- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Justholdme_
-
sende polyannalık yapma bari
Yok gercekten, tamam garip gelebilir kulaga, garip zaten bi anlik oyle bi konusma.
Ama nedense birazda konu sahibinin hamileliginden dolayi herseye asiri tepki veriyor ihtimali geldi aklima. Herseyi cok farkli yorumluyup bizede kendi agzindan yazmasi geldi aklima. O kendisi oyle dusjndugu icin bi cumleye bi kelime ekler, olur hadsiz seviyesiz bi dialog.
Yani hamileliktenmi acaba diyorum.
Ben konduramam ya bi anneye bunu.
Baska ornekler verdimi konu sahibi?
yani karınada doyamadan hamile kaldı yatağın vidalarını gevşettik gibi mantık almayacak türden muhabbetler ayrıca konu sahibi annesine direk yüklenmiyo biz daha çok yükleniyoruz hakettiği üzereYok gercekten, tamam garip gelebilir kulaga, garip zaten bi anlik oyle bi konusma.
Ama nedense birazda konu sahibinin hamileliginden dolayi herseye asiri tepki veriyor ihtimali geldi aklima. Herseyi cok farkli yorumluyup bizede kendi agzindan yazmasi geldi aklima. O kendisi oyle dusjndugu icin bi cumleye bi kelime ekler, olur hadsiz seviyesiz bi dialog.
Yani hamileliktenmi acaba diyorum.
Ben donduramam ya bi anneye bunu.
Baska ornekler verdimi konu sahibi?
Genelde kızarım asıl konuyu yazmamışsınız eksik var anlatın da bilelim gibiAynen. Konu sahipleri de hep en önemli noktaları aralara yaziyorlar. Ben de ilk okuduğumda cok da anormal gelmemisti ayrıntılari okuyana kadar
Su an 30 sayfayi gecmis yazilanlar.
Neler oldu neler bitti bilmiyorum ama ilk sayfalarda verdigin "karin hamile kaldi"sozunu pek set yapmadim ben.
Tamam garip gelebilir bi anlik kulaga, ama bilmiyorum.
O ornekten baska hangi ornekleri verebilirsin? Belki ozmn degisir fikrim.
Bir kv damadina yatakta hareketsiz ( cinsel hayati olmadığı için ) oldugunu ima bile edemez ya. Bu asla normal kabul edilemez.
Hadi sadece rahatlik diyelim. (Yine de bana gore degil)
Ama es mesajlari siliyor. Konuşmadık diye yalan söylüyor. Anne de es ile aşırı samimi ama kızına adami kötüluyor. Bu da kizina, "annem zaten onu zaten onaylamiyor, kültürsuz diyor, bana kötüluyor" diye düşündürtüyor. Bu da annenin suclanmaktan kacis yöntemi olabilir. Damat da annenin rahatligini zaten bilerek yatagin civatalarini niye mesajda söyleyip onun bu tarz cinsellik konuşmasına neden oluyor. Biliyordur zaten kadinin huyunu. Yani anormal ötesi.
Aralarinda birsey var diyemez kimse hemen. Belki hic olmayacak da ama normalde ikisinin de rahatsız olmasi gerekirken belli ki bu tarz konusmalara ikisinin de hosuna gidiyor. Bu bile mide bulandirici degil mi. Abartmiyor konu sahibi kesinlikle.
hah sana zahmet yaKendi mesajimdan alintilayim diger anlattigini :)
Genelde kızarım asıl konuyu yazmamışsınız eksik var anlatın da bilelim gibi
Ama konu sahibine hak veriyorum, insanın kendine bile itiraf etmesi zordur
Eşten ihanet gören çoktur ama annesinden ihanet kaç kişi görmüştür ? O yüzden kem küm demiş yazamamış eli gitmemiş sanırım.
bende konu sahibinin halini düşünemiyorum hani fake bi konu olsa oh be diycemAfalladım gece gece
Konu sahibi nasıldır kim bilir
Her konudan etkilenmem ama bu konuyu unutamam sanırım uzun bir süre
Eylül 2025 ten beri üyebende konu sahibinin halini düşünemiyorum hani fake bi konu olsa oh be diycem
Kendi mesajimdan alintilayim diger anlattigini :)
Sen ne kadar kibarsaneşimle konuştum şimdi.. konuşmaları onada ilettim ben doğru bulmuyorum bunları illaki annmle yakın olmanı aranızın iyi olmasını anne oğul gibi olmanızı isterm ama annem biraz rahat biri biliyorsn diyerek eşim beni anladını haklı oldunu birdaha mesaj atmayacanıda dile getirdi..
yani karınada doyamadan hamile kaldı yatağın vidalarını gevşettik gibi mantık almayacak türden muhabbetler ayrıca konu sahibi annesine direk yüklenmiyo biz daha çok yükleniyoruz hakettiği üzere
Sagol zahmet verdin icin canim.
Yatagin civalari mevzusunu bilmiyorum.
Noldu tam olarak?
şahsen ben öyle bi kılfa sokmaya çalışmadım henüz ama bizde hamilelik hisleri yok şuanda daha objektif düşünsek bile bakış açımız aynı istisna arkadaşlar dışında kimsenin mantığı almadı burdaTamam hak veriyorum cok densiz bu konusmalar. Benim aile cervecem icinde boyle bi konusma gecse herkes notlarini vermisti bu iki kisiye. Ama her aile dialogu farklidir. Bu insanlari hamile ve asiri tepkilere megilli bi arkdastan taniyoruz burda. Hamile, cok farkli dusuncelere sahip su an. Bu insanlari gercekten tanimiyoruzki su an burda " bunlarin iliskisi var' diyebilelim. Bunu demek hamile bi kadini strese sokmak demek. Temkinli olabilir evet, ama burdan " kocam ve annem sevgililer " inanciyla yollamamaliyiz bu hamile kadini.
Iste o mesajimdaki gibi.
Adam artik rahat rahat yat yataginda biz gidince diyor. Anne de siz kalsaydiniz ben yatakta yatmazdim falan diyor. Burası gereksiz olsa da normal bi mesajlasma.
Ama sonra adam yatağın civatalarinda problem var halledilmesi lazim derken anne de zaten yatakta hareket etmiyorum ben diyor cinsellik yok bende anlamında.
peki karına doyamadan hamile kaldı yazık demesi damadına bu nedir pekiBence " ben hareket etmiyorum zaten' demek pekte " cinsel hayatim yok zati" demek degil. Benim dusuncem bu. Bundan once bi mesaj yazdim, oyle dusunuyorum ya ben.
Arkadaşım tamam kimse ohh ne güzel anlaşıyorlar demiyorlar da, neden ısrarla olayın çok kötü çok ağır kabullenemez olduğunu millete kabullendirmeye çalışıyosun anlamadım.peki karına doyamadan hamile kaldı yazık demesi damadına bu nedir peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?