Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Öyle de der muhtemelen.. Başbaşa vakit geçirin ya ds pnun ailesinde vakit geçirn. Birqz arayı soğutun.

Annen koskocaman kadın olmuş , yakında annanne oluyor ne demek facede tanımadığı veyahut tanımışda olsa erkeklerle laubali olup cıvıklık yapıp cevab veriyor ? Hiçmi namus ar kavramı yok öyle önüne geçene yüz veriyor birde utanmadan damada bile anlatıyor çok normalmiş gibi anneniz böylede devam ederse başına hertürlü bela getirip Sizede zarar verebilir Allah korusun

evet konu sahıbı eşin mikemmel annen tü kaka
ortada hata varsa ıkısının de hatası eşin de sutten çıkma ak kaşık değil.
istediğin kadar rahatlat kendını.

Ben asil konu sahibi doğum yaptiginda geri mi dönecekleri o ebe yoksa anne mi gelecek yanlarına onu düşünüyorum. Malum lohusalik

Tüm sayfaları okuyamadım ama tespitlerimle geldim:

1) Konu sahibi, eşin de annen de senin saf bir insan olduğunu düşünüyorlar. Bu sebeple annen seni eşine karşı dolduruşa getirmeye çalışıyor, normal bir insanın vereceği tepkileri vermeyip hala "annenden mi kiskaniyorsun benii" derse diye endiselendigin icin seni pek de ciddiye almıyorlar. Normal bir kadin bu mesajları görse ortalığı ayağa kaldirir. Benim bildigim budur. Yanlış anlama normal değilsin derken, haddinden fazla iyi niyetlisin demek istiyorum.

Ha birazcık da olsa çekinceleri var tabi o yüzden annenin saklamaya çalışması.

2) burada hep eşini aklayıp anneni suçlamışsın. kocani seviyorsun, kaybetmek istemiyorsun, hamilesin anladık. Ama hatayı yanlış yerde arıyorsun. Misal eşin annene "anne biz gidiyoruz sen de yatağına kavuşuyorsun artık" mesajıyla direk lafı oraya getiriyor. Anneni zayıf noktasından vuruyor, belli ki ilgiye ihtiyacı olan bir kadın anneniz. Eşin çok kurnaz, işini biliyor.
"Anne biz gidiyoruz sana da zahmet verdik,hakkını helal et" yazamaz mıydı? Ne bu laubalilik ve lafı direk yataga getirmek?

3) burada eşini aklayıp suçu annene atmak için sıklıkla "annem çok rahat bi insan, erkeklerle konuşur, eşimin yanında küfürlü konuşur" deyip durmuşsun. Diyelim annen suçlu bulundu, suçunu kabul etti onu hayatınızdan sildiniz ve mutlu evliliğinize geri döndünüz. Her şey hallolmuş gibi gözüküyor.
Biraz da eşine bakalım mı? Karısının öz annesiyle bile böyle yataklı, vida sıkmalı konuşan bir adama mı güveneceksin?

Ben olsam annemle görüşmeyi keseceksem eşimle de yolları ayırırdım. Çünkü burada iki taraf da suçlu, eşin kesinlikle masum değil. Otuz yaşında adam lafın nereye gideceğini anlamıyor mu da "anne gelince yatağının vidalarını sıkalım gevşemistir" diyebiliyor?

Sen açıkça görüneni değil görmek istediğini görüyorsun konu sahibi. Lütfen iyi bak, bazen her şey tam da göründüğü gibidir.

Ayrıca burası bir kadın sitesi, sözde kadın dayanışması var ama çoğunluk anneye yüklenmiş. Ne hakaretler edilmiş kadına... Nedir bu erkekleri aklama aşkı anlam veremiyorum.

Bu arada annen de en az eşin kadar suçlu.

Kusura bakmayın ama bazı duyguları depreşmiş annenizin. Üstü örtülü cinsel imalarla mesajlar yolluyor eşinizin hormonlarına oynuyor.Eşinizin ilgisi çok hoşuna gidiyordur. Eşiniz de karşılık veriyor .
Aralarında bir şey var denemez ama yok da denemez. Sanki karşılıklı ego ve duygu tatmini var.
Toplumsal olarak iğrenç bir durum, ne geleneklerimizde var ne de modern yaşantıda yeri var.
Dini olarak bakarsak öz annesinden farkı yoktur. Sizden boşansa bile bu değişmez annesi gibidir ömür boyu evlenemezler.
İnsani olarak zaten kabul edilemez, kızının kocası, evladının eşi torununun babası yani..Bilemedim. Allah kolaylık versin, ama eşinizin dikkatini kendi üzerinize çekmeye çalışın, farklı meşgaleler bulun...

Ya bence birbirlerine hisleri yoktur...
sadece ikisi ayni kafada oldugu icin ve konumlari geregi (damat kaynana) igrenc bir tablo ortaya cikiyor....
Flortlesme oldugunu sanmiyorum...cunku flortlesme boyle olmaz
flortlesme olup olmadigini sozden degil...davranistan bakistan anlarsin....

