Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
peki karına doyamadan hamile kaldı yazık demesi damadına bu nedir peki

Evet garip bi konusma. Ama ben bu cumleden " annen cok patavatsiz' yorumunu yaparim. Cok seviyesiz ve patavatsiz bi cumle annesinin kurdugu.
Evet temkinli olsun konu sahibi. Ama annemle kocam ask yasiyorda denilemez.
Ve ayrica annesinin densizligi belli ama bence kocasi sucsuz. Belki kocasi cok saf. Belki konu sahibjnin annesine konduramiyor ve cevap verme mecburiytende hissediyor kendini.

sapsik58 evet ilişkisi var diyemeyiz herseye rağmen. Bana bi iliskileri de olmaz gibi geliyor. ama ikisi de bu cinselligi vurgulayan bu mesajlasmadan hoslaniyorlar gibi bu yuzden de masum değil gibi.

Bende cinsel ilişkiyi kastettigini düşünmem normalde aslında senin gibi. Sadece konu sahibi annesini iyi tanıyordur rahat biri olduğundan ne ima ettiğini biliyordur diye düşündüğüm icin uygun gelmedi. Yoksa ilk bakista insanda oyle bir his uyandirmiyor.

Aslinda ben annesinin damadi kiza kötuleyip arka planda da aşırı ve gereksiz samimiyet icinde olmasina takildim. Sanki kendini aklama gibi.

Bide normalde boyle seyler dusunmeyecek olsak da oz babalarin abilerin yillarca tecavüz etmesi haberlerinin son zamanlarda sıkca gündeme gelmesi neden olmasin dedirtiyor insana işte.

iyide çözüme ulaşması gereken bi durum değilmi bu ne yapsın üstünümü kapatsın konunun yada görmezdenmi gelsin görmüş ki anlatıyo nasıl olcak

tekrar diyorum şahsen benim takıldığım yer konuşmanın seviyesizliği ne anneyi nede damadı birşeyle itham etmedim gerekte yok zaten herşey net

iyide çözüme ulaşması gereken bi durum değilmi bu ne yapsın üstünümü kapatsın konunun yada görmezdenmi gelsin görmüş ki anlatıyo nasıl olcak
Üstünü kapatsın demedim. Şüpheye düşmüş ki soruyor.

Sonra normal olmadığını burda görünce esiyle konuştuğunu yazmış.

Buna rağmen hala tu kaka deseniz ne olur ki. Zaten yapması gerekeni yapmış. Artık olacaklara bakacak. Çok söylerseniz hemen gidip boşanacak değil ya.

Evet haklisin canim.
Annesi cok patavatsiz ve ayipli gunahli laflari bilmiyor hic. Mahrem nedir bilmiyor. Zaten eski konusundada annesi fiseklemisti konu sahibini, ve kavgaya yol acmisti bu kari koca arasinda. Annesi cok garip bi kadin. Hem iclerinde hergun yanlarinda destege hazir, hemde isleri yokusa suruyor. Ama bence kocasinin safligindam tum bunlar. Kocasi konduramiyor kvsine bu seyleri. Cevap verme mecburiyetinde kaliyor kendince. Tabi su son seneler neler duyar olduk.
Hersey olabilir. Temkinli davranmak lazim evet. Olmaz diye bisey yok.

benim kimseyi boşatmakta özüm yok evet konuşmuş fayda ederse ala

sapsik58 aynen. Bence de bisey oldugundan degil kesinlikle fazlaca patavatsizligindan ve mesafeyi ayarlayamamislar. Anne kiz bile boyle konusamayabilir. Ben konusamam mesela. İnşallah kocasinin safligindandir o zaman bi sorun cikmaz. esini uyarmis zaten esi mesafe koyarsa anne de mesaj atmaz zamanla en azından. Anne bi tuhaf gerçekten

@Marmelad_ fazla kafaya takma zaten esinle konuştun. Baktin esin istediğin gibi davraniyor ama annen hala sacma hareketlerine devam ediyor. Mesajlari okuduğunu söylemeden uyar ki başka zaman da bakabilesin devam ediyor mu diye. Ama ben rahatsiz oluyorum da deme gerekirse esimin rahatsız oldugunu hissediyorum biraz mesafeni korusan sorun yasamayiz dersin. O zaman anlar heralde artık.

