Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya allah askina yeter ama siz kotumserr olmayn kadina akil vereceginize. Yanlis yone ceviriosunuz

Canım seninki gebelikten kaynaklanan aşırı hassasiyet. Onlar da kocaman mantıklı insanlar. Ortada saçma bi durum olsa ikisinden biri en azından eşin bi mesafe koyardı. İçin rahat olsun. Hiç bu konuyu dillendirip kendini huzursuz etme. Tek evlatsın. İlerde pişman olursun bak annenin kulağına giderse. Eşinin ailesiyle de iyi değilmişsin madem. Kimsen yok annenden başka. Şimdi sen olmayacağın şeye de sinir olursun, tahammül sınırın daralır, kendi kendine kavga eder durursun. Bu konu olmasa başka konu. Onun için hormonlar de geç. Bırak annenle kocan samimi olsun. Bırak annen kocanı şikayet etsin. Kimsesiz olmaktansa başını tatlı tatlı ağrıtacak bi anne dolansın etrafında. Çoğu anne doldurur kızını. Bu bir gerçek:)

Bence eşinle değil annenle konuş bu konuyu.

ortada ilişki var diye kimse diyemez, dillendirilmemiş te zaten. ama ortada bir edebsizlik ve saçmalık var. ne anne ne de damat yerini bilememiş. biri laçka olur öbürü dengeler, ikisinin de hoşuna gitmiş ilgi ve muhabbetler. flörtleşme bile denmez buna belki ama iğrenç bir muhabbet. kim yaşasa böyle bir şeyi aklına her ihtimal gelirdi. lütfen konuyu hafifletmeye çalışmayın. kimseye ama kimseye güvenmiyorum. kimseye körü körüne inanmamak gerek. benim eşimle annem arasında da 10 yaş var, gayet saygı çerçevesi içindeler. şakalaşırlar benimle ilgili genelde. gelin almada eşim anneme upuzun bir mesaj yazmıştı, kızınıza çok iyi bakacağım gözünüz arkada kalmasın diye. anne oğul ilişkisiyse böyle olmalı. konu sahibi yerinizde olsaydım napardım diye düşündüm. lütfen takibi bırakmayın. en azından içiniz rahat eder.

Doğru değil tabii ki. Her iki taraf da kendine çeki düzen vermeli. Annenizle o kadar içli dışlı olmayın daha mesafeli olun. İyi bir kısmet varsa evlendirmeyi düşünün.

seni hatirliyorum ev bulmaniza sevindim zaten birlikte yasamiyomusunuz iki aydir cok sacma mesajlasmalari uzak olsada gorusemeseler tamam diyecem ama Aksam eve geliyo zaten degilmi.bence esine bisey soyleme takipte ve beklemede kal

Burda okudugum en korkunc konulardan biri bu sanirim..
Ne diyecegimi bilmiyorum ama cogunluk olarak hemfikiriz galiba.
Umarim yaniliyoruzdur..

@Marmelad_ var mı gelişme
Eşin sana verdiği sözde duruyo mu, yoksa çaktırmadan mı yazışmaya devam ediyo

tövbe tövbe
arkadasim sen niye kendine durup durp dert ariosun su düsünceler hic yakisiomu
nsl yakistiriosun annene esine bence cok yanlis
hem esini getir annenin evine hem böyle düsünceler
kaynanayi sevmemeler görümceyi sevmemeler
sen esini cok asirir derecede kiskaniosun bence
normal degil
bu düsüncelerden vazgec

Bi şurayı okur musun?
Konuda içerik yazmayınca herkes konu sahibini suçladı
Ama hiç öyle kaynana-damat konuşması gibi değil yazılanlar

