Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah canım senin yazdığın gibidirler ana oğul

Yuh artık bu ne seviyesiz diyalog inanamıyorum

Af edersin ama annenle kocan resmen flortlesiyolar. Bi tek anneni sucluyosun ama kocan da ayni sekilde cevap veriyo bu mesajda

Mesela yatak muhabbetinde de israrla konuyu yataga getiren senin kocan yok yatagina kavus yok vidalarini yaptiralim pas atiyo anne de sut ve gol

Illa bu konuyu yanlis yone cekmek degilde ben olsam ozellikle bu yatakla ilgili olan mesajlarda anneme ve esime ayri ayri sorardim anne neden boyle bisey yazdin ayip degilmi bu laf yazilirmi diye esimede sorardim neden sessiz kalip kuruyosunuzki tabiki insan annesini kiskanmaz ve annenin esine farkli gozle bakacak hali yok ama anne boyle seyler yazman ayip bak orda ayip biseyden bahsediyosun diye konuyu ac bence sonucta biz anneni tanimiyoruz sen taniyosun mizacı nasil bazi kadinlar belden asagi espirile yaparlar art niyet olmadan yapisi oyledir bazilarinin bazi insanlarda cok ice kapanikti mesela benim arkadasimin annesi var esi olmus en ufak espiruyi ayip olarak algilayip kiziyo sinirleniyo erkeklere karsi cok asiri mesafeli falan bazilarida daha rahat mizaclidir annenin yapisi nasildir bilemeyiz ve burda anbenle ilgili bazilari bak neler yazmis yok flortlesiyolar falan diye insanlar yazar kinseyi engelleyemezsin ama hos degil insan annesine laf soyletmemeli anneler cok degerlidir senin yapman gereken cok basit once neden bu kadar mesajlasiyolar diye dusunecegine beden oyke bi mesaj yazmis onu dusun esinde ayni sekilde burda konu cok mesajlasmalari degil ne yazdiklari ve evde senin yanindada nasillar boyle konusmalar oluyomu yani bu art niyetli bisey olsa ikiside siler ve o senin annen art niyetli bisey olamaz kendini doldurma sadece annene bu yazdiklarinin ayip oldugunu soyle .

ay 37 sayfanın hepsini okudum ve yazacak olan arkadaşlar da okusun çünkü konu sahibi (haklı olarak) can alıcı mesajlaşmaları aralara saklamış

böyle ağır konularda yorum yapmam daha deneyimli ablalarım zaten yaparlar ama bunda duramadım ben olsam kesinlikle sizin gibi yumuşak tepki vermezdim. eşinize tatlı tatlı anlatmışsınız filan ben o evi başına yıkardım.(büyük konuşma thekbik allah korusun tabi ki diyorum burada içimden) annemin de evine gider her şeyi okudum anne der açıklamasını dinlerdim ama ona da kızardım yani. lütfen yumuşak olmayın siz de bu forumda çokça söylenen 'tepkinizi koyun' lafı ciddi manada kızın konuşmayın bir süre yani ciddi elle tutulur insanın kanına dokunacak şeyler yapmak demek.

ay of bunu yazarken de bir ailede kavga sebebi oluyorum diyorum kendime ama bir yandan da sizin bu yumuşak konuşmanız beni eşinize annenize karşı daha da sinirlendirdi umarım yanılırım da o konuşma yeter.

Evet dimi insan ne yazacaginida sasiriyo. Gercekten hele konu anne olunca birde ustune bizler iste git sunu de bunu de diyoruz ama belki bizim gazimizla kavga cikicak bir ailede iste insan ne diyceni sasiyo cok zor bi konu ama mantiklisi ann3siylede kocasiylada konusmasi icinde tutmamali o mesajlari gordugunu annesine soylemeli haklarinda hayirkisi olsun

kız biz de sabah sabah napıyosak buralarda asdfggghh

Günaydın kızlar eşimle gece yine konuştum bu konuyu annee tek kalmasn kendini yalnz hissetmesin diye atada meseaj attini soyledi ve her mesajin da buralaa gelmedini dile getirdi.
Annenin yaşına ve yapısına göre hos karşılıyorum bende bazı şeyleri dedi annem bizim yanımızda da da yapıyor aynı şeyleri cok patavatsiz konuşuyor ozelimize giriyor bunu bem varken de yaoan birisi o yatak vedası konusunda da annemin son mesajı ben öyle gicirdayacakk hareketler yapmam dems ya esimde zaten cevap yazmamis eşim senin annen benimde annem annene ne soylesek yanlış anlıyor dedi evet gerçekten de öyle.
İnanın annem xok farklı biri hic birsey demeye gelmez
Su an telefonu yni aldı mesajlaşma yi face yi whatsapi birsey saniyor bizim yanimzda cok rahat buda benim suçum aslında faceden tanıştığı bi adam buna bebisim yazio tatlim yazlio annem karşılık veriyo misal eşime dedm böyle konusu luosa hic konuşma mesaj atma ara halini hatrini sor dedm
Sen konuşmamı istemiyor sn zaten demi dedm
Konuşmaların bazilari bu şekilde ise evet dedim
Birdaha anneme mesaj atmycni birsey olursa da arayip sorcani dile getirdi zaten ben artk kesinlikle mesajlasmalarini istemiyorum annemn yapısı rahat ama ne olursa olsun kimse esmle böyle konusamaz karşında damadn var tamsm ama o da vi erkek yinede takip edecem çünkü annemin telefonun san cok kolay online işlemlere gireblrym ve istediğm zaman telefonunu verir bana kafamdan bunları atmak istiyor çünkü gerçekten xok ağır geliyor anneme benm yanındaykende ozelimzle ilgili espiri yapmasına mda müsade etmeyecem

