Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya karına doyamadan hamile kaldı yatağın vidalarını gevşettik muhabbeti sadece abartımı yani
O yazdiginiz seyi simdi onceki sayfalarda buldum, ama ben konduramiyorum gene de, eger annesinde kotu bir dusunce varsa yaziklar olsun ona da ne diyeyim ki, allah kimseye vermesin boyle dert. Annesine cephe almasinida istemiyorum, annesi sonucta ikisi arasindaki mesafeyi koruyacak, allah kolaylik versin.

Çüş yani
Ben havadan sudan sohbet sanmıştım
Sen yine iyi duruyosun

ah be arkaşım anlamıştım sıkıntıda burda oluyo zaten konuya bodozlama dalmasakta bi okusak önce dimi

Herkes bir değil maalesef ne hayatlar var
Aile içi tecavüzcüleri bile duymadık mı ?
Var ama işte insan herkesi kendi çevresindekiler gibi sanıyor
Evhamdır hamileliktir yok daha neler anne kıskanılır mı diyor
Kıskançlık olsa keşke bi süre sonra nefrete de dönebilir
Ben içeriği bilmezken bile doğru bulmuyorum demiştim, sonra içeriği görünce çüş dedim yani
Bel altına girmişler resmen, erkek erkeğe bile sormaz bunu senin karın hamile vah vah daha doyamadan sana yazık ne demek. Ahlaksızlığın daniskası
Düşman olsa neyse anne bi de
Tabi eşi daha midesiz, karımın annesi demeden gayet yeşil ışıklı cevaplar atıyo
Sıfatlarına tüküreyim

bizim tepkimizde buna ya zaten anne bu anne ama nasıl anne

Su an 30 sayfayi gecmis yazilanlar.
Neler oldu neler bitti bilmiyorum ama ilk sayfalarda verdigin "karin hamile kaldi"sozunu pek set yapmadim ben.
Tamam garip gelebilir bi anlik kulaga, ama bilmiyorum.
O ornekten baska hangi ornekleri verebilirsin? Belki ozmn degisir fikrim.

O içerik konuda yazılsa böyle olmazdı
İnsan kendine bile zor itiraf ederken kem küm etmesi normal tabi
Her yorumu okumuyoruz haliyle, sonradan görmemiz gayet doğal
oda doğru ama burda tepkiler tavan yaptı insan bi kere düşünmeli noluyo diye dimi amatepkim size değil bu arada polyannalarımıza

annen kendine arkadaş bulmuş gibi olmuş birazda rahat karakterli sanırım kalbini bozma sadece anneni ciddi anlamda uyar eminim ki anlayacaktır,sen bir annesin anne gibi davran bukadar rahat olma beni mahcup ediyorsun de

sende polyannalık yapma bari

Bu da bir diğer içerik annen bildiğin aranıyo. Eşinde bu durumdan gayet memnun
Hamilesin yumuşatayım yorumumu diyorum ama göz var nizam var maalesef olan bu

Bir kv damadina yatakta hareketsiz ( cinsel hayati olmadığı için ) oldugunu ima bile edemez ya. Bu asla normal kabul edilemez.

Hadi sadece rahatlik diyelim. (Yine de bana gore degil)

Ama es mesajlari siliyor. Konuşmadık diye yalan söylüyor. Anne de es ile aşırı samimi ama kızına adami kötüluyor. Bu da kizina, "annem zaten onu zaten onaylamiyor, kültürsuz diyor, bana kötüluyor" diye düşündürtüyor. Bu da annenin suclanmaktan kacis yöntemi olabilir. Damat da annenin rahatligini zaten bilerek yatagin civatalarini niye mesajda söyleyip onun bu tarz cinsellik konuşmasına neden oluyor. Biliyordur zaten kadinin huyunu. Yani anormal ötesi.

Aralarinda birsey var diyemez kimse hemen. Belki hic olmayacak da ama normalde ikisinin de rahatsız olmasi gerekirken belli ki bu tarz konusmalara ikisinin de hosuna gidiyor. Bu bile mide bulandirici degil mi. Abartmiyor konu sahibi kesinlikle.

Annenize edep hırkası lazım..

O içerik konuda yazılsa böyle olmazdı
İnsan kendine bile zor itiraf ederken kem küm etmesi normal tabi
Her yorumu okumuyoruz haliyle, sonradan görmemiz gayet doğal

Aynen. Konu sahipleri de hep en önemli noktaları aralara yaziyorlar. Ben de ilk okuduğumda cok da anormal gelmemisti ayrıntılari okuyana kadar

Bu da bir diğer içerik annen bildiğin aranıyo. Eşinde bu durumdan gayet memnun
Hamilesin yumuşatayım yorumumu diyorum ama göz var nizam var maalesef olan bu
konu asıl formuna dönmeye başladı tabi aramıza yeni polyannalar katılmazsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…