Bence burada abartıyorsunuz nasıl böyle düşünürsünüz demesinler diye yoo canım ne mesajlaşması diye yalan söyledi diyorsunuz belki sizin rahatsız olacağınızı düşündü demedi bu ne ya ne çirkin bir itham yani annenizin ağzını aramalar telini kurcalamalar falan ne ima ettiğinizin farkında mısınız sanki sizi ayırmak istiyormuş gibi beni dolduruyor demişsiniz bir de bu arkadaşınız değil anneniz dikkatinizi çekerim. Benim de annemle eşim çok yakınlardır ben olmasam da gün içinde birbirlerini ararlar konuşurlar hatta annem bana anlatmadıklarını ona anlatır daha bile uzun konuşurlar. Hep iltifat bile ederler birbirlerine ben bundan ancak mutluluk duyarım anneniz evinizi temizlemiş yerleştirmiş size çocuk gibi davranıyor çünkü onun gözünde hala çocuksunuz ve hamilesiniz kıyamıyor benim annemde öyle. Ve siz bu insanı nasıl suçluyorsunuz. Pes!!

bence annenızın yası esınızle cok yakın sızde cok ufaksınız, onlar bırbırını kv. damat olarak degıl ıkı arkadas gıbı goruyorlardır... bu nedenle msjlasmaları falan oluyordur...
ama bu durum sızı rahatsız edıyorsa , esınızle konusursunuz olaya mudahale edersınız.
annenızın de sızın ılıskınıze mudahale etmesıne ızın vermeyın .

Mesajlaşmaların içeriğini okuyana kadar senin abarttığını düşündüm. Çünkü benim annemle eşim de çok iyi anlaşırlar ve zaman zaman mesajlaşırlar. Bundan rahatsız olmak dünyada aklıma gelecek en son şey bile olamaz.Ki benim annem de boşanmış bir kadın. Fakat senin annen de eşin de çok gereksiz bir laubalilik içindeler. İkisine de haddini bildirmen gerekli. Ortada bir şey olmasa insan aklından zoru yoksa annesiyle eşini kıskanmaz.

Pardon da daha eylül de konu açmışsınız annem yalnız bize gelmiyor gitmiyor eşimden çekiniyor herhalde eşim de çağırmasına rağmen evime gelmiyor çekiniyor demişsiniz eğer böyle bir durum olsa annenizin size sürekli gelmesi gerekmez miydi.

Kaldı ki bir anne öz kızı için damadıma, daha karına doyamadan hamile kaldı der mi ve yazık sana der mi ya damadına hadi dedi diyelim mesajı gösterip bu ne anne deseydiniz annem benim için dese ve görsem hemen yüzüne vururdum niye sustunuz? hadi kaynana dese bunu neyse kadın sizin eviniz için uğraşmış etmiş yani bu nedir midem bulandı resmen daha 22 yaşındasınız olgun düşünemiyorsunuz bence.

Konu sahibi kuskularinda haklimidir bilmem ama cok yakindan tanidigimbir kadinin damadi samimiyetini yanlis anlayip.Kayinvalidesine ben sana asigim kizinada bakarim sanada diiye tacizlere baslayinca .Kadin kizinin yuvasi yikilmasin diye apar topar evlendi.
Hayatta olmaz dedigimiz seyler oluyor Allah korusun.

Benim de aynı şey başıma gelmişti. Ama benim annem mesaj yazmıyordu, arıyordu sürekli.. Eşim de annemi arayıp hep beni şikayet ediyordu. Şikayetlerini bana söylemiyor annemi arayıp söylüyordu annem de nedense hep eşimi arıyordu. Anneme çok kızdım "niye sürekli arayıp yüz veriyorsun , o beni sana şikayet ediyor sen de agzının payını veremiyorsun" demiştim. Annem de "arayıp seni soruyorum" demişti. "Beni arayıp beni sorabilirsin" demiştim. Ve aynen beni de annem eşime karşı dolduruyordu. Eşimin benim hakkımda söylediklerini benden gizliyor ama ne zaman eşimle iyi olsam bana söylüyordu. Ben de senin gibi uyandım hem eşim den boşandım hem de annem hep ona inandığı ve agzının payını vermediği için annemle ilişkimi kestim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…