ogretip bir seyler katar. Hepimiz kendi meslegimize basladigimizda hata yapmisizdir cunku insaniz. Insanlar ne dusunuyor demeyi birakin cunki siz cok mukemmel, cok basarili oldugunuzda da insanlar bir seyler diyecekler. Onun icin insanlarin ne dusundugunu bosverin.

Çok kötü bir tecrübe oldu. Utanç gecemdi resmen. BEN BAŞ AĞRISI İÇİN AMBULANS ÇAĞIRDIM. Fahrettin koca diplomamı yırtsa yeridir
Çok abartıyorsunuz bence. Olabilir bir anlık panikle çağırmış olabilirsiniz. Hemen arkanızdan dedikodu mu yapılması gerekiyordu. Annenize bi bakışta anlayamazsınız ne olduğunu . O sebeple de şüphe etmeniz normal.

Anneniz nazlı bir kadin o kesin. Ama iş aekadaşlarınız da hiç arkadaş gibi değil.

Bundan sonra biraz sert ve uzak durun. Sadece işinizi yapın. Istifa etmeyi filan unutun. Öyle bi şey yok.

Kusura bakmayın ama ben sadece
Kusura bakmayın ama ben sadece konunun başlığına takıldım ve şaşırdım. Annemin drama queenliği... Eksra olarak bu tarz şeyler için istifa etmeyi düşünmeyin bence.

Konu sahibi meslek etiğinden mi yoksa utanç duygusunun verdiği rahatsızlıktan mı bilmiyorum bi samuraylar gibi harakiri yapmadığınız kaldı. İstifa nedir yahu, kurulup kurulup da annenize patlamayın lütfen. Evet az kalsın seni kaybediyorduk anne falan deyin de gönlü olsun, olan olmuş zaten.

Kusura bakmayın ama ben sadece

Kusura bakmayın ama ben sadece konunun başlığına takıldım ve şaşırdım. Annemin drama queenliği... Eksra olarak bu tarz şeyler için istifa etmeyi düşünmeyin bence.

Dün anlık olarak yazmışım öyle. Başlık konusunda haklısınız

Mesaj atan arkadaşa yanıt olarak " Maalesef insan kendi canı olunca mesleğindeki tüm ince ayrıntıları atlayabiliyor ve panik olabiliyormuş. O gün bunu tecrübe etmem hasta yakınlarını daha iyi anlamamı sağladı. Bazı vicdan yoksunu arkadaşların ağzına laf olsun istemezdim.Umarım böyle bir tecrübeyi kendileri tatmaz." DERDİM.

Şu anda drama queenlik yapan sensin. Niye diplomani yirtsinlar yahu?! Kendine gel hatan cana mal olmamış ya. Dersini de almışsın.

Niye kendinize yükleniyorsunuz ki. Doktor olabilirsiniz ama o an annenizin yaşadığı ağrının şiddetini kestirmezsiniz. Ya başka bir şey çıksaydı ,bu sefer de kendim doktor olduğum halde annemin durumunu bilemedim demezmiydiniz. İnsanlara hizmet eden bir mesleğiniz var. Varsın bir kere de siz hizmet görmüş olun ne olacak

Bence anneniz değil siz durma queensiniz. İnsan hayatı çok uz malesef. Kadının korkması çok normal. Git tedavi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…