- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Justholdme_
-
Ben oraları görmedimya karına doyamadan hamile kaldı yatağın vidalarını gevşettik muhabbeti sadece abartımı yani
O yazdiginiz seyi simdi onceki sayfalarda buldum, ama ben konduramiyorum gene de, eger annesinde kotu bir dusunce varsa yaziklar olsun ona da ne diyeyim ki, allah kimseye vermesin boyle dert. Annesine cephe almasinida istemiyorum, annesi sonucta ikisi arasindaki mesafeyi koruyacak, allah kolaylik versin.ya karına doyamadan hamile kaldı yatağın vidalarını gevşettik muhabbeti sadece abartımı yani
ohoo siiz çok geridesiniz hani konuya fransız kalmışsınız eminim polyannalarda öyleBen oraları görmedim
Çüş yanimisal.. naptın ne ettin..den açılıo konu
işte bazı seviyesiz esprilere suna buna gidiyor yani ben doğru bulmuyorum.. su an aklımda örnek verecek bir mesaj yok ki
ama su aklımda kalmışti misal annem : karınada doyamadan hamile kaldı bida ikincinie cok iyi korunun
eşim valla öyle oldu bida olrsa npacağz bilmem
vah vah sana yazık yazık felan
yani bu konuşmalar ne derece doğru ..
ah be arkaşım anlamıştım sıkıntıda burda oluyo zaten konuya bodozlama dalmasakta bi okusak önce dimiO yazdiginiz seyi simdi onceki sayfalarda buldum, ama ben konduramiyorum gene de, eger annesinde kotu bir dusunce varsa yaziklar olsun ona da ne diyeyim ki, allah kimseye vermesin boyle dert. Annesine cephe almasinida istemiyorum, annesi sonucta ikisi arasindaki mesafeyi koruyacak, allah kolaylik versin.
Evet :)ah be arkaşım anlamıştım sıkıntıda burda oluyo zaten konuya bodozlama dalmasakta bi okusak önce dimi
Herkes bir değil maalesef ne hayatlar varO yazdiginiz seyi simdi onceki sayfalarda buldum, ama ben konduramiyorum gene de, eger annesinde kotu bir dusunce varsa yaziklar olsun ona da ne diyeyim ki, allah kimseye vermesin boyle dert. Annesine cephe almasinida istemiyorum, annesi sonucta ikisi arasindaki mesafeyi koruyacak, allah kolaylik versin.
O içerik konuda yazılsa böyle olmazdıohoo siiz çok geridesiniz hani konuya fransız kalmışsınız eminim polyannalarda öyle
bizim tepkimizde buna ya zaten anne bu anne ama nasıl anneHerkes bir değil maalesef ne hayatlar var
Aile içi tecavüzcüleri bile duymadık mı ?
Var ama işte insan herkesi kendi çevresindekiler gibi sanıyor
Evhamdır hamileliktir yok daha neler anne kıskanılır mı diyor
Kıskançlık olsa keşke bi süre sonra nefrete de dönebilir
Ben içeriği bilmezken bile doğru bulmuyorum demiştim, sonra içeriği görünce çüş dedim yani
Bel altına girmişler resmen, erkek erkeğe bile sormaz bunu senin karın hamile vah vah daha doyamadan sana yazık ne demek. Ahlaksızlığın daniskası
Düşman olsa neyse anne bi de
Tabi eşi daha midesiz, karımın annesi demeden gayet yeşil ışıklı cevaplar atıyo
Sıfatlarına tüküreyim
oda doğru ama burda tepkiler tavan yaptı insan bi kere düşünmeli noluyo diye dimi amatepkim size değil bu arada polyannalarımızaO içerik konuda yazılsa böyle olmazdı
İnsan kendine bile zor itiraf ederken kem küm etmesi normal tabi
Her yorumu okumuyoruz haliyle, sonradan görmemiz gayet doğal
sende polyannalık yapma bariSu an 30 sayfayi gecmis yazilanlar.
Neler oldu neler bitti bilmiyorum ama ilk sayfalarda verdigin "karin hamile kaldi"sozunu pek set yapmadim ben.
Tamam garip gelebilir bi anlik kulaga, ama bilmiyorum.
O ornekten baska hangi ornekleri verebilirsin? Belki ozmn degisir fikrim.
Bu da bir diğer içerikişte bunun gibi seviyesizce şeyler seviyesizce espriler..
misal.. dün eşim: bizde gidiyoruz artık yatagınıda işgal ettk ama sende kavuşursun.
Annem : siz gtsenizde ben orda yatmam zaten tekim odada kalırım sizde benden sıkıldnz mı yoksa
Eşim: yok anne estaffrllar ama yatagının vidalarına felan bi bakalım sağlam değil allah göstermesin birşey olr
Annem yok gerek yok ben bi hareket yapmıyorum ki ( yani eşler cinsellik yaşarken hareket yapıo ya misal ) bu kasdedilmiş bunun gibi seviyesizce espriler diyaloglar..
misal.. naptın ne ettin..den açılıo konu
işte bazı seviyesiz esprilere suna buna gidiyor yani ben doğru bulmuyorum.. su an aklımda örnek verecek bir mesaj yok ki
ama su aklımda kalmışti misal annem : karınada doyamadan hamile kaldı bida ikincinie cok iyi korunun
eşim valla öyle oldu bida olrsa npacağz bilmem
vah vah sana yazık yazık felan
yani bu konuşmalar ne derece doğru ..
O içerik konuda yazılsa böyle olmazdı
İnsan kendine bile zor itiraf ederken kem küm etmesi normal tabi
Her yorumu okumuyoruz haliyle, sonradan görmemiz gayet doğal
Bu da bir diğer içerikannen bildiğin aranıyo. Eşinde bu durumdan gayet memnun
Hamilesin yumuşatayım yorumumu diyorum ama göz var nizam var maalesef olan bu
konu asıl formuna dönmeye başladı tabi aramıza yeni polyannalar katılmazsaBu da bir diğer içerikannen bildiğin aranıyo. Eşinde bu durumdan gayet memnun
Hamilesin yumuşatayım yorumumu diyorum ama göz var nizam var maalesef olan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?