Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Su konuya bari "normal" turu yorumlar yapilmasin ya hu. Hadi icinde bi kotu niyet barindirmiyor farz edelim. Insan edebinden konusmalarina dikkat eder be.
Iyi biz de icimizde kotu niyet yok diye herkesle sacma sapan muhabbetlere girelim?
Ayrica alintilamak icin sayfalari kurcalayamadim ama bi kac arkadasin dedigi gibi anne kisisinin bu konusmalar gayet de hosuna gidiyor. Damat biraz daha mesafeli geldi bana. Iki kelam daha etse annenin agzindan cok daha fenalari dökülecek..

Daha önceki konuda sana kv yi falan bırak annene dikkat et sen demiştim. Gerçi bu manada değildi söylediğim. Sende annem tek yaşıyor. Bu yüzden boşanmani ve beraber yaşamanızı istediğini söylemiştin.

Eşine burdan yola çıkarak anlat bence. Annem müdahaleci biri seninle mesajlaşıp sorun çıkarıyor. Daha önceki ev için olan olayı örnek sun mesela. Sen biraz arana mesafe koy ben zaten hicbirsey anlatmıyorum falan de.

Şimdi okudum devamını konuşmuşsun eşinle umarım düzelir herşey

Son düzenleme:
konu sahibini suçlayanlar bile var arkadaşlar arasında

bi konu sahibinin suçlanması eksikti siz diyorsunuz annen diye bir anneye bu sığ hareketler yakışır mı
Valla bence bi problem yok, ha belki annesi mesajlasma isini abartmis olabilir ama kalkipta damadina yakinlasicak hali yok, sacmalamayin lutfen. Konu sahibi kafasinda kuruyor gibi geldi bana, ugrasicak isi ugrasi olursa belkide, boyle anlamsizca dusunmeye vakti kalmaz.

Eşinde annen de tuhaf
Özellike anne dediğin biraz ağır olmalı, damat ondan çekinmeli mümkünse
Biz kadın kadına kayınvalidemizle o kadar yazışmıyoruz
Annen damatla yazışacak ne buluyo bilmem
Ama bari sadece selam kelam etseler, evlilik 2 kişi arasında olmalı her tartışmanızı annen bilmemeli ve karışmamalı

Sok oldm okudklarma ya.cnm bnm allah yardmcn olsn oncelikle.bu duruma hemn mudahale etmen lazm.oncelikle annnle arana mesafe koy.cok ciddi mesafe koy ama.esine bu konu yu acma bnce cünkü, esegin aklina karpuz kabugu sokma.benm gozumde hic bir k.v damadi ile bu tarz konusamaz Konusmamali.bu konuya soyle bak, senin k.p ile surekli msj lasman ne kadar dogru olurdu hic dusundun mu.cok sacma ve yalnis olurdu.yasananlar da bu kadar sacma iste.

inşallah bi gün başına gelmez tatlım azcık empati yap diycem ama

Su forumda illa her konuda birileri gelip kadını suclayacak yani.

Şaka gibi

inşallah bi gün başına gelmez tatlım azcık empati yap diycem ama
Empati yapiyorum zaten, annemi dusunerek yapiyorum hemde, ama annemin iyi niyetli bir insan olusu boyle bir duruma inancimi bitiriyor. Ya neden nedennn kotu dusunmek istiyorsunuz illa ki? Neden hep herseyin olumsuz tarafi? Konu sahibinin dusuncelerine ister katilirim ister katilmam, bu benim fikrim, sizi neden rahatsiz ediyor ki? Ortada kinadigim bir durum yok ayrica tam tersine siz kiniyorsunuz, umarim sizin anneniz esinize yakinlasip evliliginizi ayirmaz.

Evet ben sucluyorum, hani ne yazmus annesi, konusma ornegi yok bisey yok. 2 dkkada bi anneyi karalayamam ben.
Bence kadın tek diye yazıp çizmeyi seviyo
Ama bu damat niye karısına mesaj yazmazken doğru dürüst, kayınvalideyi hiç cevapsız bırakmıyo

Ben annenin hayır mesajlaşmadık demesine şaşırdım
İlle damada yazılıyo demiyorum ama
Hepimizin annesi var yani, tutumu hoşuma gitmedi. Anne anne gibi olmalı damadın kankası gibi olmamalı

iyi arkadaşım sen böyle takıl polyanna polyanna

Haklisiniz belki abartti mesajlasmayi okey ama kalkipta isi yakinlasma boyutuna cekme abarti bence.

Konu sahibi eşine ayar ver bence
Hayırdır bana bu kadar mesaj atmıyosun de
Sen kayınpederle sabah akşam yazışsan iyi mi olur
Herkes sıfatına yakışır davransa böyle sorunlar olmaz
Eşse önce eşliğini bilsin, damatlığı sonra bilir

Haklisiniz belki abartti mesajlasmayi okey ama kalkipta isi yakinlasma boyutuna cekme abarti bence.
Yalnız insanlar yazışmayı çizimeyi mümkünse görüşmeyi sever
Ben buna bağlıyorum
Ama konu sahibinin eşi yalnız malnız değil, eşine o kadar yazmazken kayınvalideye niye yazıyo
Benimde kayınvalidem var kadın kadınayız yani hiç öyle o kadar konuşacak şey bulamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…