Eşim birde annen mesajlar da bizim ozelimize girince bende Şakayla karışık cevap verip konuyu kapattım hep onu kirmamak adina birsey desem olmayacak çünkü annenin yaşına yapısına verdm hep girgirla gülerek kapatmaya çalıştım sende biliyor sn bizim yanımızda sen varken de aynısını yapıyor benim smdi kalkıp birsey demem hadsizlk olurdu elin adamları ile konusuyor onu bile çekinmeden söylüyor annenin yapısı bu degismezde sanrm ben arada sen olduğun için ve tek kalmasn diye arada mesaj attm ilgilen dm bi oğlu gibi ama bu kadar rahat olması hos değil haklisin bundan sonra bende mesafeli olurum merak etme dedi

Anneme iki hafta önce yemeğe gelmiştik b hamilelik konusu açılmıştı annem yemek yerken esimde vardı yanımda valla ikincyide hemen yaparsanız yanidiniz ne var ne yoksa korunun die bu sakayi benm yanımda da yapmsti kızlar ben çok bozulmstm
Yani demem o ki annem benim yanımda da yaptı ozelimizi çoğu kez sordu etti ben cevap vermedm
Esimde diyor ki annene mesaj attim zaman ben konuların oraya geleceğini bilmiyorum dünkü yatak konusunda da
Seni de yerinden yurdundan ettk anne kusura bakma emeğin için Sağol
Sende biz gttk mi rahat rahat yatar sm yatagnida isgal ettk
Sende bize geldn zaman sende işgal et demiş saka anlamnda
Annemde yok ben yatagmda yatmam
Oraya kalorifer yakmam bide böyle iyi
Esimde o zaman senin yatağı biz alalım bizimkinden daha iyi ama vidalarin sklması lazm felan dems konuşmalar bu şekilde
Sakayla karışık
Sonra annem zirp ben gicirtacak hareket ler yapmıyorum demis
Esimde gulmus sadece başka cevap bile vermemiş esmde ben konunun oraya gtceni bilemedim dedm gibi annen hep böyle senin yanında bile böyle bisi desen diyemiyosn dedi

dün böyle değildi konuşmalar...değiştirmişsin ve bu haliyle direkt suçlu eşin oluyor kusura bakma. dün yazdığın haliyle de anneni suçlamıştık...önce mesaj içeriklerini doğru düzgün ve objektif yaz..kadının belki de günahına girdik.

esini aklayacak yer arıyorsun valla...bak bakalım yazdığına vidaların sıkılması lazım olmuş mu ne alaka? eşin pas atmış annen de gol! taraf tutulacak bi konu değil..ben önce eşime ayar çekerdim sakaymış..şakaya bak.

Canım benim bütün sayfaları okudum ilk başta kafamdan kaynar sular indi ...

Sonra dedim ki maalesef çevremizde duyuyor ve görüyoruz , üzülerek söylüyorum ki birbirlerine kur yapmışlar , annende rahatlığını kullanmış, elinde rahat bir insana getirmiş ...

Tamam anlayabilirim bazı insanlar rahat olabilirler , ancak ar damarları çatlamış gibi konuşmalar uygunsuz tatlım.

Her zaman mesafe iyidir , zararı olmaz , bu arada hamilesin seni üzmemek için dikkatle yazmaya çalışıyorum .

Anneniz ilgiyi anlayabilecek bir kapasitede değil , yarın bir gün her şey olabilir , sıkıştıklarında birbirlerine iftira dahi atabilirler...

Siz arada çok üzülürsünüz, herkes yerinde sağ olsun deyip evinize geçin bir an önce , ben de ikisini de çok af edersiniz ama lakayt ve düşüncesiz cahil buldum...

Nihayetinde olgun yaştaki insanlar rahatlığın adı ne zaman arsız oldu ...

Dünya da olmaz demeyin , ne yazık ki oluyor psikolojisi bozuk ve çiğ süt emmiş dediklerimiz bu olsa gerek...

Gerçekleri düşündüklerimi yazdım anneniz ve eşinize yüklendim yok bir şey deyip geçiştiremeyiz ...

Kıyamam sana bebeğini kucağına aldığında gerçek annelik ne demek tadacaksın, dileğim hep mutlu ol...

Annen hala senin çocuk olduğunu, bi evliliği idare edemeyeceğini düşünüyorsa sıkıntılarını yaşantını anlatma derim. Öte yandan evine de müdahale ettirme. Mesela bir şeyi yanlış yaptığını söylüysa ben böyle sebiyorum de. Bilmedğini belli etme. Kendi kararınmış ve doğrusu oymuş gibi davran.
Eşinle ilgili iyi kötü bir şey söyleme.
Ne eşine ne annene mesajlaşma konusunda uyarıda bulun.
Keşke fazla yakın olmasaydınız.

Mutlaka sınırlarınız olsun.. Annem tek başına gelsin gitsn bizde kalsın, hem çocuğa bakar diye de düşünme..
Sınırların kendi ailen olduğu gerçeğini hissettir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…