Vuu ilginçç bi konu. Annenle esin arasnda on yas car hersey olablr.. dikkat et el oğlunada güvenme annene ima et damatla bukadar mesajlasılmaz ayıp die.evlenmek istemyormu annen.

Ne es uyarilir ne anne...
Mecbur izlenecek bir durum ben sizin yerinizde olsam

Aklima gelenleri ANNE kelimesiyle ayni cumlede bile kuramıyorum. İlk defa duydum böyle bisey. Bir tuhaflık var o kesin de inşaAllah çözülür.

Çok saçma insan evladyla mesajlasmazken damatla bilmiyorm ben artk kimselere guvenemiyorum canlı örnekleri görüyorz hep

Bunu doğru bulmadim ben.
İlk baslarda örnek vermedigin icin yanlismi düsünüyor dedim ama bu mesaji atiyosa haklısın yani.
Simdi benim.annemde genc ayni 10 yas var esimle aralarinda .
Benim esim.biraz disariya soguktur yani yeri geldiginde güler falan ama civikda degildir .
Annemle mesajlasmazlar ama bikac kez olmus mesajlasma oda ya cuma kandil mesaji yada benim dogum günümde annem napcan gibisinden yazmis esimde siz bisey alin ben verim parasini falan yazmis.
Okadar ama beraberken annem sakalasir falan oglum der.
Gecenlerde yemege gttik annem babam ben esim babam lavbydaydi annem bizi fotograf ceksene dedi esimle tamam dedim cektim.
Esim napcan o resmi dedi face atmican demi dedi (esim face kullanmaz sevmez de ayni sekilde bende)
Hii atcam askimla yemekteyiz yazcam ne atiyim oglum be falan dedi güldk .
Bunlar ufak tefek espiriler yani .
Bugünde gelmisti annemgil ugramislar bir iki espiri yapti güldk falan.
Yani hep siz benm damadm degil oglumsunuz kizlarim.nasilsa sizde öyle der ama sizin anneniz biraz aşmiş kendini.
Benimde mesela üst üste dogumum oldu biri 2 aylikken hamile kaldim ozman bile annem esime bisey dememistir ki bizde dogru karsilanmaz ayip denen bisey var.
Ki annem.karina doyamadin gbi kelime kullancak benden ònce esim bozulur ters bi tavir sergiler zaten esinizde biraz civiklik var annenizde dikkatli olun derim...

Ben hic normal bulmadim cok cok sinirlendim hatta anneniz ve esiniz hatali dikkatli olun lutfen

Anne dediğin böyle cıvıklık yapamaz maalesef annen üzgünüm yazmaya bile utanıyorum hiç yakışmıyor lakin annende yüz vermezse damadın aklından dahi geçmezdi bu tür konulara cesaret bulamazdı lakin Anne ne kadar isterik olursa olsun damat bu çirkefliklere bulaşmayacaktı demekki 2tarafda aynı duyguyla karşı karşıya çok çirkin şeyler nefsani doyumsuzluklarını tatmin için birisi eşini diğeri canının parçası kızının böyle giderse felaketi olacaklar Allah korusun amin

Son düzenleme:
Bencede esine birsey deme annesini kiskanir diye tuhaf karsilar hemde hic hos bi durum olmaz bence annen cok yalniz oldugu icin mesajlasmak ona degisik biseymis gibi geliyor kitu bisey yok yani bence zaten esin onunda oglu sayilir sen kizarsin diye yoo mesaj yazmadi demistir bian sonucta burda teknolojiden cok anlamayan bi kadindan bahsediyoruz mesaj icerikleri biraz nasil desem paravatsizlik olmus annelerimiz bazen cocukca davranabiliyor biz buyuyunce onlar cocuk oluyor sanki:) benim annemde bazen soylenmemesi gereken biseyi soyler esimin yaninda anne o laf denirmi hic deyincede oyle demek istemedim ben der biliyorum zaten kotu niyeti olmadigini anneler bazen oyle cocuklasiyo iste ben senin yerinde olsam annemle kendim mesajlasirdim napiyosun nasilsin ne yaptin falan filan zirt pirt mesaj atin onun derdi bence mesajlasmak yanlis bi durum yok oyle sey olurmu onlar anne ogul bi yerde yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…