Sende harikasınNasıl sevindim anlatacak kelime yok..@CrazyMother sen de harika bir insansın. .Varol. .sağol
Sende çok harika bir insansın
Nasıl sevindim anlatacak kelime yok..@CrazyMother sen de harika bir insansın. .Varol. .sağol
beni haklı görme birşeyde yazma sanane istediğimi yazarım sananeYok sakız gibi uzatalım yeter ki 'tamam sen haklısın' densin
bu arkadaş aynısını birdaha yapar yapacakır bu çocukları hiç düşünmeden doğuran yine yanlış yapacaktır keşke yapmasa o nedenle sert eleştirimin arkasındayım kızıyorum sinir oluyorum geri kalmışlığın göstergesi ülkedeki doğum oranıdır...Hiçbirimiz doğru demiyoruz..
Aslında doğruluğunu sorgulayamıyoruz..
Nasıl bundan sonra doğru olur onu konuşuyoruz..
Yönlendirmeye çalışıyoruz..
Çünkü biliyoruz ki hesap sormakla yanlış olanları gözüne sokmakla bir yere varılmaz..
bol bol çocuk yapınca düzelir değilmi...6 senedir aldatılıyor 6 sene içinde 2 çocuk yapıyor bu konuyu takip edin gelsin yazsın bir altı ay sonra ama olacağı kocasıyla barışıp bir çocuk daha yapar..doğuda aile içi taciz tecavüz ve butürk örnekler çok...belki banlanacağım ama bazı "OKUMUŞ AMA CAHİL VE EMPATİ YOKSUNU, ÖKÜZCE KONUŞMAYI DOĞRULUK ZANNEDEN ODUN HEMCİNSLERİMİZ" en azından konu sahibinin açıklamalarını okuyun da öyle yazın bari.
kadın 13 yaşında oğlu olduğuna göre en az 14 yıllık evli, zorba biriyle evli, ailesi ve çevresi destek vermiyor. kocası aldatmayacağına söz vermiş, kadıncağız arkasında destek olmadığı için son bir şans vermiş kocasına. çünkü ayrılsa gidecek yeri yok. ailesi istemiyor çünkü. şimdi de tek başına kendisini ve çocuklarını kurtarmaya çalışıyor.
destek olmuyorsanız köstek de olmayın.
bu arkadaş aynısını birdaha yapar yapacakır bu çocukları hiç düşünmeden doğuran yine yanlış yapacaktır keşke yapmasa o nedenle sert eleştirimin arkasındayım kızıyorum sinir oluyorum geri kalmışlığın göstergesi ülkedeki doğum oranıdır...
Hemde nasıl. .gönüllerimiz bir bizim. .Allah herkese güzel sağlıklı ve mutlu günler göstersin. .Kim bir insanı yaralayip hakkını yiyorsa da onu kahretsin..Harikaydınız..İyi ki var, dediğim insanların olması çok güzel, tanışmıyor olsakta önemi yok. Bir yerlerde hala daha tatlı dilini ve yardım elini sakınmayan insanların olması bilmek muhteşem.
yıl 2016 insanlar uzaya sehayat düzenliyor ve doğum kontrolü var çocuklara bu zulmu stresi yaşatmaya kimsenin hakkı yok..bdenim kızgınlığım bu umarım bu kadın güçlü olur özellikle doğudaysaBen de artık çok farklı bir hayat süreceğine inanıyorum..
Çabalayan ayağa kalkmayan bir kadın..
Ben de o sizin cehaletle suçladığınız kadınlardan biriyim..
Bile bile doğuran..
Çocuklarım perişan değil..
Hepimiz mutluyuz huzurluyuz çok şükür..
İnsanların bir eeeh yeter dedikleri nokta var konusahibi de şu anda o noktada..
Ve herkesten çok daha fazla çocuklarına sahip çıkacak artık..
Ben inanıyorum..
okuma ve anlama özürlü müsün?bol bol çocuk yapınca düzelir değilmi...6 senedir aldatılıyor 6 sene içinde 2 çocuk yapıyor bu konuyu takip edin gelsin yazsın bir altı ay sonra ama olacağı kocasıyla barışıp bir çocuk daha yapar..doğuda aile içi taciz tecavüz ve butürk örnekler çok...