Ben öyle yatak gicidatacak hareketler yapmam ne demek yaaaa Yuh yuh Yuh son mesajini yeni gördüm. Su cümleden sonra tüm iyi niyetlerini kenara koydum.

HER ZAMAN ŞUNA İNANDIM: BİR KADININ EN BÜYÜK RAKİBİ ANNESİ, BİR ANNENİN EN BÜYÜK RAKİBİ KIZIDIR. BU DURUM, TARAFLAR AMA 10 YAŞINDAYKEN AMA 40 YAŞINDAYKEN ELBET ORTAYA ÇIKAR. VE ELBETTE KOCA Bİ SARMAL.

BENİM KENDİ ANNEMİ Bİ KAÇ KEZ ŞU DURUMDA YAKALADIM: BEN NİŞANLIYKEN, YEMEK YAPTIĞIMDA BANA "GÜZEL OLMUŞ KIZIM ELİNE SAĞLIK" DİYORDU, AMA SONRA HEMEN NİŞANLIMA BAKIP, SEZSİZCE "ÇOK TUZLU YAPMIŞ, AMA NEYSE ÖĞRENİR" TARZINDA ŞEYLER SÖYLÜYORDU. ÇOK BOZULUYORDUM TABİ.

BU DURUM Bİ KAÇ KEZ OLUNCA, BİR GÜN BENDE FİLM KOPTU, SOFRADA ANNEME DÖNÜP, AMA ÇOOOK SAKİN BİR ŞEKİLDE "HAYIRDIR ANNE, SENİN DERDİN NE? BENİMLE Bİ SORUNUN MU VAR? AMACIN NE?" DEDİM. ANNEM ŞOK TABİ. HİÇ BİŞEY DİYEMEDİ, AMA BİRDAHA DA BÖYLE SAÇMALIKLAR YAPMADI.

ANNELERİMİZİN AMAÇLARI, İLGİYİ KENDİ ÜSTLERİNE ÇEKMEK.
BENİM ANNEM BENDEN DAHA İYİ YEMEK YAPTIĞINI GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORDU, SENİN ANNEN DE SENDEN DAHA SOHBET-MUHABBET OLDUĞUNU GÖSTERMEYE ÇALIŞMIŞ. ERGEN MUHABBETİ İŞTE.

SONUÇ: BAZI BEKAR ANNELERİMİZ BİZ KIZLARINI KISKANIYORLAR ARKADAŞIM. TECRÜBEYLE SABİT.

Son düzenleme:

Kız anneleri kızları mutlu olsun diye onca fedakarlık yapıp kızlarını gözlerinden sakınırlar normalde. Evlilikleri zarar görmesin diye özel çaba gösterirler. Gelinine yapmadığını bırakmayan kv ler kızlarının evliliği söz konusu ise melek kesilirler.
Sizinkisi ilginçmiş.

KONU "EGO" OLUNCA, ANNE "ANNE" OLDUĞUNU UNUTUNCA, HER ŞEY MÜMKÜN OLUYOR MAALESEF ARKADAŞIM

Anne var, anne var, her doğuran merhametli olsaydı mutsuz yavrucaklar olmazdı

Bır yazı okumusdum,kadınlar ıcın hayat 40 yasından sonra baslar en guzel duyguları(seks de dahıl)40 yas ve sonrasında yasarlar imiş,erkekler için ise 25-40 yaş arası hayat enerjılerı yuksek olurmus..şimdi bakdıgımızda anne ız 40 esınız 30 yasları yakın hele bırde annenız yasını göstermıyor ıse,sız huzurunuzu bozmayın ama ıkısınınde kontrolunu elden bırakmayın,esınızle bu konuyu konusmayın,sana dıyorum kızım sen anla gelınım mısalı baska ornekler vererek dogru bulmadıgınızı o sekılde anlatın ustu kapalı,heralde anlama kapasıtesıne sahıptır..

Bir hoslantı olmus gıbı karsılıklı yada heves bılemedım şimdi erkeklere guvenılmez.

Hiç sevmem böyle şeyleri. Ne gerek var mesajlaşmayı versin. Ben deli olurum bu tür şeylere

evet atanızdır atsan atılmaz satsan satılmaz ancak senin yerinde olsaydım o soğu çeker yine evimde kalırdım kimsenin yanında da kalmazdım. iç içe olunca böyle laçka durumlar ortaya çıkmış alınsın veya alınmasın siz tavrınızı belli edin ayıptır EDEP diye birşey var sizin yatak odanıza varana kadar muhabbetler dönüyosa vay sizin halinize annenizi kesin ve net bir dille uyarın ayrıca eşinizide , terbiyesizlikten başka birşey değil size acıyorum sadece ,düşüncesiz ve bir koca ve annenin arasında kaldığınız için

esinde masallah ne laftan anlayan adammis masallah..
o adam az degil ben sana soyleyim,biri ates digeri barut.
anneni de ne yap et evlendir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…