- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
- Konu Sahibi Justholdme_
-
değil mi sanki liseli cocuklar gibi.. konuşmalar da öyle yani bu durum beni rajatsız etti ama tek başıma karar veremiyorum buraya yazmak istedim sonuçta o benim eşim ve benimle mesajlaşssn yazacaksa edecekse bana espri yapsın annemi aryckmu konuşacak mı adam akıllı arasın anne naptın ne ettin desin öyle dğeil mi.
ben şimdi eşime doğru bulmuyorum dersem kendi annene bile bunumu yapıyorsn derse ne dycm ben :/
40 ından sonra azanı teneşir paklar denir ya
Bence böyle bir anneyi teneşir de paklamaz
Allah yar ve yardımcın olsun konu sahibi
Koca boşanır
Anne ne yapılır bilmem, bence böylesi de annelikten reddedilmeyi hak ediyor
Çalış çabala çok güçlü ol, hayatta kendinden başkasına da güvenme. Sen çok iyi bi anne ol, olamayanlar utansın
HER ZAMAN ŞUNA İNANDIM: BİR KADININ EN BÜYÜK RAKİBİ ANNESİ, BİR ANNENİN EN BÜYÜK RAKİBİ KIZIDIR. BU DURUM, TARAFLAR AMA 10 YAŞINDAYKEN AMA 40 YAŞINDAYKEN ELBET ORTAYA ÇIKAR. VE ELBETTE KOCA Bİ SARMAL.
BENİM KENDİ ANNEMİ Bİ KAÇ KEZ ŞU DURUMDA YAKALADIM: BEN NİŞANLIYKEN, YEMEK YAPTIĞIMDA BANA "GÜZEL OLMUŞ KIZIM ELİNE SAĞLIK" DİYORDU, AMA SONRA HEMEN NİŞANLIMA BAKIP, SEZSİZCE "ÇOK TUZLU YAPMIŞ, AMA NEYSE ÖĞRENİR" TARZINDA ŞEYLER SÖYLÜYORDU. ÇOK BOZULUYORDUM TABİ.
BU DURUM Bİ KAÇ KEZ OLUNCA, BİR GÜN BENDE FİLM KOPTU, SOFRADA ANNEME DÖNÜP, AMA ÇOOOK SAKİN BİR ŞEKİLDE "HAYIRDIR ANNE, SENİN DERDİN NE? BENİMLE Bİ SORUNUN MU VAR? AMACIN NE?" DEDİM. ANNEM ŞOK TABİ. HİÇ BİŞEY DİYEMEDİ, AMA BİRDAHA DA BÖYLE SAÇMALIKLAR YAPMADI.
ANNELERİMİZİN AMAÇLARI, İLGİYİ KENDİ ÜSTLERİNE ÇEKMEK.
BENİM ANNEM BENDEN DAHA İYİ YEMEK YAPTIĞINI GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORDU, SENİN ANNEN DE SENDEN DAHA SOHBET-MUHABBET OLDUĞUNU GÖSTERMEYE ÇALIŞMIŞ. ERGEN MUHABBETİ İŞTE.
SONUÇ: BAZI BEKAR ANNELERİMİZ BİZ KIZLARINI KISKANIYORLAR ARKADAŞIM. TECRÜBEYLE SABİT.
Kız anneleri kızları mutlu olsun diye onca fedakarlık yapıp kızlarını gözlerinden sakınırlar normalde. Evlilikleri zarar görmesin diye özel çaba gösterirler. Gelinine yapmadığını bırakan kv ler kızlarının evliliği söz konusu ise melek kesilirler.
Sizinkisi ilginçmiş.
Tam bilgim yok ama yeni evlilerdi belki 1- 2 sene.Okadar ileri gidilebiliniyor demekki ... yazık diyorum sadece !
Aralarında kaç yaş vardı damatla kv nin. Ve kızıyla kaç yıllık evlilerdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?