Bende konuşmuştum onlarla ve bana 13 yasinda kini alamayız demediler diye numaranı vermiştim. Niye almıyorlar anlamıyorum oda çocuk aslında. .Kadem beni aradi gelip seni ve cocuklari alalim diye ben soyledim buyuk oglum 13 yasinda diye onu alamayiz yurda verirlet dedi bunlari biliyordum o yuzden siginma evine gitmedim alsaydilar annemin evine degil direk siginma evine giderdim onu diger kardeslerinden ayirmak istemiyorum parcalanmasinlar sonra benden hefret eder onlari aldi beni birakti diye zaten cocuklarimin psikolijiside bozulmus dun sinavi varmis girmemis
ne olursa olsun çocukların hayatını sağlayamazlar ama bol bol doğururular...aldatılan bir insanın 8 aylık çocuğunun olması hata doktor diyorki bu yöntemler var ama kullanmıyor..bu insan yine kocasıyla barışır... kendini laf söyledim sanma düşüncemin arkasındayım hayalperest olamayacağım bu kadının eğitim alması gerekli çalışması gerekliokuma ve anlama özürlü müsün?
bak ilkokul çocuğuna anlatır gibi yazıyorum. inşallah en azından dört işlem biliyorsundur.
son çocuk 8 aylık. onun büyüğü 6 yaşında. 5 senedir aldatılıyor. ortamı normal değil.
bu arada empatiden yoksunsun ama falcılık yeteneğin var galiba.
ille de odunumun parası diyorsun yani.ne olursa olsun çocukların hayatını sağlayamazlar ama bol bol doğururular...aldatılan bir insanın 8 aylık çocuğunun olması hata doktor diyorki bu yöntemler var ama kullanmıyor..bu insan yine kocasıyla barışır... kendini laf söyledim sanma düşüncemin arkasındayım hayalperest olamayacağım bu kadının eğitim alması gerekli çalışması gerekli
nerden engelledinille de odunumun parası diyorsun yani.
neyse. engelledim seni. byeee.
yıl 2016 insanlar uzaya sehayat düzenliyor ve doğum kontrolü var çocuklara bu zulmu stresi yaşatmaya kimsenin hakkı yok..bdenim kızgınlığım bu umarım bu kadın güçlü olur özellikle doğudaysa
Pardon size birşey soracağım. .aile planlaması hakkında herhangi bir eğitim veriyormusunuz yada bu yolda bireysel olarak bir çalışmanız varmı?Bence birşeyler yapın bu konuda..belliki çok hassassiziniz. Ama yaptığınız yada yapacağınız bir şeyler yoksa burda bu hanımı rencide etmek bir işe yaramaz..yani çözüm bu değil. .ne olursa olsun çocukların hayatını sağlayamazlar ama bol bol doğururular...aldatılan bir insanın 8 aylık çocuğunun olması hata doktor diyorki bu yöntemler var ama kullanmıyor..bu insan yine kocasıyla barışır... kendini laf söyledim sanma düşüncemin arkasındayım hayalperest olamayacağım bu kadının eğitim alması gerekli çalışması gerekli
sizin durumunuzu bilemeyeceğim...ama 4 çocuk hiçbir ekonomik gücü olmayan bir kadın için çok gereksiz doğuda çocukları sokaklara salıyorlar aman aman bir evlat sevgisi yok büyük bir kısmı böyleKızgınlığınızı ve tüm kadınların akıllı olması gerektiğine inandığınızı anlayabiliyorum..
Ama hayatın neler getirebileceğini bilemezsiniz..
Üniversite mezunu, iyi kazanan, bence çok iyi yetiştirmek için elinden geleni yapan aileme rağmen zor şeyler yaşadım ben..
Şiddet ihanet ve daha birçok şey..
Ama inanın ki öyle kolay kolay boşanılmıyor..
Ben sadece çocuklarımı düşünmesem bu kadar kolay boşanabilir miydim bilmiyorum..
Hiçbir zaman da keşke çocuklarım olmasa demedim etrafımda bunu söyleyen tüm insanlara rağmen..
Benim çocuklarımın babası ölebilirdi de..
Hiç gelirim olmadan öylece kalabilirdim de..
Ben sadece bundan sonra ne yapmam gerektiğini düşündüm..
Çocuklarım vardı ve onlar için mücadele etmem gerektiğini bildiğim için çok kolay toparlanabildim..
Çocuğu olmadan boşanan ve ne büyük travmalar yaşayan kadınlar da var..
Çocuk boşanmalarda köstek değil..
Aslında hayata bağlıyor ve bizi aile yapıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?