- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi Justholdme_
-
Daha önceki konuda sana kv yi falan bırak annene dikkat et sen demiştim. Gerçi bu manada değildi söylediğim. Sende annem tek yaşıyor. Bu yüzden boşanmani ve beraber yaşamanızı istediğini söylemiştin.enisi söyle güzel bir dille demek hayatım ben annemle mesajlaşmanı doğru bulmuyorum fazla gereksiz buluyorum birşey konuşacaksan ara söyle konuş.. ben senn eşinim benmle mesajlaş konuş diyerek halledeyim enisi değil mi.
konu sahibini suçlayanlar bile var arkadaşlar arasındaSu konuya bari "normal" turu yorumlar yapilmasin ya hu. Hadi icinde bi kotu niyet barindirmiyor farz edelim. Insan edebinden konusmalarina dikkat eder be.
Iyi biz de icimizde kotu niyet yok diye herkesle sacma sapan muhabbetlere girelim?
Ayrica alintilamak icin sayfalari kurcalayamadim ama bi kac arkadasin dedigi gibi anne kisisinin bu konusmalar gayet de hosuna gidiyor. Damat biraz daha mesafeli geldi bana. Iki kelam daha etse annenin agzindan cok daha fenalari dökülecek..
Valla bence bi problem yok, ha belki annesi mesajlasma isini abartmis olabilir ama kalkipta damadina yakinlasicak hali yok, sacmalamayin lutfen. Konu sahibi kafasinda kuruyor gibi geldi bana, ugrasicak isi ugrasi olursa belkide, boyle anlamsizca dusunmeye vakti kalmaz.bi konu sahibinin suçlanması eksikti siz diyorsunuz annen diye bir anneye bu sığ hareketler yakışır mı
inşallah bi gün başına gelmez tatlım azcık empati yap diycem amaValla bence bi problem yok, ha belki annesi mesajlasma isini abartmis olabilir ama kalkipta damadina yakinlasicak hali yok, sacmalamayin lutfen. Konu sahibi kafasinda kuruyor gibi geldi bana, ugrasicak isi ugrasi olursa belkide, boyle anlamsizca dusunmeye vakti kalmaz.
Evet ben sucluyorum, hani ne yazmus annesi, konusma ornegi yok bisey yok. 2 dkkada bi anneyi karalayamam ben.konu sahibini suçlayanlar bile var arkadaşlar arasında
Bak canim suc ne annende nede esinde en buyuk suc sende esini kendi tarafini cekmeyi becerememissin bunun annen yada baska bi kadin olmasi hic bi seyi degistrmez esine istedegini ver kavga etme ne dese o olsun anlayis goster ve ustunede cok gitme serbest birak degerini bilene kadar bunlari dusunecegine kendindeki sebebiyeti ara ve caba gostermene bak bol sans...
o zaman zahmet edip biraz mesajları oku konuya bodozlama dalma bu kadar insan fesat sen mi doğrucusunEvet ben sucluyorum, hani ne yazmus annesi, konusma ornegi yok bisey yok. 2 dkkada bi anneyi karalayamam ben.
Empati yapiyorum zaten, annemi dusunerek yapiyorum hemde, ama annemin iyi niyetli bir insan olusu boyle bir duruma inancimi bitiriyor. Ya neden nedennn kotu dusunmek istiyorsunuz illa ki? Neden hep herseyin olumsuz tarafi? Konu sahibinin dusuncelerine ister katilirim ister katilmam, bu benim fikrim, sizi neden rahatsiz ediyor ki? Ortada kinadigim bir durum yok ayrica tam tersine siz kiniyorsunuz, umarim sizin anneniz esinize yakinlasip evliliginizi ayirmaz.inşallah bi gün başına gelmez tatlım azcık empati yap diycem ama
Bence kadın tek diye yazıp çizmeyi seviyoEvet ben sucluyorum, hani ne yazmus annesi, konusma ornegi yok bisey yok. 2 dkkada bi anneyi karalayamam ben.
Evet ben sucluyorum, hani ne yazmus annesi, konusma ornegi yok bisey yok. 2 dkkada bi anneyi karalayamam ben.
iyi arkadaşım sen böyle takıl polyanna polyannaEmpati yapiyorum zaten, annemi dusunerek yapiyorum hemde, ama annemin iyi niyetli bir insan olusu boyle bir duruma inancimi bitiriyor. Ya neden nedennn kotu dusunmek istiyorsunuz illa ki? Neden hep herseyin olumsuz tarafi? Konu sahibinin dusuncelerine ister katilirim ister katilmam, bu benim fikrim, sizi neden rahatsiz ediyor ki? Ortada kinadigim bir durum yok ayrica tam tersine siz kiniyorsunuz, umarim sizin anneniz esinize yakinlasip evliliginizi ayirmaz.
Haklisiniz belki abartti mesajlasmayi okey ama kalkipta isi yakinlasma boyutuna cekme abarti bence.Bence kadın tek diye yazıp çizmeyi seviyo
Ama bu damat niye karısına mesaj yazmazken doğru dürüst, kayınvalideyi hiç cevapsız bırakmıyo
Ben annenin hayır mesajlaşmadık demesine şaşırdım
İlle damada yazılıyo demiyorum ama
Hepimizin annesi var yani, tutumu hoşuma gitmedi. Anne anne gibi olmalı damadın kankası gibi olmamalı
Yalnız insanlar yazışmayı çizimeyi mümkünse görüşmeyi severHaklisiniz belki abartti mesajlasmayi okey ama kalkipta isi yakinlasma boyutuna cekme abarti bence.
noldu arkadaşımHaklisiniz belki abartti mesajlasmayi okey ama kalkipta isi yakinlasma boyutuna cekme abarti bence.
ya karına doyamadan hamile kaldı yatağın vidalarını gevşettik muhabbeti sadece abartımı yaniHaklisiniz belki abartti mesajlasmayi okey ama kalkipta isi yakinlasma boyutuna cekme abarti bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?