Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sende polyannalık yapma bari

Yok gercekten, tamam garip gelebilir kulaga, garip zaten bi anlik oyle bi konusma.
Ama nedense birazda konu sahibinin hamileliginden dolayi herseye asiri tepki veriyor ihtimali geldi aklima. Herseyi cok farkli yorumluyup bizede kendi agzindan yazmasi geldi aklima. O kendisi oyle dusjndugu icin bi cumleye bi kelime ekler, olur hadsiz seviyesiz bi dialog.
Yani hamileliktenmi acaba diyorum.
Ben konduramam ya bi anneye bunu.
Baska ornekler verdimi konu sahibi?

40 ından sonra azanı teneşir paklar denir ya
Bence böyle bir anneyi teneşir de paklamaz
Allah yar ve yardımcın olsun konu sahibi
Koca boşanır
Anne ne yapılır bilmem, bence böylesi de annelikten reddedilmeyi hak ediyor
Çalış çabala çok güçlü ol, hayatta kendinden başkasına da güvenme. Sen çok iyi bi anne ol, olamayanlar utansın

İnşallah en doğru yorum budur

yani karınada doyamadan hamile kaldı yatağın vidalarını gevşettik gibi mantık almayacak türden muhabbetler ayrıca konu sahibi annesine direk yüklenmiyo biz daha çok yükleniyoruz hakettiği üzere

Aynen. Konu sahipleri de hep en önemli noktaları aralara yaziyorlar. Ben de ilk okuduğumda cok da anormal gelmemisti ayrıntılari okuyana kadar
Genelde kızarım asıl konuyu yazmamışsınız eksik var anlatın da bilelim gibi
Ama konu sahibine hak veriyorum, insanın kendine bile itiraf etmesi zordur
Eşten ihanet gören çoktur ama annesinden ihanet kaç kişi görmüştür ? O yüzden kem küm demiş yazamamış eli gitmemiş sanırım.

Kendi mesajimdan alintilayim diger anlattigini :)

Evet belki soylemeyecekti basta haksiz bulununca anlatma geregi duydu. Olabilir

Afalladım gece gece
Konu sahibi nasıldır kim bilir
Her konudan etkilenmem ama bu konuyu unutamam sanırım uzun bir süre

Sen ne kadar kibarsan
Onlar o kadar arsız
Tek rahat olan kişi annen de değil bence
İnandıysan ne mutlu ama yine de bi süre kontrol et
Üzülerek söylüyorum ben inanmadım

yani karınada doyamadan hamile kaldı yatağın vidalarını gevşettik gibi mantık almayacak türden muhabbetler ayrıca konu sahibi annesine direk yüklenmiyo biz daha çok yükleniyoruz hakettiği üzere

Tamam hak veriyorum cok densiz bu konusmalar. Benim aile cervecem icinde boyle bi konusma gecse herkes notlarini vermisti bu iki kisiye. Ama her aile dialogu farklidir. Bu insanlari hamile ve asiri tepkilere megilli bi arkdastan taniyoruz burda. Hamile, cok farkli dusuncelere sahip su an. Bu insanlari gercekten tanimiyoruzki su an burda " bunlarin iliskisi var' diyebilelim. Bunu demek hamile bi kadini strese sokmak demek. Temkinli olabilir evet, ama burdan " kocam ve annem sevgililer " inanciyla yollamamaliyiz bu hamile kadini. Belku annesi cok patavatsizdir, belki kocasinin aklina hic gelmemistir konunun oralara sapma olasiligi.

Sagol zahmet verdin icin canim.
Yatagin civalari mevzusunu bilmiyorum.
Noldu tam olarak?

Iste o mesajimdaki gibi.

Adam artik rahat rahat yat yataginda biz gidince diyor. Anne de siz kalsaydiniz ben yatakta yatmazdim falan diyor. Burası gereksiz olsa da normal bi mesajlasma.

Ama sonra adam yatağın civatalarinda problem var halledilmesi lazim derken anne de zaten yatakta hareket etmiyorum ben diyor cinsellik yok bende anlamında.

şahsen ben öyle bi kılfa sokmaya çalışmadım henüz ama bizde hamilelik hisleri yok şuanda daha objektif düşünsek bile bakış açımız aynı istisna arkadaşlar dışında kimsenin mantığı almadı burda

Bence " ben hareket etmiyorum zaten' demek pekte " cinsel hayatim yok zati" demek degil. Benim dusuncem bu. Bundan once bi mesaj yazdim, oyle dusunuyorum ya ben.

Bence " ben hareket etmiyorum zaten' demek pekte " cinsel hayatim yok zati" demek degil. Benim dusuncem bu. Bundan once bi mesaj yazdim, oyle dusunuyorum ya ben.
peki karına doyamadan hamile kaldı yazık demesi damadına bu nedir peki

Annesi ne desin
Ben yalnızım yatakta pek hareketim yok demesi yetmiyor mu
İlle damada dümdüz mü desin
O zaman mı ikna olacaksınız, aaa evet konu sahibi haklıymış demek için bunu mu bekliyorsunuz?

Anlıyorum senin annen yapmaz, komşunun annesi yapmaz, çevrende böyle şeyler görmedin
Ama hiç haberleri de mi izlemiyorsunuz
Hiç mi öz kızına tecavüz eden babaları duymadınız
Hoş birşey değil ama kendimizi de kandırmayalım
Başka başka hayatlar var insan demeye bin şahit lazım insancıklar var
Herkes sıfatının içini doldurabilse bunca suç ve ahlaksızlıklar olmazdı değil mi ?
Her doğuran bir olmuyor maalesef
Ben konu sahibine çok üzüldüm, çok ta kibar birine benziyor. Bari siz üstüne gitmeyin ayan beyan ortada

peki karına doyamadan hamile kaldı yazık demesi damadına bu nedir peki
Arkadaşım tamam kimse ohh ne güzel anlaşıyorlar demiyorlar da, neden ısrarla olayın çok kötü çok ağır kabullenemez olduğunu millete kabullendirmeye çalışıyosun anlamadım.

Kadın hamile, aklında zaten bir olay var. Belki kötüleşmesin diye yumuşak yazıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…