- 26 Aralık 2010
- 1.269
- 708
- 133
- Konu Sahibi Justholdme_
-
peki karına doyamadan hamile kaldı yazık demesi damadına bu nedir peki
iyide çözüme ulaşması gereken bi durum değilmi bu ne yapsın üstünümü kapatsın konunun yada görmezdenmi gelsin görmüş ki anlatıyo nasıl olcakArkadaşım tamam kimse ohh ne güzel anlaşıyorlar demiyorlar da, neden ısrarla olayın çok kötü çok ağır kabullenemez olduğunu millete kabullendirmeye çalışıyosun anlamadım.
Kadın hamile, aklında zaten bir olay var. Belki kötüleşmesin diye yumuşak yazıyorlar.
tekrar diyorum şahsen benim takıldığım yer konuşmanın seviyesizliği ne anneyi nede damadı birşeyle itham etmedim gerekte yok zaten herşey netEvet garip bi konusma. Ama ben bu cumleden " annen cok patavatsiz' yorumunu yaparim. Cok seviyesiz ve patavatsiz bi cumle annesinin kurdugu.
Evet temkinli olsun konu sahibi. Ama annemle kocam ask yasiyorda denilemez.
Ve ayrica annesinin densizligi belli ama bence kocasi sucsuz. Belki kocasi cok saf. Belki konu sahibjnin annesine konduramiyor ve cevap verme mecburiytende hissediyor kendini.
Üstünü kapatsın demedim. Şüpheye düşmüş ki soruyor.iyide çözüme ulaşması gereken bi durum değilmi bu ne yapsın üstünümü kapatsın konunun yada görmezdenmi gelsin görmüş ki anlatıyo nasıl olcak
sapsik58 evet ilişkisi var diyemeyiz herseye rağmen. Bana bi iliskileri de olmaz gibi geliyor. ama ikisi de bu cinselligi vurgulayan bu mesajlasmadan hoslaniyorlar gibi bu yuzden de masum değil gibi.
Bende cinsel ilişkiyi kastettigini düşünmem normalde aslında senin gibi. Sadece konu sahibi annesini iyi tanıyordur rahat biri olduğundan ne ima ettiğini biliyordur diye düşündüğüm icin uygun gelmedi. Yoksa ilk bakista insanda oyle bir his uyandirmiyor.
Aslinda ben annesinin damadi kiza kötuleyip arka planda da aşırı ve gereksiz samimiyet icinde olmasina takildim. Sanki kendini aklama gibi.
Bide normalde boyle seyler dusunmeyecek olsak da oz babalarin abilerin yillarca tecavüz etmesi haberlerinin son zamanlarda sıkca gündeme gelmesi neden olmasin dedirtiyor insana işte.
benim kimseyi boşatmakta özüm yok evet konuşmuş fayda ederse alaÜstünü kapatsın demedim. Şüpheye düşmüş ki soruyor.
Sonra normal olmadığını burda görünce esiyle konuştuğunu yazmış.
Buna rağmen hala tu kaka deseniz ne olur ki. Zaten yapması gerekeni yapmış. Artık olacaklara bakacak. Çok söylerseniz hemen gidip boşanacak değil ya.
değil mi sanki liseli cocuklar gibi.. konuşmalar da öyle yani bu durum beni rajatsız etti ama tek başıma karar veremiyorum buraya yazmak istedim sonuçta o benim eşim ve benimle mesajlaşssn yazacaksa edecekse bana espri yapsın annemi aryckmu konuşacak mı adam akıllı arasın anne naptın ne ettin desin öyle dğeil mi.
ben şimdi eşime doğru bulmuyorum dersem kendi annene bile bunumu yapıyorsn derse ne dycm ben :/
Gerçekten çok etkileyici konu biri eşi diğeri annesi Allah akıl fikir versinAfalladım gece gece
Konu sahibi nasıldır kim bilir
Her konudan etkilenmem ama bu konuyu unutamam sanırım uzun bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?